Здравейте, казвам се Александър Лалов и бих искал да Ви разкажа една история... история за болката, за борбата и неугасващата надежда.
Ивелина Илкова Иванова е на 25г. от град Пловдив и от 2011г. страда от болест на „Ходжкин” – по известна като Рак на лимфните възли. От 2011г. до днес е преминала през над 50 мъчителни химиотерапии, 2 лъчетерапии, както и две трансплантации на стволови клетки. Уви, нищо не е помагнало, а лекарите в България вече няма какво да направят. Състоянието и е много влошено, поради, което Ивелина замина за лечение в Испания, в град Памплона. Клиниката се казва „Университет Де Навара”. Там и предлагат лечение и надежда чрез имунотерапия, като ще присадят стволови клетки от нейния брат. Приложено изпращам репортаж за Ивелина по БНТ от 03.09.2014г.:
http://bnt.bg/part-of-show/zov-za-pomosht-za-ivelina Не знам, кой решава как да протича живота на хората... казват, че си зависи от нас, уви, явно не е така. Ивелина не е пожелала да преживява тази болка, три години да не може да спи спокойно, да минава през тежки химиотерапии, да не може да живее пълноценно. Не е пожелала и в момента да стои затворена в някаква стая в Испания и да не може да стане от леглото. Безсилието и отчаянието вървят ръка за ръка с нея, защото в дарителската и сметка има 11 262 лева, а на нея и трябват 60 000 евро(10 пъти повече). Не знам какво е да лежиш безпомощно, борейки се за живота си, а помощ от нийде да не идва..., но въпреки това да се молиш за чудо, да се молиш и да чакаш.
Моля Ви, ако имате желание и възможност да дарите пари, както и Ваши приятели и близки на следната дарителска сметка на името на Ивелина:
В Райфайзен банк:
BG81RZBB91551004924046
BIC: RZBBBGSF
Към 12.09.2014г. в сметката има налични 11 262 лева, сума която е изключително далеч от необходимата за лечението.
Може да изпращате и смс с текст: DMS IVELINA на 17 777 - 1 лв. за всички мобилни оператори.
На 6-ти и 7-ми септември се проведе благотворителен базар в подкрепа на Ивелина в Борисовата градина, на който базар се продаваха различни вещи и се събраха общо 1654.28 лева, които се преведоха по сметката на Ивелина.
В тази връзка ще се проведе нов благотворителен базар от 20.09.14г. до 22.09.14г. включително, отново в Борисовата градина. Във фейсбук съм създал група по този повод: Благотворителен базар в подкрепа на Ивелина Илкова Иванова, където може да се включите и да получавате актуална информация.
https://www.facebook.com/groups/691208450928942/ Заповядайте на базара, ще се проведе в рамките на 3 дни, от 20-ти до 22-ри септември(включително), от 10:00 до 18:30 в близост до детска площадка "Слончето" в Борисовата градина, в град София, за да си купите нещо или да дарите вещи, които сметнете, че са продаваеми.
Въпреки немотията и проблемите, които ни заобикалят нека се обединим и да дарим надежда - Предай нататък !
Поздрави,
Александър Лалов