Alexx написа:Спи спокойно. Има ли 14 не е проблем.
Абе, като каже, че си я изнасилил, ще стане проблем

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TristaNNN написа:Hohohoho написа:TristaNNN написа:От съществено значение в закона е, дали сте извършвали анален и орален сексуален контакт, ако е така си загазил
Сексът с непълнолетна си е еднакво опасен, независимо къде е.
[offtopic]Млъкни бе...ама че си несъобразителенДай малко простор на забавата
[/offtopic]
boabbb написа:Alexx написа:Спи спокойно. Има ли 14 не е проблем.
Абе, като каже, че си я изнасилил, ще стане проблем![]()
JackPackage написа:rhaegar написа:Тва хубаво момиче що така се подиграва със себе си
загубила е бас сигурно![]()
neymesuarez написа:Значи, искам да попитам може ли да се докаже че е имало сексуален контакт между момче и момиче, щото бившата ми приятелка ме изнудва и казва, че ако не се върна при нея ще ме съди за педофилие или так както се казва, щото тя е на 16 години. Естествено, като спахме тя беше повече от съгласна и не е било против волята й, но доколкото знам с някакъв секрет може да се докаже, че сме правили секс, но май няма как да докаже, че е било против волята й. Мислите ли, че може да се стигне до съд, тя е буквално луда.
ralka_levskarka написа:boabbb написа:Alexx написа:Спи спокойно. Има ли 14 не е проблем.
Абе, като каже, че си я изнасилил, ще стане проблем![]()
То, ако е изнасилване ще има разкъсване и нараняване, такова няма, значи няма как да излъже, че е изнасилена.
Някой по горе каза 16 годишно Дете, а бе човек, те сами си го търсят. Нали ги виждам, вече на по 13 години се обличат като простотутки с извинение, обуват си късите гащички, стигащи и до онази работа на дължина и излиза навън, започват да се натискат на всеки и после "ама той свърши на космите ми, бременна ли съм" Дееби и..
Hohohoho написа:Alexx написа:Спи спокойно. Има ли 14 не е проблем.
НК
Чл. 151. (2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта