Да помогнем на едно младо българско момиче да Живее

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Aleksandar I
Контакти:

Re: ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ !

Мнениеот Aleksandar I » 25 юли 2014 14:36

peliforewer написа:
luxorus написа:Обърни се към мобилните оператори,нека иzдадат някакъв кратък номер,за да може всеки да помогне.Така кампанията ще е много по-успешна.Аз също ще пусна няколко sms-a.

Това с есемесите е бавна процедура,открива се номер,трябва да мине месец да се отчетат приходите и мисля че и не се плащаше цялата сума,а тук доколкото разбирам нещата са спешни.Жалкото в тази държава е че за разни партии се отпускат милиони левове,а за болните ни деца средства няма.

Това имам предвид, има DMS номер, но там много ще се чака, а тук буквално за 10 дни трябва се съберат минимум 50 000 долара, засега има около 4 800 лева.

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 25 юли 2014 14:42

Дано се оправи момичето !И аз ще видя какво можем да заделим с приятелката ми и ще отскоча до банката .Нямам представа дали имат нещо общо болестите ,но аз преди няколко година изкарах туберколоза на лимфните възли и знам колко е тежко и колко ходене по мъките има .И пак да пожелая успех и скорошно оздравяване !

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 25 юли 2014 15:39

IvailoRz написа:Оф няма ли ДМС номер ...? Майко по едно време преди 1-2 год , бях тотално побъркан и си мислех ,че страдам точно от това , защото бях напипал някви топчета по врата и какъвто съм хипохондрик и подпалих . Изчел съм доста за тая болест и знам че може да се излекува . Бих помогнал с няколко смс-чета но нямам повече възможност .

Разбира се, че може да се излекува, но не винаги. Мен ме излекуваха от нея преди повече от двайсе години. Бях още дете когато се сблъсках с това. Спаси ме пр. д-р Христозова от сегашната болница "Царица Йоана". Христозова беше един от най-добрите специалисти по "Ходжкин". Сега не знам, може би се е пенсионирала.
Както казах обаче, болестта е коварна. Аз се спасих, но преди по-малко от пет години, леля ми не можа да се пребори с нея и си отиде.
И аз ще помогана с каквото мога. Дано се оправи момичето.

The Macallan
Контакти:

Мнениеот The Macallan » 25 юли 2014 16:26

Paypall има ли? По-лесно е за хората от чужбина.

Успех!

Aleksandar I
Контакти:

Мнениеот Aleksandar I » 25 юли 2014 16:54

Можете да направите дарение чрез PayPal, ползвайки следният имейл адрес - helpforiva@gmail.com.

Поздрави,
Александър

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 25 юли 2014 18:46

Morbus Hodgkini или Limphogranulomatosis Maligna е наистина лечима болест , но лечениео зависи от стадия на развитие. Болестта има 4 стадия и подстадии на развитие. У нас има добри лекари хематолози , които са положили много усилия. Ако лечението в Израел осигурява гаранция , събирайте. Желая и успех.

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 27 юли 2014 22:53

Дано се оправи момичето.Пуснах 1 СМС.Господ да е с всички нас и да ни помага и пази от лошото :!:
Изображение

Aleksandar I
Контакти:

До всички футболни фенове и Истински хора !

Мнениеот Aleksandar I » 13 сеп 2014 22:46

Здравейте, казвам се Александър Лалов и бих искал да Ви разкажа една история... история за болката, за борбата и неугасващата надежда.

Ивелина Илкова Иванова е на 25г. от град Пловдив и от 2011г. страда от болест на „Ходжкин” – по известна като Рак на лимфните възли. От 2011г. до днес е преминала през над 50 мъчителни химиотерапии, 2 лъчетерапии,  както и две трансплантации на стволови клетки. Уви, нищо не е помагнало, а лекарите в България вече няма какво да направят. Състоянието и е много влошено, поради, което Ивелина замина за лечение в Испания, в град Памплона. Клиниката се казва „Университет Де Навара”. Там и предлагат лечение и надежда чрез имунотерапия, като ще присадят стволови клетки от нейния брат. Приложено изпращам репортаж за Ивелина по БНТ от 03.09.2014г.: http://bnt.bg/part-of-show/zov-za-pomosht-za-ivelina

Не знам, кой решава как да протича живота на хората... казват, че си зависи от нас, уви, явно не е така. Ивелина не е пожелала да преживява тази болка, три години да не може да спи спокойно, да минава през тежки химиотерапии, да не може да живее пълноценно. Не е пожелала и в момента да стои затворена в някаква стая в Испания и да не може да стане от леглото. Безсилието и отчаянието вървят ръка за ръка с нея, защото в дарителската и сметка има 11 262 лева, а на нея и трябват 60 000 евро(10 пъти повече). Не знам какво е да лежиш безпомощно, борейки се за живота си, а помощ от нийде да не идва..., но въпреки това да се молиш за чудо, да се молиш и да чакаш.

Моля Ви, ако имате желание и възможност да дарите пари, както и Ваши приятели и близки на следната дарителска сметка на името на Ивелина:
В Райфайзен банк:
BG81RZBB91551004924046
BIC: RZBBBGSF
Към 12.09.2014г. в сметката има налични 11 262 лева, сума която е изключително далеч от необходимата за лечението.

Може да изпращате и смс с текст: DMS IVELINA на 17 777 - 1 лв. за всички мобилни оператори.

На 6-ти и 7-ми септември се проведе благотворителен базар в подкрепа на Ивелина в Борисовата градина, на който базар се продаваха различни вещи и се събраха общо 1654.28 лева, които се преведоха по сметката на Ивелина.
В тази връзка ще се проведе нов благотворителен базар от 20.09.14г. до 22.09.14г. включително, отново в Борисовата градина. Във фейсбук съм създал група по този повод: Благотворителен базар в подкрепа на Ивелина Илкова Иванова, където може да се включите и да получавате актуална информация. https://www.facebook.com/groups/691208450928942/

Заповядайте на базара, ще се проведе в рамките на 3 дни, от 20-ти до 22-ри септември(включително), от 10:00 до 18:30 в близост до детска площадка "Слончето" в Борисовата градина, в град София, за да си купите нещо или да дарите вещи, които сметнете, че са продаваеми.

Въпреки немотията и проблемите, които ни заобикалят нека се обединим и да дарим надежда - Предай нататък !

Поздрави,
Александър Лалов

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: До всички футболни фенове и Истински хора !

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 13 сеп 2014 23:21

Аз мога да помогна в момента с един смс.Знам че е нищо в сравнение сумата която и трябва но нямам възможност за повече.Дано да се оправи момичето

Потребителски аватар
visentii

Re: До всички футболни фенове и Истински хора !

Мнениеот visentii » 14 сеп 2014 11:50

Какви тъпанари сме...Не се научиха форумните мишки на едно: когато видиш тема,която не ти харесва - просто я подминаваш,лесно...ама не!Трябва да се изсерем навсякъде.Посещавам форума от 5 години и имам 30 мнения...има хора от 3 години с по 2000 мнения - правете си изводи как словоблудстваме.

Един смс и от мен...и разбира се здраве на Ивелина.

Върни се в “Свободна зона”