gugushito написа:Като знам ,че за тия пари мога да взема 3 бр. LG G3 , който е класи над тоя.... смешно е ...
Класата му над тоя е само и единствено резолюцията и сменяемата батерия. Нищо повече.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gugushito написа:Като знам ,че за тия пари мога да взема 3 бр. LG G3 , който е класи над тоя.... смешно е ...
familyjewels написа:gugushito написа:Като знам ,че за тия пари мога да взема 3 бр. LG G3 , който е класи над тоя.... смешно е ...
Класата му над тоя е само и единствено резолюцията и сменяемата батерия. Нищо повече.
Caligula furious 77 написа:Като заключение, ще кажа че iPhone 6 e смартфон,който се опитва да изкара пари от старата слава на марката.Няма нищо иновативно в него,дори ексклузивно няма! Дисплеят на iPhone 6 трябваше да e от сапфирено стъкло,но се оказа, че е просто scratch resistant,дори не е Gorilla glass 3,даже не е еквивалент на Gorilla glass 2! Частите за телефона се правят в Китай, като за всеки нормален China phone! И от iPhone остана единствено марката и ОС-а. Оказва се, че за да си купите iPhone 6 , ще трябва да заплатите 300-400 лева за телефона(защото толкова струва телефон с подобен хардуер) и 1500-1600 лева за iOS 8! Това е твърде висока сума за операционна система!!!
El Commandante написа:В тая тема, както в повечето тука са изписани чудовищно много тъпотии предимно от хора които нямат ама абсолютно никаква идея за какво говорят.
Така като гледам шестицата ми ше струва колкото и петицата-800 евро горе доле, на кой не чу аресва да си джитка с Нокията.
Шестицата е по-малък от Галакси Ес 5 така че тея дето пишат че бил твърде голям, да идат да се обесат.
А разбивката на спесификациите ме докарва до истеричен пристъп от смех.
Само ше ви кажа че петицата ми е сто пъти по-малко бъгава и по-бърза за много неща от Галакси Ноут 3-то ми.
Кой квото иска да си купува ама тъпотии не ми се слушат...
Reckless написа:Това да ревеш, че смартфоните имат големи дисплеи е много смешноВсе едно да харесваш по-малък телевизор, или монитор !
Caligula furious 77 написа:Като заключение, ще кажа че iPhone 6 e смартфон,който се опитва да изкара пари от старата слава на марката.Няма нищо иновативно в него,дори ексклузивно няма! Дисплеят на iPhone 6 трябваше да e от сапфирено стъкло,но се оказа, че е просто scratch resistant,дори не е Gorilla glass 3,даже не е еквивалент на Gorilla glass 2! Частите за телефона се правят в Китай, като за всеки нормален China phone! И от iPhone остана единствено марката и ОС-а. Оказва се, че за да си купите iPhone 6 , ще трябва да заплатите 300-400 лева за телефона(защото толкова струва телефон с подобен хардуер) и 1500-1600 лева за iOS 8! Това е твърде висока сума за операционна система!!!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта