suareshampion написа:Барнс ,лапнах сериозна сумичка от манафите .Кефа е огромен .

Освен това ,искам да изкажа възхищението си от играта им

Човек ,аз го казах скоро ,както и много пъти преди това ...това съдийско отборче ,оттук нататък му предстои само срам и само надолу.Не ги виждам как ще излязат от ситуацията поне 10 години напред.
Диемаджиите им са иба мамата пак

Ай земете тая срамна загуба ся хаха. Всички до един са заклети фенове на тоя мръсен долен отбор .И чу ли ги преди да започне мача ,пак как говориха за титла ? Ква титла ве алоууу заблудените ???? Ква титла ,с тая умряла игра бе ? Аз им казах ,недейте го мислете Ван Гаал за господ .Проблемите им са изключително много и ще отнеме доста време ,докато ги оправят . А феновете им нямат търпението и за това аз очаквам ,да не завършат сезона с тоя треньор ! И така ще продължават още дълги години ,защото след това ще сложат Гигс ..а той си няма още хал хабер от голям футбол .Продължавам да си държа на прогнозата ,че този отбор ,ще завърши отново извън топ 4 !! Моите извинения ,но Ливърпул играе много по добър футбол от тия манафи.Много по силни сме от тях .Не малко а много.
И видя ли го ония рошавия как удари момчето с коляно в гърба и след това изпълниха тъч и почнаха да играят а момчето лежи на терена от болки ? Отново показаха ,колко мръсен ,долен и нагъл отбор без морал са. това беше жълт картон за Фелайни .А малко след това имаше втори жълт за него ,след като удари в лицето корейчето ,но съдията не стига ,че не му даде нито един картон на тоя нещастник ами и изкара картон на корейчето ?! Смях.