Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Re: Местан чете морал на водещите по Нова Тв

Мнениеот Dido SZ » 27 сеп 2014 10:56

Вие не разбрахте ли, че само с тояга ще се оправим. Ако ще и 100% от народа да гласува, докато алтернативите са сегашните политици, без значение от коя партия, то тази държава ще продължи да дълбае дъното, докато изчезне. После по стара традиция, ще се яви човек птица Феникс, покрай когото ще възкръснем :-)

Потребителски аватар
BONGA
Контакти:

Re: Оманския фонд или ....

Мнениеот BONGA » 27 сеп 2014 11:02

Момче младо,вземи се стегни малко и почни да мислиш повече за своя отбор а не пускай тема след тема за противника ;) И не забравяй че днес има дерби!Насочи вниманието си натам а не стой в форума и се чуди какво да пуснеш!!Айде ставай и се разходи малко ;)
ОТ МАЛЪК ОЩЕ ЗНАМ ЧЕ ОТ БОТЕВ НЯМА ПО-ГОЛЯМ

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 27 сеп 2014 11:02

То е ясно,че пак много хора няма да гласуват.За това и тия терористи от ДПС са толкова отворени и се пъчат наляво и надясно.Проблема вече е друг,дългогодишното участие на ДПС в парламента превърна тази партия в корпорация и постепено завладяха цяла България.А още по-голям проблем,е че Доган,Местан и човека над тях вече имат пъклен план как дори народа да се вдигне,да гласува и да ги изрита от властта,да запазят своето статукво.Срещата на Местан в Анкара с Ердоган не е никак случайна,потготвят етническо възстание в България.Бъдете нащрек българи скоро пак ще трябва да браним територията на България с камъни и дърве.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 сеп 2014 11:30

mikata написа:За това всички Българи трябва да гласуваме, за да не може тая турска сган да управлява България :x

Имам си бизнес и си изкарвам достатъчно пари! Пука ли ми кой управлява и кой не?

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 27 сеп 2014 11:31

Като знаят каква гавра ги чака, след 17 часа няма да им е до писане :lol:

Само да кажат след днешния мач ли минават от Беров или, ще чакат ''борда на директорите'' да ги закрие :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 сеп 2014 11:31

Нова,БТВ,Канал1,ТВ7-всички са марионетни телевизии(ПОДЛОГИ).Канят се тези,които са удобни.Позаинтересувайте се какви по народност са собствениците на Нова и БТВ.
Последна промяна от FLANKER на 27 сеп 2014 11:34, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 сеп 2014 11:32

Alexx написа:
mikata написа:За това всички Българи трябва да гласуваме, за да не може тая турска сган да управлява България :x

Имам си бизнес и си изкарвам достатъчно пари! Пука ли ми кой управлява и кой не?

Точно ,че си бизнесмен трябва да ти пука .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 сеп 2014 11:37

За онзи фонд, който щеше да спасява КТБ ли става въпрос? :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 27 сеп 2014 11:50

ЕМИЛ написа:
Alexx написа:

Точно ,че си бизнесмен трябва да ти пука .

Що?Може да бизнес, който, който ,колкото по-зле в държавата, толкова по-добре за него.
[offtopic]погребална агенция?[/offtopic] :lol:

А за гласуването-пълна глупост е да се твърди ,че нещо зависи от гласуващите и от броят им.
Ама като обичате да ви лъжат... :mrgreen:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Върни се в “Свободна зона”