Ефрем Димитров на гости при Сашо Диков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Ефрем Димитров на гости при Сашо Диков

Мнениеот acmilan » 29 ное 2009 00:15

Madridist написа:Абсолютно съм съгласен с acmilan. Гледал съм предаванията на Ифандиев и много ми харесваха. Едно от малкото неща,които гледах по ТВ въобще. Много интелигентен човек. Сашо Диков не може да му стъпи на малкия пръст- нито на знанията, нито на прочетените книги.

Определено не си си загубил времето,гледайки Ифандиев ;) Между другото той е бил спортен журналист,писал е и за култура в началото на 90-те,издал е сума ти книги,а Диков какво?Все приказва колко бил велик,е с какво?С простотиите,че всеки мач е уреден ли?Някой знае ли телефона в студиото,че да звънна някога да си поговоря в ефир с този?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 ное 2009 00:17

0889888805
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 ное 2009 00:19

Бижутера написа:0889888805

Мерси ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 ное 2009 00:19

acmilan написа:
Madridist написа:Абсолютно съм съгласен с acmilan. Гледал съм предаванията на Ифандиев и много ми харесваха. Едно от малкото неща,които гледах по ТВ въобще. Много интелигентен човек. Сашо Диков не може да му стъпи на малкия пръст- нито на знанията, нито на прочетените книги.

Определено не си си загубил времето,гледайки Ифандиев ;) Между другото той е бил спортен журналист,писал е и за култура в началото на 90-те,издал е сума ти книги,а Диков какво?Все приказва колко бил велик,е с какво?С простотиите,че всеки мач е уреден ли?Някой знае ли телефона в студиото,че да звънна някога да си поговоря в ефир с този?

Ше ни кажеш да те слушаме ;) :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 ное 2009 00:22

Cesc Fabregas написа:
acmilan написа:

Ше ни кажеш да те слушаме ;) :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Непременно :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 ное 2009 00:25

acmilan написа:
Бижутера написа:0889888805

Мерси ;)

а нищо :)
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

satansho
Контакти:

Мнениеот satansho » 29 ное 2009 05:57

че е сладък Ефрем-чо -сладък е ,дали е гей не знам нищо чудно(не бих се пробвал ),но че е прав- прав е . С.Д е мижитурка, никога до сега нищо конкретно не е дал като факти, а само плюе и съсипва това което някои отбори постигат.Това си е избрал за поприще да е придворния плювач и да създава усещането за "свободна " журналистика и да създава илюзия за търсене на истината.
и само Левски завинаги!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 29 ное 2009 23:29

Ефрем и такива като него са печалбари. Намерил си е начин да си изкарва прехраната. Но колкото и да се напъва, трудно ще достигне идиотизмите на С.Диков. Последният си има телевизия, от която бълва глупост след глупост. Журналистът, който е нанесъл най-големи поражения на футбола ни (а и на други спортове). Коментарите му за мачовете - това са коефициентите на заложните къщи .

Върни се в “Свободна зона”