Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 19:44

Станко,аз моята "твар" съм я избрал! :mrgreen: Майтапа на страна! Има свестни ,малко,но има!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

pomiqr191

Мнениеот pomiqr191 » 04 окт 2014 19:46

CTAHKO написа:
pomiqr190 написа:Заебете я тая политика и отидете да ебете жени.

От време на време на човек му писва да бъде добър и снизходителен към тях 8-) Нямат никаква благодарност, не проявяват никакво разбиране 8-) Само пишки са им в главите 8-) А аз не искам секс, втръснал ми е. Искам просто да се вгледа в човека в мен и да намери истинската ми същност 8-) И то без да приказва, ако може 8-)

Тя, ако се вгледа в истинската ти същност на секундата ще те зареже :-D

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 19:48

pomiqr191 написа:
пълководец написа:

С твойта ли да почваме? 8-)

Гей такъв, аз имам мъж. Педуряли такива.

Помислих, че майка ти е жена ти, чух, че сте много интимни, та затова си направих грешен извод. :oops:

pomiqr191

Мнениеот pomiqr191 » 04 окт 2014 19:58

пълководец написа:
pomiqr191 написа:
пълководец написа:

С твойта ли да почваме? 8-)

Гей такъв, аз имам мъж. Педуряли такива.

Помислих, че майка ти е жена ти, чух, че сте много интимни, та затова си направих грешен извод. :oops:

Моята е майка е и твоя майка, за което най-много съжалявам.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 20:00

Какво сега, не може да си разделите майките ли :lol: Голям спор. На кого майката е по, по, най :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 20:04

CTAHKO написа:Какво сега, не може да си разделите майките ли :lol: Голям спор. На кого майката е по, по, най :lol:

Ще трябва да питаме бате Енчо. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 окт 2014 21:01

FLANKER написа:
CTAHKO написа:

От време на време на човек му писва да бъде добър и снизходителен към тях 8-) Нямат никаква благодарност, не проявяват никакво разбиране 8-) Само пишки са им в главите 8-) А аз не искам секс, втръснал ми е. Искам просто да се вгледа в човека в мен и да намери истинската ми същност 8-) И то без да приказва, ако може 8-)

Факт ,Станко! Кое е това"животно" ,на което5-7 дни в месеца му тече кръв и е живо? :mrgreen:

Не вие срам, баси простаците :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 окт 2014 21:04

Игра, посочи ми една команда от Брюксел и Вашингтон, която да е в полза на България....

Защо да го прави? Информация по тези въпроси има достатъчно,но пък ако нещо не ти отърва...това вече си е изцяло твой проблем :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 21:07

ivan56 написа:
FLANKER написа:
CTAHKO написа:

Факт ,Станко! Кое е това"животно" ,на което5-7 дни в месеца му тече кръв и е живо? :mrgreen:

Не вие срам, баси простаците :mrgreen:

:mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Избори 2014 - Промяна - да, ама не.

Мнениеот Gil-galad » 05 окт 2014 01:48

По-принцип не съм много активен по политически теми във форума, а и няма особена причина да съм. Но и тази тема не е точно политическа. Аз имах надеждата, че утре ще отида до урната и ще пусна своя глас и, че това може да доведе до някаква положителна промяна в нашата страна. Преди малко обаче прочетох това съобщение, което се появи във Фейсбук и тази недежда изчезна. Въпреки това ще изпълня гражданския си дълг и право и ще пусна редовна бюлетина утре, но вече без никаква надежда и желание.

Сигурно някои ще се усъмнят в достоверността му, но тъй като познавам лично и двете момчета, аз нямам причина да се съмнявам, че събитията са се разиграли точно според описанието. (Само като факт ще вметна, че момчето със счупения череп - Дани, преди няколко години едва оцеля след като беше блъснат на пешеходна пътека - познайте сами дали намериха шофьора). Естествено никъде по никои новини не е споменато за този случай, но все пак далеч по важно е да знаем какво прави един определен ******** в една определена къща отколкото за събитие като това.

Нямам за цел да агитирам някой да гласува за когото и да е или да карам някой да размисля....но предвид, че тази история е неизвестна, просто бих желал да алармирам обществото доколкото мога, а в случая това е една от най-широките платформи към която бих могъл да се обърна. :)

[offtopic]Мнението е копирано от човека от който разбрах за случая и изразяват неговото мнение - от Главните букви надоло.[/offtopic]

София. Жена бие чуждо дете на детската площадка. Десетки хора са свидетели и само две момчета се намесват. Влизат в конфликт с жената, след което съпругът и идва с бухалка и ги смелва от бой. Негови приятели пазят минувачите да не се намесят, за да помогнат, докато момчетата получават десетки травми.
Когато идва полиция, ги отвеждат в районно, а не в бърза помощ, независимо че и двамата имат травми по главата, което е изключително опасно дори и животозастрашаващо. Линейката идва след 40 минути!!!
В момента Дани е със счупен череп и е възможно да се наложи тежка операция на главата му.
Миро е с мозъчен кръвоизлив. И двамата имат множество други травми по цялото тяло... ТОВА Е ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ! Побоят на деца е ЕЖЕДНЕВИЕ И САМО НИЕ МОЖЕМ ДА ГО СПРЕМ!!! Сега е по-важно от всякога да гласуваме и да се обединим като нация за една по-добра родина...

Искаме СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ДАНИ И МИРО ПО СЪДЕБЕН ПЪТ... ИЛИ НИЕ ЩЕ РАЗДАДЕМ СПРАВЕДЛИВОСТ НА УЛИЦАТА... И дано вашата линейка дойде по-бързо от тази на Дани и Миро!
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Свободна зона”