Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Мнениеот FLANKER » 12 окт 2014 17:40

CTAHKO написа:
diplomat написа:Днес "другарят" Путин почете най-капиталистическото спортно състезание - Формула 1. 8-) Лично награди чернокожия победител Люис Хамилтън, който е отявлен капиталист и се възползва от цвета на кожата си, за да експлоатира системата, а татко Путин си брои капиталистическите пачки. 8-)

Негърът няма да се мие и къпе поне една година 8-) Какво да го правиш, колко му трябва не бедното негърче 8-)

:mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 окт 2014 17:41

pomiqr196 написа:Отивам да правя палачинки. Оставям Ви сами да спасявате света, защото съм чревоугодник.

Добър апетит! ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 окт 2014 17:44

diplomat написа:Изображение
Вижте видния "другар" как се радва на паричките, които падат от небето, благодарение на лошите западняци. 8-)

Ето ти да четеш клетвите на върлите, форумни русофоби, дето сега са се покрили по мишите си дупки :lol: И така трябва да бъде 8-) Преди олимпиадата, нещата не бяха по-различни 8-)

gong/viewtopic.php?f=56&t=182031&st=0&sk=t&sd=a
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2014 17:45

CTAHKO написа:
diplomat написа:Днес "другарят" Путин почете най-капиталистическото спортно състезание - Формула 1. 8-) Лично награди чернокожия победител Люис Хамилтън, който е отявлен капиталист и се възползва от цвета на кожата си, за да експлоатира системата, а татко Путин си брои капиталистическите пачки. 8-)

Негърът няма да се мие и къпе поне една година 8-) Какво да го правиш, колко му трябва не бедното негърче 8-)

Да, не се и съмнявам, все пак Путин е всевисш капиталист и всички други го идолизират и обожават, нещо нормално, те дори са близки приятели с Бърни Екълстоун, за когото знам, че може да кажеш и напишеш много компрометиращи неща. 8-)

Потребителски аватар
NASKO1

Мнениеот NASKO1 » 12 окт 2014 17:45

по темата :lol: ,за автора :( жалка работа ,от ДПС така са му казали ,така пише човечеца

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 окт 2014 17:47

CTAHKO написа:
ivan56 написа:Няма нищо общо с темата а тя е: Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България
И все пак като възпитан човек ще ти отговоря.
Не ме е.е дали са истински или не, аз съм "За" да се търсят всякакви енергийни източници които могат да ни направят независими и да не разчитаме на Москва.

Ванка, ти си родоотстъпник и продажник :!: Коя европейска държава не разчита на Москва, относно енергийните си източници и коя държава е жертвала плодородните си земи, за сметка на чужди интереси ;) Какво ще спечели България от това? Нова зависимост ли? И каква е разликата дали ще сме зависими от руски газ или от американски газ, за сметка на житницата ни и замърсените води 8-) Каква файда, че имаш газ, като нямаш вода за пиене ;)

Испания,Холандия,Дания за тези се сещам сега.
Продажник,родостъпник това е положението како Сийке,ако имаме запаси трябва да се търсят.А това какво ни обесняват Зелените руски капути не ме е.е.
Ако наистина няма да има значителни последици след това,нека се правят опити.Сухо дупе риба не яде. И аз не искам Лукойл да ме трови и да сме град номер едно с респираторни заболявания и рак на белите дробове ама никой не ме пита.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 окт 2014 17:48

FLANKER написа:Ами Дипломате,могат,правят го приятелю.Хайде и ние нещо да направим.

В страни от бъзика, пистата е страхотна. ;)

Този път инвестициите са си стрували и се е получило чудесно съоражение.
Не-напразно договорът на Сочи е за 6 г. каквито са и договорите на най-известните писти.

А надпреварата днес, почти сигурно ще се окаже най-посетеният кръг от сезона.
Атмосферата беше страхотна, руснаците скандираха имената на известните пилоти, аплодираха, въобще, бяха много шумни.
Жалко, че техният човек Дани Квят не направи добро състезание, но бъдещето е пред него, все пак е едва на 18 г.

CTAHKO написа:Негърът няма да се мие и къпе поне една година 8-) Какво да го правиш, колко му трябва не бедното негърче 8-)

Той междудругото, при пристигането си в Сочи в Четвъртък се чудил, какви са тези палми... И въобще, е очаквал да е много студено. :lol:

Това отново идва да покаже, че принципно на Запад познават много слабо Източната част от Континента.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2014 17:50

Английският бизнесмен и шеф на „Формула 1” Бърни Екълстоун е убеден, че руският президент Владимир Путин е способен да управлява Европа или САЩ.

„Смятам, че той е първокласна личност. Винаги съм го подкрепял и съм подкрепял това, което той прави. Той би могъл да управлява Европа или Америка. Той напълно може да се справи с това”, - каза 83-годишният бизнесмен в интервю за руски журналисти.
Бърни Екълстоун е директор на компания Formula One Group. «Forbes» оценява състоянието му на $4,2 млрд. В момента Екълстоун е в Сочи, където на 10 октомври стартира първата в историята на „Формула 1” Гран при на Русия.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_10_11/SHeft-na-Formula-1-smjata-che-Putin-mozhe-da-upravljava-Evropa-ili-SASHH-1327/

Вижте как се четкат двама световноизвестни капиталисти, дядо Путин го обожават всички милиардери. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2014 17:53

Така ще е, като не сме такива капиталисти като Вляди, няма да прогресираме. 8-)

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 12 окт 2014 17:53

Кой кого ограбва,но прочетете това.
Днес даже помоща станала 15 000 евро ,а за близнати или тризнаци държвата осигорява Апартамент.

http://novinar.bg/news/bejbi-bum-v-rusi ... 0NA==.html
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”