Какви трябва да са наказанията за Цска и Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Какви трябва да са наказанията за Цска и Левски?
Тежки!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Винаги съм се чудел защо се наказва домакина, нали все пак е задължително да ни пази нашата велика и професионална полиция.При безредици да глобяват тях .Джобят ни като престъпници ,а после пак не са доволни.
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
Re: Какви трябва да са наказанията за ЦСКА,Путяф и Левски?
stanislav89 написа:Нали знаете че ЦСКА и лска за разлика от ПУТЯФ винаги са с благословия отгоре, ще ги смъмрят малко и толкова, а при подобни изяви от други отбори ще има по 3 мача наказание, вече сме го виждали, даже няма смисъл от подобна тема.
Каквото е по закон,това е.Щом наказанието е мъмрене ще си го понесем.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
АРЕ ОПРАВИ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА БЕ......... МОДОВЕ АРЕ ПРАЩАЙТЕ ГО НА ПОЧИВКА ТОЯ.......ДА НАУЧИ ПРАВИЛАТА! 
Ако бях пуснал аз темата и бях написал синия отбор малки букви - директно 24 часа релах...

За едните студена бира, за другите вряла

Ако бях пуснал аз темата и бях написал синия отбор малки букви - директно 24 часа релах...

За едните студена бира, за другите вряла

- milen.hristov
- Контакти:
джони написа:21 души са арестувани и отведени в столичните районни управления преди, по време и след футболната среща между отборите на ЦСКА и Левски снощи (27 юли), съобщиха от МВР. Самоделна бомбичка, хвърлена по полицай, буквално разцепи каската му. Предстои разпит на свидетели и преглеждане на видеозаписи за установяване самоличността на извършителите и задържането им за противообществени прояви.
Още в самото начало на мача за кратко е възникнало напрежение между двете футболни агитки. От хвърлени по полицаите пиротехнически изделия е унищожен предпазният шлем на униформен служител. Незабавната намеса на полицаите е предотвратила разрастването на сблъсък, възникнал на един от входовете на стадиона между привърженици на синия отбор и служители на фирмата, ангажирана с проверката на билети.
27 души не са допуснати до стадиона заради употребата на алкохол. Един от задържаните е нанесъл побой над таксиметров шофьор, друг носел в себе си наркотични вещества, в 15 от отведените са намерени забранени предмети, 1 от феновете бил без документи за самоличност.
Задържан е мъж, прескочил предпазните заграждения на терена, а друг, във видимо нетрезво състояние, влязъл в пререкания с униформен. След края на мача е заловен и футболен фен, който умишлено е повредил паркиран в района на стадиона автомобил.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IF-m6jKmjs0[/youtube]
хвърлени бомби по полицаи,удари с твърди предмети,с крака ,с тукати и т.н,хвърлени факли на терена с последствия,прекъсване на мача,влизане на пожарна,запалване на огън,хвърляне на многобройни предмети,нахлуване на терена
Изрично е да казвам,че дори и за 1/10 от тези нарушения всеки друг клуб би бил наказан минимум за 3 мача без публика или на неутрален терен(има много такива примери),а за 1/2 от такива ексцесии всеки друг клуб би бил директно изваден от а група,както преди години Миньор Перник,интересно е че иначе много мразещите се софийски "грандове" чрез обслужващите ги "журналисти" това е тема табу,няма нито един коментар по темата,само за справка същите тези "журналисти" при многократно по малки по размер ексцесии пишат коментар след коментар и изискват строги наказания за провинилите се лумпените
Но най-много е интересно реакцията на дисциплинарната комисия,нека именно затова да е темата-мнения и прогнози за тълкуването на тези нарушения и какви и дали изобщо ще има наказания за двата клуба
То тези снимки не търпят коментар, това са просто едни комплексирани лайна(без извинение). Смелостта им разбира се пословична, криещи по всевъзможен начин лицата си и разбира се винаги скачат колкото повече може срещу един или двама, но задължително да бъдат в пъти повече. Вина носят и т.нар стюарди, които са част от агитките и дори и да са по-уравновесени от останаите, те дори да не са прави ще ги защитават понеже са им приятели. Как да коментирам пък гейроя с полицейската каска, еми само му виж обръснати те крака и колко нелепо изглежда така и ще стане ясно за какъв страшен комплексар става на въпрос
Re: Какви трябва да са наказанията за ЦСКА,Путяф и Левски?
Teo написа:АРЕ ОПРАВИ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА БЕ......... МОДОВЕ АРЕ ПРАЩАЙТЕ ГО НА ПОЧИВКА ТОЯ.......ДА НАУЧИ ПРАВИЛАТА!
Ако бях пуснал аз темата и бях написал синия отбор малки букви - директно 24 часа релах...![]()
![]()
![]()
![]()
За едните студена бира, за другите вряла![]()
![]()
Като му отговаряш имаш възможност и ти да го направиш и да му поправиш заглавието.Аз така ги лекувам селските тарикати.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
Джони, ти си едно тъпо селско парче.За какво ти е да пускаш такива глупави теми????Какво печелиш ти и отбора ти от това нещо???
п.п. НАКАЗАНИЯ, ТРЯБВА ДА ИМА САМО ЗА ХОРАТА УЧАСТВАЛИ В МЕЛЕТАТА И ПОГРОМИТЕ.ЧУДЕСНО СЕ ВИЖДАТ ЛИЦАТА ИМ.ЗА ПОДОБНИ ПРОЯВИ ОТ 1 ДО 3 ГОД. ЗАТВОР.
п.п.2. ПОЛИЦИЯТА СЪЩО ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ.
п.п. НАКАЗАНИЯ, ТРЯБВА ДА ИМА САМО ЗА ХОРАТА УЧАСТВАЛИ В МЕЛЕТАТА И ПОГРОМИТЕ.ЧУДЕСНО СЕ ВИЖДАТ ЛИЦАТА ИМ.ЗА ПОДОБНИ ПРОЯВИ ОТ 1 ДО 3 ГОД. ЗАТВОР.
emokanar написа:Джони, ти си едно тъпо селско парче.За какво ти е да пускаш такива глупави теми????Какво печелиш ти и отбора ти от това нещо???
Напиши го това в мейл до ФИФА!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- trokadero_
- Контакти:
Глупост е да се бие полицай хора ...
джони написа:
Вижте какво представлява каската на полицай, уцелен с бомба на вечното дерби (снимка)
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=500729
Ченгето да се благодари,че не го е замерял Челсито с пластмасова бутилка,че тогава и каската нямаше да го спаси