Рециклиране по шведски. Възможно ли е у нас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Рециклиране по шведски. Възможно ли е у нас?

Мнениеот anihilator » 26 авг 2014 17:58

scot написа:
Смятай колко си прост :lol: е заради хора като теб деретата и горите са пълни с боклуци :!:

сметай колко си умен.
Заради хора кат тебе, има некви дет ръчкат отпадъци по 2 кг на ден и се бият у гардите кат герои.
А военните си прават атомни бомби, снаряди се взривяват у газа и пак - били герои.
КАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАМЪРСИТЕЛИ НЕ ПАЗЯТ И ИМАТ ОРЕОЛ НА СВЕТЦИ - МАЛКИТЕ ТРЕБВА ДА СА БЕЗОТГОВОРНИ.
Тва в общи линии е превода на посат ми. Първо НАТО да си рециклира ракетите и обеднения уран!
Да те еба у тупана. Оди чепкай пластмаса.

Аха ясно и ти си от хората дето за каквото и да им говориш пак на политика го обръщат ;)

scot

Мнениеот scot » 26 авг 2014 18:09

Аха ясно и ти си от хората дето за каквото и да им говориш пак на политика го обръщат ;)

О, съвсем не.
Ще се мъча като грешен дявол да разделям боклука като мравка. И целогодишните ми усилия като ефект ще бъдат засенчени само с един пукс на високоточна ракета томахоук.
аз чистене 1 година - по малко от една секунда за големия замърсител.
Не мислити ли, че първо трябва военните да си рециклират след удара? И чак тогава да ми пускат агитматериали да събирам стъкло и пластмаса отделно?
А да, има и по-лесно решение. Край на производството на пластмаси и замърсяващи неща! Но КОРПОРАЦИИТЕ си умрат да ни ги продават с хиляда % принадена стойност.
Та, затва казвам на всички: когато видя, че ГОЛЕМИТЕ ЗАМЪРСИТЕЛИ се стараят да опазват околната среда, ще се включа и аз с усилия по 100!
Стига с това "дайте да дадем". Засега се гавря с подобни призиви и това е.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 26 авг 2014 18:36

Трябва всеки сам да бъде отговорен за себе си , а не само да сочим с пръст :!:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 26 авг 2014 19:54

scot написа:

О, съвсем не.
Ще се мъча като грешен дявол да разделям боклука като мравка. И целогодишните ми усилия като ефект ще бъдат засенчени само с един пукс на високоточна ракета томахоук.
аз чистене 1 година - по малко от една секунда за големия замърсител.
Не мислити ли, че първо трябва военните да си рециклират след удара? И чак тогава да ми пускат агитматериали да събирам стъкло и пластмаса отделно?
А да, има и по-лесно решение. Край на производството на пластмаси и замърсяващи неща! Но КОРПОРАЦИИТЕ си умрат да ни ги продават с хиляда % принадена стойност.
Та, затва казвам на всички: когато видя, че ГОЛЕМИТЕ ЗАМЪРСИТЕЛИ се стараят да опазват околната среда, ще се включа и аз с усилия по 100!
Стига с това "дайте да дадем". Засега се гавря с подобни призиви и това е.

Искаш да кажеш, че скандинавците са глупави, че се пънат, а ти не, така ли?
Стой си тогава с твоя си стандарт на живот, скандинавците да му мислят с техния!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

scot

Мнениеот scot » 26 авг 2014 22:39

Искаш да кажеш, че скандинавците са глупави, че се пънат, а ти не, така ли?
Стой си тогава с твоя си стандарт на живот, скандинавците да му мислят с техния!

искам да кажем, че не требе да се бърка сметаната със спермата.
Скандинавците са го наложили като стил и организация в цялото общество. Уважение и възхищение.
Обаче, те тука те, подобни статии и позиви, искат да накарат масата да имитира некво скандинавско поведение, шефа да се изкефи колко уесно поемат заповеди и да нареди изсичане на 100 декара гора за един уйкенд с чиста съвест, за собствен кеф и парична изгода. Докът има дори един подобен шеф - аз от стараната на върготлавата маса не играем. Даже сметам, че фърлянето на боклук в тази условия е кат взимане на глътка свобода и чист въздух. Бунтарство в чист вид.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 27 авг 2014 09:05

Не ! У нас е възможно шведска маса и след това,шведска тройка :oops:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 27 авг 2014 11:27

На първо време може да се помисли за ИЗНОС на боклуци към Швеция. Съвсем сериозно. Ние имаме в изобилие, а на тях им трябват.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
TRTH HRTZ

Мнениеот TRTH HRTZ » 27 авг 2014 11:36

Черният козел написа:Не ! У нас е възможно шведска маса и след това,шведска тройка :oops:

Трябва да се пробва и още нещо от скандинавската страна, не може само "шведските" удоволствия... :)

Върни се в “Свободна зона”