[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lUekh6bMKJ8[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
electroface написа:Betchualeng Arnaikem написа:ЕМИЛ написа:Аз съм от Надежда и в моя квартал са си същата бройка
В Толстой си има доволно помияри, нощем излизат наляво-надясно и ми се е случвало да видя сюрия, заела целия тротоар по ширина и ивицата да е дълга 10-на метра (колко псета са това не знам). И тая пасмина издава разнообразни звуци: квичене, лай, ръмжене и т.н.
В такива моменти бомбите са хубаво нещо.. Или едно коктейлче "Молотов"
ЕМИЛ написа:Аз съм от Надежда и в моя квартал са си същата бройка
годе написа:electroface написа:Betchualeng Arnaikem написа:ЕМИЛ написа:Аз съм от Надежда и в моя квартал са си същата бройка
В Толстой си има доволно помияри, нощем излизат наляво-надясно и ми се е случвало да видя сюрия, заела целия тротоар по ширина и ивицата да е дълга 10-на метра (колко псета са това не знам). И тая пасмина издава разнообразни звуци: квичене, лай, ръмжене и т.н.
Това ли ти роди мозъка?
electroface написа:Да не сме подписали тайна икономическа спогодба с Виетнам?![]()
Иначе по темата, има нещо такова... Поне в долната част на Лозенец имаше една малка глутница, дето е изчезнала... (Евала за което)
electroface написа:Betchualeng Arnaikem написа:ЕМИЛ написа:Аз съм от Надежда и в моя квартал са си същата бройка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта