Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Каква е цената на коалицията Герб-Дпс

Мнениеот Черният козел » 30 юли 2014 10:42

Отвратен съм и от ГЕРБ и от БСП,ДПС си ги върти на малкия пръст !!! АТАКА и те се усраха,пълна цигания.Трябва да става това, което не е ставало,както казва мустака !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2014 10:52

GOLEADOR написа:Гласувай за ГЕРБ за да имат 121 депутати в НС и ще видиш как ДПС изхвърчат от властта.Но ако не желаеш това,дай гласа си за БСП,ДПС или Атака и ще си получиш Муса Джемал Палев за областен управител на Благоевград.Избора си е твой!

За никого няма да гласувам :!: Капиш :?: Ти дето си дал гласът си, независимо за кого, си съучастник на всичките тези престъпници :!: Ти си този, който им е дал тази власт :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 30 юли 2014 10:52

Коалиция Дпс Герб ще има ;) Бойко Борисов ще е следващия президент след Росен и нещата отиват към Президентска република.Добрия приятел на Бойко Ердоган и той се е запътил към президентския стол ;) Явно ще се опитат да копират модела на Путин
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 30 юли 2014 11:07

Това ли е новата опорна точка. Вие червените тролове сте ненадминати в безочието и наглата пропаганда. БСП от 9г. са в коалиция с ДПС,но видиш ли Герб били виновни.Симпантизантите на БСП се прегръщаха и целуваха с циганите и турците на орлов мост,но сега се оказва,че Бойко Борисов,а не Станишев се извинявал за Възродителния процес.
След изборите очакван Голяма коалиция ГЕРБ-БСП по нареждане от ЕС. Никой ли не забеляза,че разрива БСП-ДПС дойде след като на Станишев му издърпаха ушите в Брюксел. Европа не иска корпоративни партии и руски подлоги, затова БСП и ДПС в този си вид отиват в историята. Първите трябва да станат истински социалдемократи, а вторите в момента се чудят как да се присламчат към някой,за да спасят бизнес империята си.
Другия вариант е да сме първата държава изгонена от ЕС и да слагаме пак петолъчката на знамето и на 1май да носим по площадите ликовете на Путя и Медведа.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2014 11:16

OT18 написа:Това ли е новата опорна точка. Вие червените тролове сте ненадминати в безочието и наглата пропаганда. БСП от 9г. са в коалиция с ДПС,но видиш ли Герб били виновни.Симпантизантите на БСП се прегръщаха и целуваха с циганите и турците на орлов мост,но сега се оказва,че Бойко Борисов,а не Станишев се извинявал за Възродителния процес.
След изборите очакван Голяма коалиция ГЕРБ-БСП по нареждане от ЕС. Никой ли не забеляза,че разрива БСП-ДПС дойде след като на Станишев му издърпаха ушите в Брюксел. Европа не иска корпоративни партии и руски подлоги, затова БСП и ДПС в този си вид отиват в историята. Първите трябва да станат истински социалдемократи, а вторите в момента се чудят как да се присламчат към някой,за да спасят бизнес империята си.
Другия вариант е да сме първата държава изгонена от ЕС и да слагаме пак петолъчката на знамето и на 1май да носим по площадите ликовете на Путя и Медведа.

Къде ги видя тези 9 години :?: Да не би четирите години безвластие и грабежи на ГЕРБ пак да ги приписвате на БСП :?: Няма по-нагли същества от вас герберастите :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 30 юли 2014 11:21

затова всички гласувайте за Светльо Видков, нека спрем всички партии които са били във властта

pomiqr169

Мнениеот pomiqr169 » 30 юли 2014 11:38

CTAHKO написа:
GOLEADOR написа:Гласувай за ГЕРБ за да имат 121 депутати в НС и ще видиш как ДПС изхвърчат от властта.Но ако не желаеш това,дай гласа си за БСП,ДПС или Атака и ще си получиш Муса Джемал Палев за областен управител на Благоевград.Избора си е твой!

