злато1234 написа:Станко, дай инфо за себе си... Как да сме сигурни, че не си агент на ДС или КГБ?![]()
Ами то си личи, че не съм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
злато1234 написа:Станко, дай инфо за себе си... Как да сме сигурни, че не си агент на ДС или КГБ?![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Долно уйно написа:CTAHKO написа:Pichichi написа:Абе не знам ама съветник на Т.Живков за премиер от всякъде ми се струва по-добре от охранител на т.Живков за премиер!!!!!
Предполагам че доста хора сега ще скочат но аз така мисля!!!
Иначе котилото на всички е ясно дори и на успешните бизнесмени и политици с "дясно" мислене!!!
От този ли трябва да очакваме да отвори досиетата и на КТБ, и на ДС
Стига си хейтвал, служебните кабинети са с лимитирани длъжности и от тях единственото което се иска е да организират изборите, какви досиета, какви КаГеБе-та, то ест КТБ-та?
CTAHKO написа:злато1234 написа:Станко, дай инфо за себе си... Как да сме сигурни, че не си агент на ДС или КГБ?![]()
Ами то си личи, че не съмНито президента е издигнал кандидатурата ми, нито са ме поставили на първите избираеми места в някоя партийна листа за изборите
CTAHKO написа:злато1234 написа:Станко, дай инфо за себе си... Как да сме сигурни, че не си агент на ДС или КГБ?![]()
Ами то си личи, че не съмНито президента е издигнал кандидатурата ми, нито са ме поставили на първите избираеми места в някоя партийна листа за изборите
CTAHKO написа:v.r.s. написа:Сайта се напълни с хейтъри, каквото и да стане все недоволни.
А за човек който не гласува и следователно би трябвало да е аполитичен, ми е интересна активността му в политически теми и постоянното им пускане.
Сигурен съм, че който и да беше служебен премиер, коментарите щяха да са същите.
Толкова ли е трудно, в цялата държава да се намери умен и кадърен човек, който да не е бил към системата на ДСИли май пак се въртим в един затворен кръг от едни и същи лобита
parvanoff написа:CTAHKO написа:злато1234 написа:Станко, дай инфо за себе си... Как да сме сигурни, че не си агент на ДС или КГБ?![]()
А дали?Понякога не знаеш всичко и за най-близките си хора, пък да не говорим за форумни писачи.
Наистина е странно, че плюенето няма край, а решения? Никой не предлага-говоря за реални решения-изпълними, истински...
И логично следва въпросът за какво са всички тези политически теми, в които някой да си излива отрицателната енергия и емоция. Тук пишат и четат много хора-голяма част от тях са с изградени характери и достатъчно интелигентни, за да не можеш да ги заблудиш толкова елементарно, но има и много млади, все още неориентирани хора-дали пък точно към тях не са насочени тези словоизлеяния. В крайна сметка и повечето им мисли имат една и съща насоченост. Да наведат хората на мисълта, че всички са маскари и нямало смисъл от нищо. Към премирение ли подканват хората? Кой би се облагодетелствал от това? Именно хората, по които те уж плюят... За тях е по-добре да ни управляват същите, които от безброй години докараха страната ни до множество кризи. Това е ужасяващо... Дали под формата на майтап, дали се правят на малоумни, те си забиват пирончетата тема след тема, дума след дума... Надявам се и се моля да нямат шанса да променят мирогледът, на който и да е, но не съм оптимист...
Приличат ми малко на тези, които съм чувал да казват, че политиците крадат, но те самите правят същото, защото едни крадат гориво от транспортните фирми, в които работят, други крадат от бдж, трети крадат от ддс, четвърти от мита, пети от други данъци, шести от укриване на доходи, немаркиране на касови апарати, осигуровки, работно време, нелегални работи, глоби, които отиват в нечий джоб, а не в държавата и т.н., и т.н. сигурно повече от 50-60 процента, а дори ми се струва малко... Или тези, които казват колко е мръсна България, а са от тези, които изхвърлят боклуци през терасата си или колата си, тези, които като отидат на излет сред природата или на риболов, или на палатки, барбекюта оставят след себе си тонове боклук, които си изхвърлят опаковките от кроасаните, билетчетата и какво ли не по улиците, но после чистят за един ден...
Пак питам-какъв е смисълът от всичко това?
Аз бих казал-хора, гласувайте!!! За който и да е! Не ги слушайте, а когато нещо не ви хареса протестирайте, а не когато се отиде на протест за повече пари за майките на децата с увреждания, да има не повече от 5 хиляди човека. Искайте конкретни неща и протестирайте с конкретни искания. Защото реално не е важно кой-какъв е бил, а какво прави за хората...
Messi_fan написа:CTAHKO написа:злато1234 написа:Станко, дай инфо за себе си... Как да сме сигурни, че не си агент на ДС или КГБ?![]()
хахахах Станко не спира да ви бърка по дупките и да ви прави криви. ххахахах![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта