Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Пълен ЦИРК!!!

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 22:53

пълководец написа:
RedeviL написа:
пълководец написа:
RedeviL написа:Твойте факти са ми ясни, Това, че най-много хора от третата възраст гласуват за БСП съвсем не означава, че това е профилът на типичния техен избирател.

А какво означава? :?

Ами означава точно това, което ти казах току-що - за БСП гласува най-голям процент от хората над 60 години, но профилът на типичния техен избирател не е в тази възръстова група. Сега разбра ли?

Не, дори не вкарвам някаква скрита ирония, просто не разбирам този, поне за мен, оксиморон. :shock:

Не е оксиморон, а чиста аритметика... :)
Последна промяна от RedeviL на 07 окт 2014 22:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 22:55

пълководец написа:
RedeviL написа:
vaskonti написа: Изпуснахме момента през 1990г. тая партия да бъде разформирована, дори и насилствено, а тя си направи червени куфарчета, създаде си допълнителни креатури като ДПС(което пък и изяде главата към днешна дата) и ето до къде ни докара - 25 години "преход", като се очертават още толкова. Това представлява БСП - катастрофа за България. Не през 1990г., а още през 1923г. е трябвало да бъде смазана и заличена.

А задавал ли си си въпроса, дали сега ГЕРБ щеше да съществува, ако това беше станало?

Това какво общо има с написаното от човека? :?

Колкото сегашното БСП има общо, толкова е и ГЕРБ, че ако не и повече.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2014 22:56

пълководец написа:
vaskonti написа:
fcb_bg написа:
пълководец написа:
fcb_bg написа:
пълководец написа:Почти на всеки млад човек баба му и дядо му гласуват за БСП, така че няма никакви внушения, а ФАКТИ. 8-)

С тия пенсии за кого да гласуват? Младите гласуват за по-малкото зло, техните деди какво трябва да направят?

Да подкрепят младите, може би? :?

Кой от младите е показал, че знае какво иска? Нали ти казвам - гласуват не за това, което смятат за правилно, а за по-малкото зло. С какво право тогава съдиш дедите им?

Правилното и по-малкото зло не са задължително различни неща. Въпросът е, че няма никаква логика да се гласува за партия, която в цялата си над 100 годишна история защитава руския интерес, а не българския. Няма дори едно нейно действие и решение, което да е било изцяло в интерес на България и без да е съгласувано преди това с Москва. Млад човек да гласува за тия е блестящ пример за пълно незнание за какво става въпрос. Изпуснахме момента през 1990г. тая партия да бъде разформирована, дори и насилствено, а тя си направи червени куфарчета, създаде си допълнителни креатури като ДПС(което пък и изяде главата към днешна дата) и ето до къде ни докара - 25 години "преход", като се очертават още толкова. Това представлява БСП - катастрофа за България. Не през 1990г., а още през 1923г. е трябвало да бъде смазана и заличена.

Подкрепям всичко без първото изречение. При гласуването за по-малкото зло, ние приемаме, че няма добро, а това е много лошо!! :!: :!:

Това вече е субективно - аз лично в момента не виждам кое е добро от всички тия, макар най-вероятно да има такива. Но като не знам кой е, избирам тоя, който ми изглежда най-безобиден. На тия избори за пръв път гласувах за малка партия - Зелените, защото допускам, че там идеалистите са най-много като процент. От преференциите задрасках последния в списъка - 28, без изобщо да знам кой е. Ако не друго, така поне за пред себе си съвестта ми е чиста, че не съм подкрепил нито един от силните на деня, които поне на 99% са крадци и нищо друго.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 22:59

vaskonti написа:Правилното и по-малкото зло не са задължително различни неща. Въпросът е, че няма никаква логика да се гласува за партия, която в цялата си над 100 годишна история защитава руския интерес, а не българския. Няма дори едно нейно действие и решение, което да е било изцяло в интерес на България и без да е съгласувано преди това с Москва. Млад човек да гласува за тия е блестящ пример за пълно незнание за какво става въпрос. Изпуснахме момента през 1990г. тая партия да бъде разформирована, дори и насилствено, а тя си направи червени куфарчета, създаде си допълнителни креатури като ДПС(което пък и изяде главата към днешна дата) и ето до къде ни докара - 25 години "преход", като се очертават още толкова. Това представлява БСП - катастрофа за България. Не през 1990г., а още през 1923г. е трябвало да бъде смазана и заличена.

