"Помощта" на Западна Европа за Освобождението ни.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: "Помощта" на Западна Европа за Освобождението ни.

Мнениеот batceko » 02 сеп 2014 00:51

Ехааа .Тук яко върви пропагандната война на путин . Само дето ми е малко жал за dunavfc - 10-15 върху него като гладни кучета - не му е лесно - и през цялото време се говори за разни НПО - та споснорирани от Сорос и бог знае кого и при това се прави от поне по 10 - 15 организирани и платени проруски трола .Не знам Сорос какво е организирал , но такава кибер атака с платени шебеци с червени задници , които да бълват на орди теми по форумите без значение дали са спортни или кулинарни, мисля че светът не е виждал .

Друг е въпроса , че тук има достатъчно потомствени руски ибрикчии , които и без пари ще го правят - както бащите им , както дядовците им - цялата рода руски ибрикчии ..божкееее. Добре , че вече ми дойде акъла и спрях да влизам тук по принцип .

Към dunavfc - приятелю спри да си губиш времето , освен ако наистина няма какво друго да правиш . :) :) :)

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 02 сеп 2014 00:56

Благодаря на автора за темата!

Reckless

Мнениеот Reckless » 02 сеп 2014 00:57

И аз мога да пиша история бе ! Ще я пиша, както си искам ! Достоверен източник ли ще съм !?
Оставете историята в историята ! Ако на някой настоящето му и бъдещето му се диктуват от историята, значи е с психични проблеми !
Днес и утре не е история ! Историята е минало свършило ! Никой не се ражда с история. Всеки се ражда с бъдеще !

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 сеп 2014 00:58

Колкото по малко пишем по тези теми толкова по малко ще ги има ;)

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 02 сеп 2014 01:00

Осводила ни е МАЙКА Русия, подчертавам МАЙКА РУСИЯ. Ей така да ви е гадно от фактите соросоидски родоизменничета.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 сеп 2014 01:00

samobotev написа:Между другото тук излъга и то много нагло. Бил питал някакви историци защо не ни биле освободили по рано ами чак след 500 години. Ако наистина ги беше питал хората щяха да ти кажат. Защото така и така руснаците идват веднъж запада ги заплашва с война и че ще прати целия си флот на балканите. Идват още веднъж ама умника Наполеон този велик гений на мисълта вместо да удари и той Турция и напълно да я изгонят от Европа и да освободят Константинопол решава вместо това да влезе в Москва. После тия прости руснаци идват пак , бре да му се невиди големи инати излезнаха, та се налага добричкия запад грижеш се по онова време за нашето благоденствие, пак да ги заплашва със фолтата си и армиите си. Ама от цялата работа намазват разни там сърби и гърци плюс минус още 1-2 дивашки племена обитаващи балканите.

И накрая вече тия нагли руснаци пак идват с цялата си върхован наглост , че чак имат наглоста да искат възтановяването на тази дивашка държава България в някакви граници отпреди има няма 500-600 години. Аре да си гледат работата, никаква македония, никава беломорска тракия. всичко си остава за султана и ще дадем малко от тази там тракия на Гърция та да може и те да почнат да колят тия български диваци и без това много са се навъдили.

Аз уча История ( изобщо не претендирам за компетенция от моя страна ) , нормално е да съм питал преподавателите си и гост лекторите въпроси, които са ми били интересни. Един от тях е точно този - Защо не са ни освободили по-рано ? Най-адекватният отговор, който съм получавал и напълно поддържам е - Защото по-рано са нямали такъв интерес ;) Благодаря ти, че ми отвори очите, винаги съм знаел, че точно спомената от теб причина , ни е забавило освобождението....
Така, мога ли да си позволя да попитам и ти ли си от тази сектантска общност, която вярва,че Руснаците са ни освободили, заради нас самите, а не заради интереси си ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 сеп 2014 01:04

batceko написа:Ехааа .Тук яко върви пропагандната война на путин . Само дето ми е малко жал за dunavfc - 10-15 върху него като гладни кучета - не му е лесно - и през цялото време се говори за разни НПО - та споснорирани от Сорос и бог знае кого и при това се прави от поне по 10 - 15 организирани и платени проруски трола .Не знам Сорос какво е организирал , но такава кибер атака с платени шебеци с червени задници , които да бълват на орди теми по форумите без значение дали са спортни или кулинарни, мисля че светът не е виждал .

Друг е въпроса , че тук има достатъчно потомствени руски ибрикчии , които и без пари ще го правят - както бащите им , както дядовците им - цялата рода руски ибрикчии ..божкееее. Добре , че вече ми дойде акъла и спрях да влизам тук по принцип .

Към dunavfc - приятелю спри да си губиш времето , освен ако наистина няма какво друго да правиш . :) :) :)

За съжаление , проблема на мисленето им, не е в парите, а си е чиста и проста сляпа вяра в една илюзия. Илюзията, че Русия е наша Майка, която през вековете винаги ни е бранила и ни е закриляла и всички аргументи, доводи или факти, които показват друга, по-тъмна страна на Русия към България бива незабавно заклеймена и отхвърлена. Никой русофил не говори за Българските земи след Освобождението ни, никой не говори за Съединението ни, никой не говори за Независимостта ни и т.н. защото не им е изгодно..

КНДР написа:Осводила ни е МАЙКА Русия, подчертавам МАЙКА РУСИЯ. Ей така да ви е гадно от фактите соросоидски родоизменничета.

Аз нямам за Майка друга страна освен България , НЕРОДОИЗМЕННИКО ;) Всеки против Русия е родоизменник, всеки , който е за завладяването ни от Русия е патриот, съвършена логика...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 сеп 2014 01:07

Дунав, обективното е, че Русия ни е освободила. Въпроси като "защо?" или "по каква причина?" в случая не са чак толкова важни, защото каквато и да е причината (примерно за да имат влияние над тези земи) пак е по-добрият вариант в сравнение с турското робство.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 сеп 2014 01:08

dunavfc написа:Колегата по-горе, както виждаш загуби аргументите си и започна да се оправдава като първокласник , това малко удоволствие ли е ?

Що бе, я ни кажи ти, като виден историк, кой ни е освободил от Османско иго :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 сеп 2014 01:13

КНДР написа:Осводила ни е МАЙКА Русия, подчертавам МАЙКА РУСИЯ. Ей така да ви е гадно от фактите соросоидски родоизменничета.

+1878 + 1917 + 1944 :!:

Кратко, точно и ясно :!: Най-накрая едно безпристрастно мнение по темата :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”