Проф. Вучков спретна скандал в тв студио
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Проф. Вучков спретна скандал в тв студио
metodito написа:Жеков го уважавам, докато тоя е професор, колкото аз съм космонавт. Просто всички знаят как се раздават титли и рангове по времето на комунизма. Изкуфял старец, това е живото лице на комунизма - със сменено чене, спретнато, но пошло и изгнило... пфу! А че Жеков залита към крайности... ами тук има доста хора, които я бащи, я дядовци знаят какво могат да ти направят тея. "Изверги". Точно акива са. Пък кремловските матросовци напъплиха веднага темата...
От написаното разбрах, че трябва да си неграмотен и без зъби, за да не си комунист

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Другарят шумкар е болшевишка подлога , член на престъпната комунистическа банда БКП 

Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- metodito
- Контакти:
CTAHKO написа:metodito написа:Жеков го уважавам, докато тоя е професор, колкото аз съм космонавт. Просто всички знаят как се раздават титли и рангове по времето на комунизма. Изкуфял старец, това е живото лице на комунизма - със сменено чене, спретнато, но пошло и изгнило... пфу! А че Жеков залита към крайности... ами тук има доста хора, които я бащи, я дядовци знаят какво могат да ти направят тея. "Изверги". Точно акива са. Пък кремловските матросовци напъплиха веднага темата...
От написаното разбрах, че трябва да си неграмотен и без зъби, за да не си комунист
Не разбрах...?

БСП трябваше да се забрани със закон навремето, досиетата, колкото са останали след пожара на Партийния дом - разкрити напълно, а ченгетата посочени с пръст.
Не искам народни съдилища и подобни. Нека просто най-накрая - след четвърт век!!!! всичко стане ясно! - от до, но с реални имена, цифри и факти. Обществото само знае какво да прави с "тези" - общественото презрение ще е най-голямото им наказание, а това, че няма да получат физическо наказание и затвор, както те навремето са правили с нашите сънародници, ще ги лиши от възможността да се изкарват жертви и мъченици!
Последна промяна от metodito на 23 окт 2014 19:25, променено общо 1 път.
metodito написа:CTAHKO написа:metodito написа:Жеков го уважавам, докато тоя е професор, колкото аз съм космонавт. Просто всички знаят как се раздават титли и рангове по времето на комунизма. Изкуфял старец, това е живото лице на комунизма - със сменено чене, спретнато, но пошло и изгнило... пфу! А че Жеков залита към крайности... ами тук има доста хора, които я бащи, я дядовци знаят какво могат да ти направят тея. "Изверги". Точно акива са. Пък кремловските матросовци напъплиха веднага темата...
Не разбрах...?Не, просто тоя Вучков е измислен герой. Не мога да разбера как един човек за освидетелстване получава такова внимание, но то в тая държава, където кurви и pedalи са ВИП и "общественици"... Не защитавам Жеков, но той има изградена гражданска позиция по важен за нашето общество въпрос. Къде след четвърт век са досиетата? Защо не се изнесе цялата истина веднъж и завинаги!!! Кой има интерес от това? Една шепа бивши ченгета и техните сополанковци, които чакат запазеното си място от техните татковци в Парламента, за да продължат мъката ни!!!
БСП трябваше да се забрани със закон навремето, досиетата, колкото са останали след пожара на Партийния дом - разкрити напълно, а ченгетата посочени с пръст.
Не искам народни съдилища и подобни. Нека просто най-накрая - след четвърт век!!!! всичко стане ясно! - от до, но с реални имена, цифри и факти. Обществото само знае какво да прави с "тези" - общественото презрение ще е най-голямото им наказание!
+1
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Единият реве за пенсия и освидетелстване,а другият за бой и освидетелстване-факт!Това бих го нарекъл клоунада ,нищо повече. Другарят Жеков ,като е такъв отворко, нека изкарат досиетата на родителите му.Вучков
Подлога на всяка власт!

Последна промяна от FLANKER на 23 окт 2014 20:15, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- ГеоргиЖеков
- Контакти:
Георги Жеков ще накаже комунистическите престъпници!
#Антикомунизъм
- metodito
- Контакти:
ГеоргиЖеков написа:Георги Жеков ще накаже комунистическите престъпници!
Дооообре, Жорка

ГеоргиЖеков написа:Здравейте роби на комунизма!
Юлиян Вучков попринцип е комунистически престъпник и болшевишки отпадък, но в случая беше прав. Понякога прекалявам с приказките си, но черният и злокобен 09.09.1944 ме е разгневил до крайна степен, тогава болшевишкия концентрационен лагер СССР завзема Царство България и пръска комунистическите си бацили над българското населениие, а медиите за манипулация и масова дезинформация им помагат още повече. Но комунистът Вучков е прав за едно- аз наистина май не съм добре с главата и трябва да се лекувам от ментални проблеми. Все пак не ми бе лесно години наред да раздавам глупави листовки за членство в БАП. И все пак, Георги Жеков ще накаже комунистическите престъпници!
Бог да пази България от комунисти!
Toварищь Жора,незнам защо криете своето комунистическо потекло след като сте плод на пламенна любов между руский богатир и неуспялата през комунизма поетеса мамчето ви чиито парцали нямаше кой да чете по това време.От що се срамите да разкриете потеклото си о вие робе на труда.Разкажете с колко руски мужици майка ви е мачкала чаршафите за да наложи писаните от нея парцаля.Разкажете на всеуслошание пред аудиторията на този прекрасен форум пък после ако искате се покайте и самобичувайте.

Жеков е най-обикновен пасивен гей и скотоложец, като побратима си Ляшко Вилата. Подобни екземпляри скитат по градските кенефи и гари, където надуват тромбона и се одупват пред цигани и бежанци-негри и араби, за предпочитане със сачмяни ланги. След аналната деструкция временно се успокояват, пишат глупости и правят тъпи предавания, докато пак ги засърби изотзад и с крем " Дунавски вълни" в джоба тръгнат към гореспоменатите дестинации...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]