Eminem написа:Тази партия се разпуска само с AK-47
Става и с тротил,нитроглицерин и други такива неща

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Eminem написа:Тази партия се разпуска само с AK-47
Чупакабра написа:Как я мислите тази-с петиция да се разпусне една партия, при това силна партия?
smoothc написа:Тук не става въпрос за коя политическа партия ще се гласува,а за конституционно регламентираното право на вот,което всеки политически отговорен/адекватен човек(пълнолетен) трябва да упражни!
727150 написа:Чупакабра написа:Как я мислите тази-с петиция да се разпусне една партия, при това силна партия?
Аз я подписах петицията , може нищо да не се получи , но протести срещу ДПС постоянно трябва да има .
Чупакабра написа:727150 написа:Чупакабра написа:Как я мислите тази-с петиция да се разпусне една партия, при това силна партия?
Аз я подписах петицията , може нищо да не се получи , но протести срещу ДПС постоянно трябва да има .
В ДПС, дори в ръководството и, има етнически българи. Тези кириякстефчовци направиха така, че ДПС вече не може да се води само етническа партия, ерго-не може да бъде обявена за такава и забранена.
galin56 написа:Аз не мога да разбера каква е тая масова психоза против ДПС. В момента в парламента ще има 38 депутата на ДПС(16% от всички), като от тях десетина са си българи. Значи де факто в парламента ще има 90% българи на 10% турци. Едва ли най-големия проблем на държавата са тези 25-30 турски депутата. По-големия проблем е некадърността и алчността на другите 90% там.
Балкански Орел написа:galin56 написа:Аз не мога да разбера каква е тая масова психоза против ДПС. В момента в парламента ще има 38 депутата на ДПС(16% от всички), като от тях десетина са си българи. Значи де факто в парламента ще има 90% българи на 10% турци. Едва ли най-големия проблем на държавата са тези 25-30 турски депутата. По-големия проблем е некадърността и алчността на другите 90% там.
Баси пича, ако не си етнически българин те оправдавам да защитаваш пробителите.Ако си, значи си пълно глухарче.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 9 госта