Момиче подава жалба срещу полицейски произвол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Момиче подава жалба срещу полицейски произвол

Мнениеот Logical person » 21 окт 2014 14:59

boabbb написа:
Logical person написа:
boabbb написа:
Интересува ме, какво мислите за този случай :?: Кой, според вас, е прав ? Аз лично мисля, че е възможно, обиска да е бил по-груб от нужното, но едва ли някой би трябвало да очаква друго, при положение, че движи с криминално проявени :roll:

Какво значи "движи с криминално проявени" ?

Значи, че двама от колата са задържани преди :roll: Щом ги знаят по физиономия ... прави сметка за какво става въпрос :lol: :lol:

И какво като са задържани преди ? Дори да са лежали в затвора, полицаите пак нямат право да си превишават пълномощията. Да не говорим, че те не са събличали тях, а момичето. Да не говорим, че такъв обиск до голо не могат да извършат без заповед, нито без повини лица.

И какво ? Ако утре седнеш на кафе с някой задържан преди 10 години ( ти може и да не знаеш ), полицията може да те съблече и да ти бърка по дупките ?

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 21 окт 2014 15:02

Много интересно,кой ден поред се крие името на полицайката?САЩ обявиха името е полицая-евреин убил негърчето,тук за една проверка-голяма тайна.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 21 окт 2014 15:09

Трябва спешно да се прочистят всички районни управления има уникати които не стават за полицай !
Веднага да се каже името на полицайката - Имам само един отговор на станалото - Може полицайката да е лесбийка !?

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 21 окт 2014 15:11

Едно е да те претърсят в районното както си му е реда, друго е да те унижат публично, ще спестя коментара си относно това какво мисля като цяло за бг полицаите....
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 21 окт 2014 15:19

Бойко се завърна и МВР-то отново почна да мачка ''лошия материал''...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 окт 2014 15:25

Logical person написа:
boabbb написа:
Logical person написа:
boabbb написа:
Интересува ме, какво мислите за този случай :?: Кой, според вас, е прав ? Аз лично мисля, че е възможно, обиска да е бил по-груб от нужното, но едва ли някой би трябвало да очаква друго, при положение, че движи с криминално проявени :roll:

Значи, че двама от колата са задържани преди :roll: Щом ги знаят по физиономия ... прави сметка за какво става въпрос :lol: :lol:

И какво като са задържани преди ? Дори да са лежали в затвора, полицаите пак нямат право да си превишават пълномощията. Да не говорим, че те не са събличали тях, а момичето. Да не говорим, че такъв обиск до голо не могат да извършат без заповед, нито без повини лица.

И какво ? Ако утре седнеш на кафе с някой задържан преди 10 години ( ти може и да не знаеш ), полицията може да те съблече и да ти бърка по дупките ?

Публично ще му разреша да ме хване за к*ра :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

aladin
Контакти:

Мнениеот aladin » 21 окт 2014 15:32

boabbb написа:
Logical person написа:
boabbb написа:
Logical person написа:
boabbb написа:

Публично ще му разреша да ме хване за к*ра :lol: :lol: :lol:

На полицая или полицайката :)

А между другото да задам един риторичен въпрос - какво могат да правят 4-ма младежи с едно момиче в 2,30 през ноща ?
После пищат че били изнасилени.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 окт 2014 15:33

Кой се навие - тоя :lol: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 окт 2014 15:49

В полицията работят много извратеняги и за това се стига до такива случки.Педерастията е навсякъде и лезбийката се е възползвала от служебното си положение за да задоволи своя нагон.Вече е нещо нормално по улиците на републиката да видиш полицайка опипваща нежна девойка или как здравеняците от патрулката правят свирки на малолетно циганче пред Централна гара.Това е положението. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”