ivan56 написа:fcb_bg написа:iliyan написа:Нищо не си разбрал от това което съм написал.Аз по склонен да вярвам на полицията отколкото на "журналисти" които търсят само сензация и въобще не им пука , че така могат да разрушат не е един човешки живот.За тях важна е сензацията и да си вземат паричките за статията.Не защитавам никой , но отдавна съм разбрал че в България няма обективна журналистика.
И в сутрешният блок на Нова това си пролича отново - в някакъв вестник бяха надраскали , че БТР минали покрай Любо Киров и не са му помогнали.
А то се оказа , че просто хора са бързали за участие и вече имало хора които да помогнат на Любо. И вероятно не са познали катастрофиралия джип , че е бил на Любо , но статията беше написана така , че все едно БТР са разбрали на кой е джипа и нарочно са го подминали.А никой от така наречените журналисти не се беше свързал с БТР и да ги пита точно какво се е случило.Избери сам на кого да вярваш !
Батенце, не ми говори за полиция. Не е това, което трябва да е. Познавам много боклуци, които станаха полицаи. И бях потресен. Фуражката отдавна си е изгубила смисъла. Сега е начин на живот и ти дава определени права и облагодетелстване. Я има 5% в системата, които са за каузата за доброто, я не.
Личен опит, повтарям.
На 100% съм съгласен с теб.Няма и 5%.Такава измет работи в момента че ни е бедна фантазията.Не познавам ченге което да не се занимава с нещо сенчесто.Я цигарки без бандерол, я охрана на някой баровец, я да минеш лекинко през границата.Все едни такива чисти душици.Кой да има респект от тях, като целият комплекс го знае че е корумпиран и се занимава с мизерии, че делка с наркоманите да им пази гърба.
Ченге работи, ама за себе си. Затова се влиза в системата. Единици са изключение. Наивници. Тя така си е направена системата. И да искаш да се бориш, не можеш.
Не знам човека какво се опитва да ни втълпи, ама реалността е груба, като като насрещнодвижещ се влак.