THE G.A.M.E написа:icko65 написа:
оттук нататък РУСИЯ ще пише световната история.
А ако това доведе до крах на България, пак ли ще си толкова ентусиазиран ?
Не съм ентусиазиран а реално гледам на нещата.Къде видя КРАХ за България???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:icko65 написа:
оттук нататък РУСИЯ ще пише световната история.
А ако това доведе до крах на България, пак ли ще си толкова ентусиазиран ?
fcb_bg написа:kenneth написа:Чува се че до 20 години нямало да има Русия.
Ако няма Русия, няма да има и доста други държави. Това е лошото в този конфликт. Не са Ирак, Либия, Виетнам... Тук е друг противникът. Най-лошият вариант написа - да няма Русия. Явно не знаеш как са си бранили родината през 40-те.
kenneth написа:fcb_bg написа:kenneth написа:Чува се че до 20 години нямало да има Русия.
Ако няма Русия, няма да има и доста други държави. Това е лошото в този конфликт. Не са Ирак, Либия, Виетнам... Тук е друг противникът. Най-лошият вариант написа - да няма Русия. Явно не знаеш как са си бранили родината през 40-те.
Това е вариант на новия световен ред искат да им вземат ресурса, питайте Виалито.
fcb_bg написа:Досега, че сме изтривалки на Щатите в тяхната политика, друго от тях не съм видял.
icko65 написа:Не съм ентусиазиран а реално гледам на нещата.Къде видя КРАХ за България???
THE G.A.M.E написа:fcb_bg написа:Досега, че сме изтривалки на Щатите в тяхната политика, друго от тях не съм видял.
"Изтривалки" ?
Ебаси, човек ще помисли, че ние им водим войните.![]()
А също така, че стокообмена ни с тях, е 300 % в тяхна полза.
Може да ти се стори странно, но не сме толкова важни за Щатите.
Поне към момента.
Но виж, за Русия въпроса съвсем не стои така.
Как да е ...
Имам чувството, че някои българи биха воювали ЗА Русия, срещу България.
THE G.A.M.E написа:fcb_bg написа:Досега, че сме изтривалки на Щатите в тяхната политика, друго от тях не съм видял.
"Изтривалки" ?
Ебаси, човек ще помисли, че ние им водим войните.![]()
А също така, че стокообмена ни с тях, е 300 % в тяхна полза.
Може да ти се стори странно, но не сме толкова важни за Щатите.
Поне към момента.
Но виж, за Русия въпроса съвсем не стои така.
Как да е ...
Имам чувството, че някои българи биха воювали ЗА Русия, срещу България.
MoNteSo написа:urkoto написа:Може да почне да пише световната история Русия ама първо трябва да си подреди нещата вътре в самата Русия. Иначе колапса там е неизбежен.
И по какво го прецени това бе професоре ? По постоянно спадащият процент на безработни, по природните богатства, които и гарантират безсмъртие за години напред, или по това че държат т.н. западни сили в шах от месеци !?
icko65 написа:Бих воювал за Русия против США.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта