'Великите' еврейско-протестантски революции, от 16-ти век...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: 'Великите' еврейско-протестантски революции, от 16-ти век...

Мнениеот Madridist » 30 ное 2009 22:37

За Вартолоомеевата нощ си спомням,че даваха по Канал 1 много хубав филм. Казваше се Кралица Марго :?
Последна промяна от Madridist на 30 ное 2009 22:40, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 30 ное 2009 22:39

Кашчей написа:Троянската война от евреи ли е подкладена....12 век п-н.е.А войните на Ксеркс срещу Елада?А войните на Рим с Картаген?А войната във Виетнам?А войните, водени от китайските императори срещу Япония?Забрави и войната за Фолклендските острови!Забрави и войната между Виетнам и Китай, между Северна и Южна Корея.Татарското нашествие в Европа.. девет века преди това и нашествието на хуните, начело с Атила-те са също от евреите инспирирани.Да не говоря за въстанието на робите и Спартак-долните евреи, са подтикнали гладиаторите към бунт......
О, забравих Ал. Македонски....също подбуден от евреите да стигне до Индия, а после да се върне, да завладее Египет и да отмъсти за еврейското робство в Египет.

Забравил е и воините на Чингиз Хан и те са финансирани от прадядото на Ротшилд - а там колко народ са изтрепани

uberko
Контакти:

Мнениеот uberko » 30 ное 2009 22:45

И както обича да казва един мой преподавател "Нека не забравяме думите на Мишле, че Англия все пак е остров.."
Буржоазната революция в Англия, нама аналог в континентална Европа, така че не виждам защо се намесва..?
И за какво царство на Троцки ставаше дума.. изобщо целия текст клони към свободно съчинение..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2009 22:47

Madridist написа:За Вартолоомеевата нощ си спомням,че даваха по Канал 1 много хубав филм. Казваше се Кралица Марго :?

Ами.. Кралица Марго е съпругата на АнриIV и сестра на Шарл IX-последният от династията Валоа.Всъщност, по негово време и е Вартоломеевата нощ.

Забравих, че евреите са предизвикали и унищожаването на Ордена на Тамплиерите от Франсоа І, последният от династията Капети.Сигурно проклятието на Великият магистър към Железният крал е сложено в устата му от някой равин в Париж.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 ное 2009 22:53

Pomiqrat, толкова хал хабер да си нямаш за какво става въпрос, че дори не смятам да го обсъждам. Благодаря на Кашчей, че се е наел съм задачата. Ако не успее да разчисти глупостите в главата ти, то поне да предпази останалите от подобна зараза. ... а смешните книжки, които си прочел, можеш да ползваш по предназначение в малкото помещение у вас. Всъшност недей. Напротив дори, пази ги, за да може след време да ги четеш и да си се смееш.
... "еврейско-протестански" :) :) :) Ти имаш ли представа какво чорба забърка с този лаф ? Нямаш и знам, че нямаш, но нейсе ...
И почти специално за Oskron ;) - Ротшилдови са захванали да финансират малък жилищен комплекс на Пазарджишко шосе в Пловдив. /или поне така пише на строителната табела/ Значи, новият Чингис ще е от Филибето, нали !!! Божкееее, казваше баба ми!
Всъщност, БРАВО на Кашчей, Oskron и останалите противопоставили се на този род скудоумия.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2009 23:08

Ki Cho написа:Pomiqrat, толкова хал хабер да си нямаш за какво става въпрос, че дори не смятам да го обсъждам. Благодаря на Кашчей, че се е наел съм задачата. Ако не успее да разчисти глупостите в главата ти, то поне да предпази останалите от подобна зараза. ... а смешните книжки, които си прочел, можеш да ползваш по предназначение в малкото помещение у вас. Всъшност недей. Напротив дори, пази ги, за да може след време да ги четеш и да си се смееш.
... "еврейско-протестански" :) :) :) Ти имаш ли представа какво чорба забърка с този лаф ? Нямаш и знам, че нямаш, но нейсе ...
И почти специално за Oskron ;) - Ротшилдови са захванали да финансират малък жилищен комплекс на Пазарджишко шосе в Пловдив. /или поне така пише на строителната табела/ Значи, новият Чингис ще е от Филибето, нали !!! Божкееее, казваше баба ми!
Всъщност, БРАВО на Кашчей, Oskron и останалите противопоставили се на този род скудоумия.

Ки чо, майна, така и не разбрах каква е ролята на велосипедистите в цялата тема на помиярът....но той може и да не е чувал този виц никога ;)

ПП-Благодаря за добрата дума! :lol:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 ное 2009 23:19

Кашчей написа:ПП-Благодаря за добрата дума! :lol:

Моля ! :)
Обаче като се замисля може и да е прав !!! :(
Може би българският евреин Карл Джераси, нарочно е измислил антибебе хапчето, за да може христианките да го пият и да раждат по-малко. На еврейките ще кажат, колко е лошо. Те няма да го пият и така след 200 000 години евреите ще станат повече и ... ЩЕ НИ ПОРОБЯТ!!! :o :o :o
То президентът Никсън, нали е протестант, затова го награждава лично с Национален медал за наука :idea:

П.С. Това ми е 359 пост /България е с телефонен код +359/. Съзирам в това НЕСЛУЧАЙНОСТ и съм горд, че мога да напиша точно този най-български свой пост именно по такава тема.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 30 ное 2009 23:45

Ki Cho написа:

Обаче като се замисля може и да е прав !!! :(
Може би българският евреин Карл Джераси, нарочно е измислил антибебе хапчето, за да може христианките да го пият и да раждат по-малко. На еврейките ще кажат, колко е лошо. Те няма да го пият и така след 200 000 години евреите ще станат повече и ... ЩЕ НИ ПОРОБЯТ!!! :o :o :o
То президентът Никсън, нали е протестант, затова го награждава лично с Национален медал за наука :idea:

П.С. Това ми е 359 пост /България е с телефонен код +359/. Съзирам в това НЕСЛУЧАЙНОСТ и съм горд, че мога да напиша точно този най-български свой пост именно по такава тема.

Никсън не е протестант!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2009 23:57

Квакерите що за религия са-не е ли по-близо до англиканската църква, отколкото до Рим?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 ное 2009 23:59

МЕЦИ написа:
Ki Cho написа:

То президентът Никсън, нали е протестант, ...:idea:

Никсън не е протестант!

E, всъщност е Квакер. Според Уикипедия "Квакери или Общност на приятелите е християнска група от анабаптисткия клон на протестантството. Основана е в Англия от Джон Фокс през 1650 г. Името "квакери" по всяка вероятност идва англ. дума quaker -треперещ и от идеята, че привържениците на тази общност са толкова завладени от Светия дух, че целите треперят. Квакерите са силно социално ангажирани. Те са пацифисти. Убедени са в личното познаване на Бога и отхвърлят тайнствата на християнството." ;) Е да, не са точно германо-скандинавски тип протестанти, но те евреите и за това са се погрижили.

Върни се в “Свободна зона”