Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Soulen написа:delqnski47 написа:Мога ли да питам кога ще се направи масов протест срещу рязаната гнусна партия ДПС?
Ще си останеш с питането, също като мен![]()
Времето, когато ще се вдигнем масово наближава. Мисля, че тая зима ще стане това и ще сме десетки хиляди, надявам се даже стотици, и всички в парламента под ножа. ''Привигилировани'' са ДПС, БСП и ГЕРБ![]()
![]()
![]()
Тея боклуци са задължителни, останалите са бонус
От всичките животни в парламента,няма как да не отличим ДПС.Просто този вирус трябва да се изкорени по някакъв начин.
Never_Mind написа:Някой дали гледа Нова ТВ сега? Голям т***к, то тва по-яко и от Господари на Ефира
daduradam написа:Never_Mind написа:Някой дали гледа Нова ТВ сега? Голям т***к, то тва по-яко и от Господари на Ефира
К'во т'ва ?
THE G.A.M.E написа:delqnski47 написа:Soulen написа:delqnski47 написа:Мога ли да питам кога ще се направи масов протест срещу рязаната гнусна партия ДПС?
Ще си останеш с питането, също като мен![]()
Времето, когато ще се вдигнем масово наближава. Мисля, че тая зима ще стане това и ще сме десетки хиляди, надявам се даже стотици, и всички в парламента под ножа. ''Привигилировани'' са ДПС, БСП и ГЕРБ![]()
![]()
![]()
Тея боклуци са задължителни, останалите са бонус
От всичките животни в парламента,няма как да не отличим ДПС.Просто този вирус трябва да се изкорени по някакъв начин.
Че той начина за слагане на край на ДПС е много лесен, и въобще не са нужни протести ...
Те са в разрез с нашата конституция и просто съда може да ги закрие и постави извън закона, когато си пожелае.
Проблема е, че няма желание ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта