Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- anihilator
- Контакти:
Re: Единният фронт на социалистите и комунистите
Понеже не отговаряте си отговарям сам Путин и шайката му 

Re: Тема за политика - България
dunavfc написа:Tommi написа:dunavfc написа: Освен това, едно е държавата да произвежда, съвсем друго е частникът.
При частно производство и свободен пазар качеството на продуктите и услугите по принцип е по-високо. Наличието на конкуренция регулира по естествен начин цените и поддържа качеството. Друг е въпросът защо у нас нещата се изкривяват понякога.
Това, заради което смятам, че частникът има по негативна роля за качеството на храната от държавата е, че заради това, че частникът в стремежът си да печели пари е готов на всичко, включително и да навреди здравословно на хората. Виждаш, ГМО, консерванти и т.н. Боцкат се едрите животни, пълнят се с вода пилетата, регулацията е на много по-слабо ниво.
Държавата малко или много се стреми да регулира качеството, има си институции , които се занимават точно с това. А най-лошите последствия от капитализмът в тоя бранш, наблюдаваме в САЩ.
Още ли си мислиш, че имаш десни политически убеждения ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Абсолютно, но ако трябва да изкривя истина за да се докажа, значи няма да съм себе си. Това, че съм десен и съм привърженик на капитализмът, трябва ли да означава, че трябва да имам фанатична подкрепа към всичко създадено към този начин на управление и да не признавам грешките?
Капитализмът има много кусури, но също като демокрацията , няма по-добро измислено ( това е мое лично мнение )
Капитализмът има много кусури, но също като демокрацията , няма по-добро измислено ( това е мое лично мнение )
Според мен изобщо не си наясно с понятието капитализъм, но ще е излишен спор.Мога само да те посъветвам да прочетеш някоя книга на тази тема 

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Интересно, кое от написаното от мен те наклони на тая мисъл, но така да бъде. Аз нямам никакви претенции за експертност на тема КАПИТАЛИЗЪМ, аз просто смятам, че частната инициатива е по-добрият избор пред държавната. Капитализмът означава, възможността всеки да покаже , какво може и да има шансът да се опита да постигне целите и мечтите си, докато комунистическият социализъм учи на това, че всички са равни, без значение дали единият е работен или мързелив, без значение дали си умен или глупав, всички са равни ! За мен, такова животно няма !
- Черният козел
- Контакти:
viali69 написа:В бедна България десните печелят избори. Не е ли странно наистина ?![]()
Логичното е обратното да става - колкото повече обеднява народът, толкова повече да олевява. Така е по цял свят.
На какво се дължи този български феномен според вас ?
На Ж.Виденов и врътката му със зърното,народа изпука от глад !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- Черният козел
- Контакти:
Караджов написа:Отказвам се от официално от Лудогорец и се връщам пак към Берое!!! Разочарован съм от др.Домусчиев ,но той ще си понесе последствията след изборите!!!!
Бояджия

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
dunavfc написа:Интересно, кое от написаното от мен те наклони на тая мисъл, но така да бъде. Аз нямам никакви претенции за експертност на тема КАПИТАЛИЗЪМ, аз просто смятам, че частната инициатива е по-добрият избор пред държавната. Капитализмът означава, възможността всеки да покаже , какво може и да има шансът да се опита да постигне целите и мечтите си, докато комунистическият социализъм учи на това, че всички са равни, без значение дали единият е работен или мързелив, без значение дали си умен или глупав, всички са равни ! За мен, такова животно няма !
И по времето на соца си имаше частна инициатива, пич

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
viali69 написа:В бедна България десните печелят избори. Не е ли странно наистина ?![]()
Логичното е обратното да става - колкото повече обеднява народът, толкова повече да олевява. Така е по цял свят.
На какво се дължи този български феномен според вас ?
25 години умишлено затъпяване на народа, чрез образователната система, спонсорирана от еврейските НПО-та и промиването на мозъци, чрез еврейските медии и резултата е налице

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
мечтайте си, леваци болни! Всички така наречени леви са извратени-сексуално или ментално! Няма нормален човек с лява ориентация!