dzhambov написа:FLANKER написа:dzhambov написа:FLANKER написа:wannabe написа:Станкооооооо! Колко получаваш за да плюеш толкова? Поне много ли е? Нали знаете, че България е там където е била от самото си създаване - Европа! Никой не ходи да учи в рАЗИЯ, но всички отиват в западна Европа! Точка!
Първо здравей! Нещо се губеше по тъча от известно време![]()
Второ: Тези ,които ни управляваха(и сега и сега ни управляват) ,свалиха с преврат Тодор Живков(познай благодарение на кой/кого)
Трето: Сега ядеш кюфтета от 100% и ти не знаеш от какво.
Четвърто:Ако искаш ще те запозная поне с 10 човека ,които учат в Петербург и Москва.
Пето:Твоята Европа отива по дяволите! Точка!
Пълни глупости си написал.
Нали ? Не ме е срам!!!
10 човека учили с Петербург и Москва бухахаха на твоите 10 има поне 1000 които учат в западна Европа.За кюфтетата сега имаш избор,който нямаше преди.За второто си прав само за червените боклуци,които не спират да ограбват държавата.За това,кой и благодарение на кого,никак не можеш да си сигурен.За петото също.Това "точка"като крайна инстанция ли го казваш?
Тия 1000 да правят каквото искат .Техен проблем .Познавам 10 но качествени.Да сега имам избор с какви ГМО-та да се тровя ,прав си.Тези червени боклуци са същите ,които България избира 25г.За точката ще питаш колегата над мен с черепа.