За никого няма да гласувам :!: Капиш :?: Ти дето си дал гласът си, независимо за кого, си съучастник на всичките тези престъпници :!: Ти си този, който им е дал тази власт :!:

По-лошо от съучастието е бездействието.
форевъре, няма смисъл.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vmEfzfI-y68[/youtube]

pomiqr169

Мнениеот pomiqr169 » 30 юли 2014 11:41

optimista написа:затова всички гласувайте за Светльо Видков, нека спрем всички партии които са били във властта

Първо научи името на колуна и след това гласувай за него. Интересно от къде ще се вземат тези 121 капацитета, които ще управляват държавата с него. Вероятно от някоя кръчма под масата и в тоалетната, докато ревдят магитралки? Много селски народ!
форевъре, няма смисъл.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vmEfzfI-y68[/youtube]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 30 юли 2014 11:45

то на изборите през есента, за когото и да гласувам файда никаква няма да има, защото всичките са един дол дренки и само гледат как да откраднат всичко къде има да се краде, а народа кучета го яли. За това сигурно няма и да си развалям хубавия неделен ден за гласуване просто няма да има смисъл. И също, то е повече от ясно че до 1-2 години ще има пак нови избори.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Новата коалиция Герб-Дпс актуализира бюджета

Мнениеот dunavfc » 30 юли 2014 11:46

foetuss написа: въобще нямаш право да му говориш с такова самочувствие, след като беше казал, че четирите години, които герб бяха на власт, е нямало никаква цензура в медиите, като същевременно в световната класация за свобода на словото България беше на едно от последните места и единствено диктаторските режими бяха под нас. Разбираш ли колко ти се разминават твоите представи от действителността, за да се изказваш по този начин?

Искаш ли да ти кажа най-простата причина за това, че ГЕРБ и ДПС няма да бъдат в явна коалиция, но за всички, които не блеят пред екраните и виждат какво се случва зад думите им, знаят, че са си дружки от много години? Нарича се имидж. Толкова ли е тъп, Бойко Борисов да заяви, че ще се коалира с ДПС, като знае, че и най - големият му фен ще се откаже от него, ако го заяви. Ако очакваш Борисов да каже "Аз съм с ДПС", никога няма да се случи. Можеш, ако не си предубеден да го видиш ясно, по невербалния им изказ. Най-пресния пример е от днес с трите и половина милиарда. Кажи ми честно, не ти ли трепна окото поне мъничко от случилото се? Масово хората/които схванаха какво стана/ не могат да си намерят място от това, което спретнаха, но ти продължаваш да се правиш, че не виждаш. Ти въобще как си се образовал политически - от телевизията ли? Чел ли си някога книги на хора, които задълбочено навлизат в тази сфера - социолози, психолози, политолози - Гуно, Ортега и Гасет, Бодрияр, Тофлър, които дълбаят отвъд плитчината на екранните и новинарски образи, които обаче ти всмукваш с такова желание и после ги приемаш за най-вярната действителност? Всеки средно интелигентен човек, който притежава морал и още няколко други добродетели вижда лъжливите ходове на Борисовв, но има хора, които му вярват, защото твърде лесно забравят причинно-следствените връзки, за да се отвратят от циничния начин, по който ги мами.
Гласувай си за него, за човека, който четири години за постижение говореше само за магистралите/които вече се рушат, защо ли?/, и хората като причина да гласуват за него използват именно тях, въпреки че комунистите също ги строяха преди него, но даже и те не изтъкваха това гигантско усилие на духа за най-висшето им постижение. Радвай му се и сигурно пак ще се случи този сюжет със самозапалването на хора, а той да си подава отново оставката като един истински Демократ, за да дойде после отново на бял кон. Отвратен съм от наглостта на такива като теб, които си мислят, че са от добрите, а в същото време заради тях затъваме все повече.

Ей не се научи да се изразяваш правилно и да използваш правилните термини. Казах ти и тогава, че бъркаш цензурата с лакейството, но явно няма файда от уточнението ми...Не знам, дали използваш телевизор, вестници или какъвто и да е било друг източник за информиране, но имам една новина за теб. България продължава да пада в класацията за медийна прозрачност и т.н. а ГЕРБ не са на власт повече от година, така че айде моля ти се.
С огромна мъка прочетох следващите ти пасащи, защото прочетох едно нищо. Отваряне на очи, отново намесване индиректно на овце и вълци, пробуждане и ала-бала....Ти вербалният гуру, не ми разправяй ,какво да гледам и какво да анализирам, защото ми е омръзнало от капацитети като Вас , които видно , нищо не чаткат, но имат претенции. Гласно, безгласно , вербално , невербално , коалиция между ГЕРБ и ДПС , никога е нямало, няма и смятам, че никога няма да има, а ти си дрънкай глупостите. Аз съм се информирал от медиите, а ти си се информирал сигурно от личните си срещи с политическият елит. Сигурно като си прочел, няколко книги за политика и смяташ, че си някакъв Гуру ?

И разбира се , че ще имам самочувствие, когато знам, че съм прав. Когато не съм си мълча или се извинявам, но прав ли съм, не се опитвай да ме коригираш...

ПП: Това, което се случи днес с актуализацията, като каква коалиция да я разбирам ? Вербална ? Невербален ?

Върни се в “Свободна зона”