България – послушното пуделче на САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: България – послушното пуделче на САЩ

Мнениеот FLANKER » 02 сеп 2014 19:30

dzhambov написа:
FLANKER написа:
dzhambov написа:
FLANKER написа:
wannabe написа:Станкооооооо! Колко получаваш за да плюеш толкова? Поне много ли е? Нали знаете, че България е там където е била от самото си създаване - Европа! Никой не ходи да учи в рАЗИЯ, но всички отиват в западна Европа! Точка!

Първо здравей! Нещо се губеше по тъча от известно време ;)
Второ: Тези ,които ни управляваха(и сега и сега ни управляват) ,свалиха с преврат Тодор Живков(познай благодарение на кой/кого)
Трето: Сега ядеш кюфтета от 100% и ти не знаеш от какво.
Четвърто:Ако искаш ще те запозная поне с 10 човека ,които учат в Петербург и Москва.
Пето:Твоята Европа отива по дяволите! Точка!

Пълни глупости си написал.

Нали ? Не ме е срам!!!

10 човека учили с Петербург и Москва бухахаха на твоите 10 има поне 1000 които учат в западна Европа.За кюфтетата сега имаш избор,който нямаше преди.За второто си прав само за червените боклуци,които не спират да ограбват държавата.За това,кой и благодарение на кого,никак не можеш да си сигурен.За петото също.Това "точка"като крайна инстанция ли го казваш?

Тия 1000 да правят каквото искат .Техен проблем .Познавам 10 но качествени.Да сега имам избор с какви ГМО-та да се тровя ,прав си.Тези червени боклуци са същите ,които България избира 25г.За точката ще питаш колегата над мен с черепа. 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 сеп 2014 19:31

trokadero_ написа:
FLANKER написа:
trokadero_ написа:Изкара надника днеска :twisted:

Ако това се отнася за мен -да! Преди час се прибрах от работа.Мисля,че съм си изкарал надника за днес. ;)

Не за теб приятелю - за СТАНКО говоря ;)

Извинявам се!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 02 сеп 2014 19:32

FLANKER написа:
trokadero_ написа:
FLANKER написа:
trokadero_ написа:Изкара надника днеска :twisted:

Ако това се отнася за мен -да! Преди час се прибрах от работа.Мисля,че съм си изкарал надника за днес. ;)

Не за теб приятелю - за СТАНКО говоря ;)

Извинявам се!

За нищо - ти си пич ;)

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 02 сеп 2014 19:41

Не помня времето преди 89-та но ако мога да купувам руски нефт и газ след това да го продавам където си искам то аз проблем нямам...както САЩ налагат санкции и едновременно с това работят с руски нефтени компании няма причина да забраняват и на други да го правят.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 сеп 2014 19:41

CTAHKO написа:
Кролик написа:Всичката тая мисъл как я задържал в Хаскьой СТАНКООООО ?!? Ти си за Москва, Вашингтон или Берлин, в краен случай за Пхенян :mrgreen:

Аз съм се аргументирал и съм изложил факти, а ти :?:

Искаш да кажеш, че анонимното авторче от жълтия сайт, от който редовно копи-пействаш теми, се е "аргументирало"... 8-)

http://alterinformation.wordpress.com/2 ... %B0%D1%89/

П.П. Иначе щом и Фидел Кастро е източник, на когото се обляга сайтът в своята пропаганда, нещата са ясни... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 сеп 2014 19:44

FLANKER написа:
wannabe написа:Станкооооооо! Колко получаваш за да плюеш толкова? Поне много ли е? Нали знаете, че България е там където е била от самото си създаване - Европа! Никой не ходи да учи в рАЗИЯ, но всички отиват в западна Европа! Точка!

Първо здравей! Нещо се губеше по тъча от известно време ;)
Второ: Тези ,които ни управляваха(и сега и сега ни управляват) ,свалиха с преврат Тодор Живков(познай благодарение на кой/кого, и защо)
Трето: Сега ядеш кюфтета от 100% и ти не знаеш от какво.
Четвърто:Ако искаш ще те запозная поне с 10 човека ,които учат в Петербург и Москва.

Получих бан заради господарите на Коматево!
2) прав си - все още комунисти/руснаци управляват България!
3) салам Кучешка радост не съм ял и преди и сега!
4) комунистически чеда... да учат :lol: Мисля че със сигурност не можеш да ме запознаеш с 10 души, просто защото там учат не повече от 5 души!
5) Виждам как отива на по дяволите :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 02 сеп 2014 19:45

За съжаление с това съм съгласен,няма де е след 5-10г. но след 20-30 ще започнат едни процеси от вътре който ще срутят Европа-та.

Потребителски аватар
Иван Барабан
Контакти:

Мнениеот Иван Барабан » 02 сеп 2014 19:49

Как може некви сополанковци, дето не са живели и един ден от съзнателния си живот в режима, да се произнасят и възхваляват този строй, съпоставим с този на Хитлер.
Вашите идоли подариха 1/5 от сънародниците си на Тито, защото така им наредили в приятелския интернационал. Карали са българите да се пишат "македонци", не са ги пускали да се изселят в останалите наши земи...
Вашите герои са избивали и заточвали елита на България, защото са били част от "фашисткото" минало...
Коя "капиталистическа" държава е избивала собствените си сънародници защото са били част миналото???

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 сеп 2014 19:52

Каквото и да си пишат русофилчетата... България никога няма да се върне при Русия.
Москва го знаят това чудесно и финансират непрестанно кръгове у нас, които съботират частично членството ни в ЕС.
Тези, същите, които прибират руски кинти, не са дори за разтрел, а трябва да бъдат живи-одрани, с пряко предаване по-всички телевизии, за назидание.

Защото това не са просто предатели, а убийци на България.
Всяко спряно евро по-европейските програми, е заслуга на някой руски слуга.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 сеп 2014 20:07

Бат Станко, сложи източник към публикацията, защото някой ще си помисли, че ти си го написал. Да не говорим, че носиш и наказателна отговорност за престъпление против интелектуалната собственост. :geek:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”