Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Пълен ЦИРК!!!

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2014 23:07

fcb_bg написа:
vaskonti написа:Правилното и по-малкото зло не са задължително различни неща. Въпросът е, че няма никаква логика да се гласува за партия, която в цялата си над 100 годишна история защитава руския интерес, а не българския. Няма дори едно нейно действие и решение, което да е било изцяло в интерес на България и без да е съгласувано преди това с Москва. Млад човек да гласува за тия е блестящ пример за пълно незнание за какво става въпрос. Изпуснахме момента през 1990г. тая партия да бъде разформирована, дори и насилствено, а тя си направи червени куфарчета, създаде си допълнителни креатури като ДПС(което пък и изяде главата към днешна дата) и ето до къде ни докара - 25 години "преход", като се очертават още толкова. Това представлява БСП - катастрофа за България. Не през 1990г., а още през 1923г. е трябвало да бъде смазана и заличена.

Защо не го променихте за 25г младите? Колко по 25 още ви трябват? Защо се оставихте да ви водят за носа 25г щом не ви харесва? БСП постоянно губи електорат, защо останалите не печелят?
Не съм фен на БСП, но не са ме очаровали и останалите.

Как си представяш тая промяна, от кой точно? От СТАНКО, който не иска да гласува, против циганите е, но няма против точно тия цигани да определят кой да е във властта? Масово мисленето е такова - само виж избирателната активност. Ако не бяха купените гласове, сигурно щеше да е под 30%. Бойко може да е крив за много неща, но за едно е прав - имаме лош материал. Точно по тази причина БСП, ДПС и отрочетата им са се окопали така във властта и никой не може да ги мръдне, макар напоследък лекичко да се поклащат...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 23:08

Васконти, самият ти си призна, че си дал вот за някой си без да гледаш и съвестта ти вече била чиста. Е, тв'а не го разбирам. Ми ако си драснал некой мошеник?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2014 23:10

fcb_bg написа:Васконти, самият ти си призна, че си дал вот за някой си без да гледаш и съвестта ти вече била чиста. Е, тв'а не го разбирам. Ми ако си драснал некой мошеник?

Има огромна разлика вежду това да не гласуваш и това да гласуваш за който и да е, например за малка партия. Ако всички направят така, гласовете на циганите и турците в Турция няма да имат стойност или поне ще е в пъти и пъти по-малка. Съответно и парламента ще е доста различен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 23:10

vaskonti написа:
RedeviL написа:
vaskonti написа: Изпуснахме момента през 1990г. тая партия да бъде разформирована, дори и насилствено, а тя си направи червени куфарчета, създаде си допълнителни креатури като ДПС(което пък и изяде главата към днешна дата) и ето до къде ни докара - 25 години "преход", като се очертават още толкова. Това представлява БСП - катастрофа за България. Не през 1990г., а още през 1923г. е трябвало да бъде смазана и заличена.

А задавал ли си си въпроса, дали сега ГЕРБ щеше да съществува, ако това беше станало?

Де го чукаш, де се пука! Какво ме интересува ГЕРБ? Тия днес са тук, утре Бойко се гътва(да е жив и здрав де, няма да кълна) и край - ГЕРБ ги няма вече, тръгват по пътя на НДСВ. БСП е друга бира, те са съществена час тот историята на България, част, довела ни до пълна разруха и кражби на всичко, което мърда и което не мърда.

Докато ти напиша и си ме репликирал.. Помислих си, че като говориш за по-малкото зло си гласувал за ГЕРБ, де! Откъде да знам, че е ставало въпрос за зелените!? :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 23:11

пълководец написа:
fcb_bg написа:
vaskonti написа:Правилното и по-малкото зло не са задължително различни неща. Въпросът е, че няма никаква логика да се гласува за партия, която в цялата си над 100 годишна история защитава руския интерес, а не българския. Няма дори едно нейно действие и решение, което да е било изцяло в интерес на България и без да е съгласувано преди това с Москва. Млад човек да гласува за тия е блестящ пример за пълно незнание за какво става въпрос. Изпуснахме момента през 1990г. тая партия да бъде разформирована, дори и насилствено, а тя си направи червени куфарчета, създаде си допълнителни креатури като ДПС(което пък и изяде главата към днешна дата) и ето до къде ни докара - 25 години "преход", като се очертават още толкова. Това представлява БСП - катастрофа за България. Не през 1990г., а още през 1923г. е трябвало да бъде смазана и заличена.

Защо не го променихте за 25г младите? Колко по 25 още ви трябват? Защо се оставихте да ви водят за носа 25г щом не ви харесва? БСП постоянно губи електорат, защо останалите не печелят?

Защото на кръглите маси след 10-ти ноември, зелката Желев не позволи на тогавашните млади да ги разкатаят всички комунисти и агенти, а им се довери, че даже и власт им даде, оттам те компроментираха СДС, гласуваха си конституция, която тях ги предпазва и докато се усетят хората, всички бяха мутри, бизнесмени и олигарси, и нямат бутане. За справка, потърси в Гугъл за "оня списък", ще ти е интересно четиво, ако не си запознат със случая. (специални поздрави за Станко, който ме просветли за пореден път). 8-)

7 милиона убедени в правотата си човека не могат да бъдат спрени от 1000 дори и с армията. Затова питам защо спят и мърморят 25г. Имат бутане, имат. Всеки може да се бутне.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 23:12

vaskonti написа:
fcb_bg написа:Васконти, самият ти си призна, че си дал вот за някой си без да гледаш и съвестта ти вече била чиста. Е, тв'а не го разбирам. Ми ако си драснал некой мошеник?

Има огромна разлика вежду това да не гласуваш и това да гласуваш за който и да е, например за малка партия. Ако всички направят така, гласовете на циганите и турците в Турция няма да имат стойност или поне ще е в пъти и пъти по-малка. Съответно и парламента ще е доста различен.

За преференциалния ти вот говорех.

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 23:13

fcb_bg написа:7 милиона убедени в правотата си човека не могат да бъдат спрени от 1000 дори и с армията. Затова питам защо спят и мърморят 25г. Имат бутане, имат. Всеки може да се бутне.

Народът е обезверен, това е напълно вярно, и много, много жалко, защото си прав, че ако сме единни, можем да се справим с проблемите си, но при нас от стотици години се е видяло, че няма да има пълно единство, точно заради това 2 пъти падаме под робство... :(

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 23:14

vaskonti написа:
fcb_bg написа:

Как си представяш тая промяна, от кой точно? От СТАНКО, който не иска да гласува, против циганите е, но няма против точно тия цигани да определят кой да е във властта? Масово мисленето е такова - само виж избирателната активност. Ако не бяха купените гласове, сигурно щеше да е под 30%. Бойко може да е крив за много неща, но за едно е прав - имаме лош материал. Точно по тази причина БСП, ДПС и отрочетата им са се окопали така във властта и никой не може да ги мръдне, макар напоследък лекичко да се поклащат...

СТАНКО би гласувал при определени законодателни промени за вота. Айде на бас. Но що ли никоя партия не иска да променя изборното законодателство?

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 23:15

fcb_bg написа:СТАНКО би гласувал при определени законодателни промени за вота. Айде на бас. Но що ли никоя партия не иска да променя изборното законодателство?

Щото всички пишат рапорти за определен кръг от хора. ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 23:17

Некой гледа ли господарите в момента? Предизборна агитация на ДПС в Турция и ефенди Хафъзов в действие... :shock:

Върни се в “Свободна зона”