Yoda_ написа:Зависи какво разбирате под "хубава работа" и колко трае това "нула време"...![]()
Защото просто няма как да си завършил някаква незнайна гимназия или техникум, откъдето си излязъл по-прост и по-неук, отколкото си влязъл, няма как да си просмукан от комплексарския балкански манталитет и чалгарските ценности, няма как да си на последно място в Европа по знания след средното образование, и да мечтаеш за "някаква хубава работа", където и да е в Европа...
Пък и като знам каква е дефиницията за "хубава работа" именно на такива неуки мамули, съвсем ми се струва невъзможно това да стане. Защото всички днешни младежи искат да взимат яки кинти, да карат яки спортни коли или огромни черни джипове, да чукат безброй готини мадами, палми, пясък, бели яхти, полуголи манекенки, Ферарита, и питиета с чадърчета в басейна.![]()
Уви, това става само във филмите... в тъпите американски филми... където застрелваш 700-800 души, а после гушваш мадамата, коката, диамантите и кинтите, качваш се на Ламборджини-то и отпрашваш към залеза...![]()
Така че, най-важното нещо е човек да се самообразова, да инвестира в образованието си, за знае ПОНЕ 2 езика, да е завършил ПОНЕ 2-3 специализирани курса по 2500 евра всеки, да има нужния манталитет и амбиции, и чак тогава да мисли за "хубава работа"...
Е, това с кинтите, мацките и коката се постига и по-бързо, но вервайте ми, трае мнооооого кратко !
Хубава работа е да си получаваш възнаграждението в деня, в който е записан в договора ти; да получаваш достатъчно пари, че да ти остават до следваща заплата, за да можеш да скъташ някой лев за черни дни. Това в чужбина се случва, въпреки че живееш под наем. Един боклукчия в Кипър изкарва 900 евро на месец и контейнерите там не вонят