..иначе мога да кажа последните 20 години основно бургазлии мачкаха на междунардно ниво в математиката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
praistoria написа:Тема, свързана по какъвто и да е начин с Пловдив и още никой жител на друга част на страната не е написал, че тук живеят селяни, никой буфер не е казал, че феновете на Ботев са турци и цигани и на всичкото отгоре дори има и коментари по темата??? Това е по-голямо събитие дори и от малкия математик.
s.th.1926 написа:praistoria написа:Тема, свързана по какъвто и да е начин с Пловдив и още никой жител на друга част на страната не е написал, че тук живеят селяни, никой буфер не е казал, че феновете на Ботев са турци и цигани и на всичкото отгоре дори има и коментари по темата??? Това е по-голямо събитие дори и от малкия математик.
????? Ти нормален ли си???? Тема за гений представящ Пловдив достойно, ти за буфери говориш??? "Случайно и иронично" нали???
Успех на момчето. Някой ден и с Нобелова награда!!!!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
praistoria написа:s.th.1926 написа:praistoria написа:Тема, свързана по какъвто и да е начин с Пловдив и още никой жител на друга част на страната не е написал, че тук живеят селяни, никой буфер не е казал, че феновете на Ботев са турци и цигани и на всичкото отгоре дори има и коментари по темата??? Това е по-голямо събитие дори и от малкия математик.
????? Ти нормален ли си???? Тема за гений представящ Пловдив достойно, ти за буфери говориш??? "Случайно и иронично" нали???
Нобелова награда по математика ли![]()
![]()
? Бива, доволен съм от нивото на отговора
.
za nas e toj religiq написа:Интересно ми е къде са нашите богаташи които се бият за кой да работи това момче![]()
za nas e toj religiq написа:praistoria написа:s.th.1926 написа:praistoria написа:Тема, свързана по какъвто и да е начин с Пловдив и още никой жител на друга част на страната не е написал, че тук живеят селяни, никой буфер не е казал, че феновете на Ботев са турци и цигани и на всичкото отгоре дори има и коментари по темата??? Това е по-голямо събитие дори и от малкия математик.
Нобелова награда по математика ли![]()
![]()
? Бива, доволен съм от нивото на отговора
.
Има награда за икономически науки , там не малко математици са получили признания! За мен лично е озадачаващо как науката математика , която е основата на всички науки, няма своя категория! Дори икономическия раздел е създаден по късно и не е част от завещанието на Нобел
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта