Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

El_Brujo

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот El_Brujo » 14 авг 2014 13:44

Моля още веднъж да обърнете внимание на този провокатор - фен на Локомотив, регистриран днес, чиито всички мнения са ЕДИНСТВЕНО спам и провокации :idea:

El_Brujo написа:Моля, обърнете внимание кога е регистриран въпросния потребител @гледам лошо и как за отрицателно време оспамва форума с безброй идиотки поста.

Преглеждане на профил - гледам лошо

:arrow: gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=252707

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2014 18:07

viewtopic.php?f=83&t=181825&p=6269113#p6269107

Колко от правилата са нарушени?

naco1979 написа:рязанград да го духате никога не сте били и никога няма да бъдете отбор дейба терористите.турци сте турци сте домус ага е вашия баща
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2014 21:46

Момчета,

Макар, че колегата над мен е публикувал отделна част от темата, най-сериозно ви призовавам да теглите една метла на цялата грозна и злобна онлайн "дискусия". Няма как да цитирам мнения и да посоча отделни потребители, понеже няма да ми стигне вечерта. То не са обиди, провокации, лафоризми не по темата и т.н.

ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=181825&st=0&sk=t&sd=a
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 15 авг 2014 17:20

Докога ще се толерират подобни провокативни теми, които са в разрез с поне 3 от точките на правилата?

:arrow: gong/viewtopic.php?f=&t=181949

И на всичко отгоре, пускани все от един и същ потребите :idea:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 16 авг 2014 18:12

За пореден път:
suareshampion написа:Барнс ,лапнах сериозна сумичка от манафите .Кефа е огромен . :) Освен това ,искам да изкажа възхищението си от играта им :) Човек ,аз го казах скоро ,както и много пъти преди това ...това съдийско отборче ,оттук нататък му предстои само срам и само надолу.Не ги виждам как ще излязат от ситуацията поне 10 години напред.
Диемаджиите им са иба мамата пак :) Ай земете тая срамна загуба ся хаха. Всички до един са заклети фенове на тоя мръсен долен отбор .И чу ли ги преди да започне мача ,пак как говориха за титла ? Ква титла ве алоууу заблудените ???? Ква титла ,с тая умряла игра бе ? Аз им казах ,недейте го мислете Ван Гаал за господ .Проблемите им са изключително много и ще отнеме доста време ,докато ги оправят . А феновете им нямат търпението и за това аз очаквам ,да не завършат сезона с тоя треньор ! И така ще продължават още дълги години ,защото след това ще сложат Гигс ..а той си няма още хал хабер от голям футбол .Продължавам да си държа на прогнозата ,че този отбор ,ще завърши отново извън топ 4 !! Моите извинения ,но Ливърпул играе много по добър футбол от тия манафи.Много по силни сме от тях .Не малко а много.
И видя ли го ония рошавия как удари момчето с коляно в гърба и след това изпълниха тъч и почнаха да играят а момчето лежи на терена от болки ? Отново показаха ,колко мръсен ,долен и нагъл отбор без морал са. това беше жълт картон за Фелайни .А малко след това имаше втори жълт за него ,след като удари в лицето корейчето ,но съдията не стига ,че не му даде нито един картон на тоя нещастник ами и изкара картон на корейчето ?! Смях.

Докога? :?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 авг 2014 15:09

viewtopic.php?f=2&t=149421&p=6277779#p6277779

Нещо за уважително отношение към опонента, или липсва в правилата за определени индивиди?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 15:47

Между другото, господата модератори да му погледнат подписа на същия тоя индивид.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 17 авг 2014 19:56

Captain Stottlemeyer написа:
DarkPsy написа:
Балкански Орел написа:Комплексариииииииии, нито ще ебете толкова яки мацки колкото е **** той, нито ще пиете колкото е пил той, нито ще броите пачки колкото е броил той !

Toва ли е смисълът на живота? Не знаех :)

Не разбира се. ;) Смисълът на живота е, да висиш като сопол зад компа в неделя вечерта, защото няма къде да отидеш и да обсъждаш с балъци като теб разни простотии, а в понеделник сутринта да си броиш стотинките - дали освен за кифла ще ти стигнат да се поглезиш и с едно кафе... 8-)

gong/viewtopic.php?f=35&t=182037&st=0&sk=t&sd=a&start=70

Върни се в “Свободна зона”