Българин от Пловдив математик номер 1 в Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

malakhalm
Контакти:

Re: Българин от Пловдив математик номер 1 в Европа

Мнениеот malakhalm » 26 сеп 2014 23:38

Браво на момчето!
..иначе мога да кажа последните 20 години основно бургазлии мачкаха на междунардно ниво в математиката 8-)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 27 сеп 2014 00:37

Браво
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 27 сеп 2014 09:32

Браво . А колко ще е добре след време момчето да работи за нашата страна ....

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 27 сеп 2014 09:56

praistoria написа:Тема, свързана по какъвто и да е начин с Пловдив и още никой жител на друга част на страната не е написал, че тук живеят селяни, никой буфер не е казал, че феновете на Ботев са турци и цигани и на всичкото отгоре дори има и коментари по темата??? Това е по-голямо събитие дори и от малкия математик :lol: .

????? Ти нормален ли си???? Тема за гений представящ Пловдив достойно, ти за буфери говориш??? "Случайно и иронично" нали???

Успех на момчето. Някой ден и с Нобелова награда!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 27 сеп 2014 11:21

s.th.1926 написа:
praistoria написа:Тема, свързана по какъвто и да е начин с Пловдив и още никой жител на друга част на страната не е написал, че тук живеят селяни, никой буфер не е казал, че феновете на Ботев са турци и цигани и на всичкото отгоре дори има и коментари по темата??? Това е по-голямо събитие дори и от малкия математик :lol: .

????? Ти нормален ли си???? Тема за гений представящ Пловдив достойно, ти за буфери говориш??? "Случайно и иронично" нали???

Нобелова награда по математика ли :lol: :lol: :lol: ? Бива, доволен съм от нивото на отговора :mrgreen: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 сеп 2014 13:13

Поздравления!
Да е жив и здрав и да успее да се реализира по най-добрия начин! Оптимистично е, че на целия хал в държавата, все още се намират свестни, умни и пробивни млади хора!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 сеп 2014 13:55

Къде е сега държавата и хилядите спонсори да го позлатят това момче :?:
Жалка картинка, ако си спортист и спечелиш някакво състезание ще получиш кола , пари, може и жилище! Обаче ако направиш пробив в математиката и решиш "нерешима" задача получаваш потупване по рамото , степендия от 100 лв и вероятно грамота с някакво орденче :oops:
Интересно ми е къде са нашите богаташи които се бият за кой да работи това момче :? :?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 сеп 2014 14:12

praistoria написа:
s.th.1926 написа:

Нобелова награда по математика ли :lol: :lol: :lol: ? Бива, доволен съм от нивото на отговора :mrgreen: .

Има награда за икономически науки , там не малко математици са получили признания! За мен лично е озадачаващо как науката математика , която е основата на всички науки, няма своя категория! Дори икономическия раздел е създаден по късно и не е част от завещанието на Нобел :roll:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 сеп 2014 16:46

za nas e toj religiq написа:Интересно ми е къде са нашите богаташи които се бият за кой да работи това момче :? :?

Никой наш богаташ не може да привлече това момче, защото то вече бяга на друга писта, недостижима за нашите бизнесмени, предприемачи и всякакви други филанкишии. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 28 сеп 2014 23:52

za nas e toj religiq написа:
praistoria написа:
s.th.1926 написа:

Има награда за икономически науки , там не малко математици са получили признания! За мен лично е озадачаващо как науката математика , която е основата на всички науки, няма своя категория! Дори икономическия раздел е създаден по късно и не е част от завещанието на Нобел :roll:

Самият Нобел е бил категорично против създаване на Нобелова награда за математика и в последствие са решили да уважат решението му. Само не разбрах защо ми развали шегичката със съгражданина :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Върни се в “Свободна зона”