Защо не го променихте за 25г младите? Колко по 25 още ви трябват? Защо се оставихте да ви водят за носа 25г щом не ви харесва? БСП постоянно губи електорат, защо останалите не печелят?
Не съм фен на БСП, но не са ме очаровали и останалите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 23:00

fcb_bg написа:
vaskonti написа:Правилното и по-малкото зло не са задължително различни неща. Въпросът е, че няма никаква логика да се гласува за партия, която в цялата си над 100 годишна история защитава руския интерес, а не българския. Няма дори едно нейно действие и решение, което да е било изцяло в интерес на България и без да е съгласувано преди това с Москва. Млад човек да гласува за тия е блестящ пример за пълно незнание за какво става въпрос. Изпуснахме момента през 1990г. тая партия да бъде разформирована, дори и насилствено, а тя си направи червени куфарчета, създаде си допълнителни креатури като ДПС(което пък и изяде главата към днешна дата) и ето до къде ни докара - 25 години "преход", като се очертават още толкова. Това представлява БСП - катастрофа за България. Не през 1990г., а още през 1923г. е трябвало да бъде смазана и заличена.

Защо не го променихте за 25г младите? Колко по 25 още ви трябват? Защо се оставихте да ви водят за носа 25г щом не ви харесва? БСП постоянно губи електорат, защо останалите не печелят?

И аз това се питам,

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 23:01

vaskonti написа:Това вече е субективно - аз лично в момента не виждам кое е добро от всички тия, макар най-вероятно да има такива. Но като не знам кой е, избирам тоя, който ми изглежда най-безобиден. На тия избори за пръв път гласувах за малка партия - Зелените, защото допускам, че там идеалистите са най-много като процент. От преференциите задрасках последния в списъка - 28, без изобщо да знам кой е. Ако не друго, така поне за пред себе си съвестта ми е чиста, че не съм подкрепил нито един от силните на деня, които поне на 99% са крадци и нищо друго.

Само да не са левите Зелени. :mrgreen: Иначе и аз за тях гласувах на предишните избори, но сега гласувах за една нова партия - Нова България, защото по мои наблюдения мислех, че може да минат поне 1%, ама дори и това не стана, а уж имат около 230 хил. харесвания в Фейсбук... :oops:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2014 23:02

RedeviL написа:
vaskonti написа: Изпуснахме момента през 1990г. тая партия да бъде разформирована, дори и насилствено, а тя си направи червени куфарчета, създаде си допълнителни креатури като ДПС(което пък и изяде главата към днешна дата) и ето до къде ни докара - 25 години "преход", като се очертават още толкова. Това представлява БСП - катастрофа за България. Не през 1990г., а още през 1923г. е трябвало да бъде смазана и заличена.

А задавал ли си си въпроса, дали сега ГЕРБ щеше да съществува, ако това беше станало?

Де го чукаш, де се пука! Какво ме интересува ГЕРБ? Тия днес са тук, утре Бойко се гътва(да е жив и здрав де, няма да кълна) и край - ГЕРБ ги няма вече, тръгват по пътя на НДСВ. БСП е друга бира, те са съществена час тот историята на България, част, довела ни до пълна разруха и кражби на всичко, което мърда и което не мърда.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2014 23:03

vaskonti написа:
RedeviL написа:

Де го чукаш, де се пука! Какво ме интересува ГЕРБ? Тия днес са тук, утре Бойко се гътва(да е жив и здрав де, няма да кълна) и край - ГЕРБ ги няма вече, тръгват по пътя на НДСВ. БСП е друга бира, те са съществена час тот историята на България, част, довела ни до пълна разруха и кражби на всичко, което мърда и което не мърда.

Бе дейа бесепето. Да припомним ли останалите как и какво са крали?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

пълководец

Мнениеот пълководец » 07 окт 2014 23:05

fcb_bg написа:

Защото на кръглите маси след 10-ти ноември, зелката Желев не позволи на тогавашните млади да ги разкатаят всички комунисти и агенти, а им се довери, че даже и власт им даде, оттам те компроментираха СДС, гласуваха си конституция, която тях ги предпазва и докато се усетят хората, всички бяха мутри, бизнесмени и олигарси, и нямат бутане. За справка, потърси в Гугъл за "оня списък", ще ти е интересно четиво, ако не си запознат със случая. (специални поздрави за Станко, който ме просветли за пореден път). 8-)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2014 23:05

vaskonti написа:Това вече е субективно - аз лично в момента не виждам кое е добро от всички тия, макар най-вероятно да има такива. Но като не знам кой е, избирам тоя, който ми изглежда най-безобиден. На тия избори за пръв път гласувах за малка партия - Зелените, защото допускам, че там идеалистите са най-много като процент. От преференциите задрасках последния в списъка - 28, без изобщо да знам кой е. Ако не друго, така поне за пред себе си съвестта ми е чиста, че не съм подкрепил нито един от силните на деня, които поне на 99% са крадци и нищо друго.

Заблудих се, че под "по-малкото зло" визираш ГЕРБ, така че може да не ми репликираш последното мнение. :)

Върни се в “Свободна зона”