Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Смисълът от протестите
Аз ще гласувам,но за някой който никога не е "помирисвал" тоя парламент и не е имал нищо общо с някоя от партиите управлявали през ограбването.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
смисъла е ,че такива като Бойко и ДПС ще се нагушкат и ще източат и последните парички от джоба на българина
Re: Орешарски подаде оставка!
foetuss написа:За тези, които протестирахме, всъщност сега е най-кулминацинния момент от самия протест и той трябва да бъде насочен най-вече към хората, които няма да гласуват и да бъдат разубедени да го направят. Безсмислено е да се спори с гербаджий, те не осмислят това, което им се говори и плямпат като промити мозъци едни и същи лъжи. Нека изчакаме още две седмици, докато видим програмата на РБ и какво ще изложат в нея и тогава всеки, както може да се опита да ги накарада гласуват. Същината на протеста се губи, ако не го направим. Ако всеки успее пет човека да накара, това ще си е голям успех.
Баце...ти кат мислиш че форума е спортен,сигурно виждаш в него "камион с канарчета",дето хал хабер си нямат, кои са тези които протестират в момента пред МС.Тези не са част от онези които масово и спонтанно протестираха преди година.А са точно онези, които се опитаха да яхнат протеста срещу Пеевски, заедно с ГЕРБ и РБ-"Протестна мрежа","Отворено общество",Ивет Добромирова и т.н,и се спонсорират от американски "фондации"...които не работят,точно благотворително.

- CS -KA -KA
а бяхме хубава страна ,вдигнаха и се и пенсий и заплати и майчински,а сега като дойдат дпс и герб всичко ще окрадат ,мръсни капиталисти !!!!!!!!!!!!!
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
- CS -KA -KA
смисъла е че капиталистите не искат вдигат заплатите,сега ще имат оправдание да не го правят !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
foetuss написа: Същината на протеста се губи, ако не го направим. Ако всеки успее пет човека да убеди, това ще си е голям успех.
Колега колко пъти ще пишеш подобна тематика.Вече го направи в друга тема.Или точно днес ви активират,по случай заслужената Оставка,да събирате и агитирате гласове за Блока на Костов,Меглена Кунева и Корман Исмаилов...Реформаторския блок.Аз ти казвам че протеста не е спонтанен,дори не е узурпиран,щото там спонтанно протестираши няма.Или виждаш във форума "камион с канарчета",дето не разбират, кои са тези пред МС.Тези не са част от онези които масово и спонтанно протестираха преди година.А са точно онези, които се опитаха да яхнат протеста срещу Пеевски, заедно с ГЕРБ и РБ-"Протестна мрежа","Отворено общество",Ивет Добромирова,БХК,"Институтите" по незнам си кво...спонсорират от американски "фондации",да не кажа Американското посолство...и правят всичко друго,но не работят благотворително.

CS -KA -KA написа:а бяхме хубава страна ,вдигнаха и се и пенсий и заплати и майчински,а сега като дойдат дпс и герб всичко ще окрадат ,мръсни капиталисти !!!!!!!!!!!!!
Да се слави името Аллахово

Към множащите се тролове във форума - четете малко повечко , ще е добре за хонорара ви.
Към оредяващите активни нормални съфорумци - гласувайте.
На всички наздраве - ЛЯТО Е
anker1878 написа::) Към масата от лаици по темата във форума ,изяснете си понятията- валутен борд , дефицит, резерв.
Към мнжащите се тролове във форума - четете малко повечко , ще е добре за хонорара ви.
Към оредяващите активни нормални съфорумци - гласувайте.
На всички наздраве - ЛЯТО Е
Валутен борд - икономическо заробване на една държава.
Дефицит - финансов министър недопуснат до семейните дела, за да не фалира семейната фирма.
Резерв - пари за другарите.
red__army написа:foetuss написа: Същината на протеста се губи, ако не го направим. Ако всеки успее пет човека да убеди, това ще си е голям успех.
Колега колко пъти ще пишеш подобна тематика.Вече го направи в друга тема.Или точно днес ви активират,по случай заслужената Оставка,да събирате и агитирате гласове за Блока на Костов,Меглена Кунева и Корман Исмаилов...Реформаторския блок.Аз ти казвам че протеста не е спонтанен,дори не е узурпиран,щото там спонтанно протестираши няма.Или виждаш във форума "камион с канарчета",дето не разбират, кои са тези пред МС.Тези не са част от онези които масово и спонтанно протестираха преди година.А са точно онези, които се опитаха да яхнат протеста срещу Пеевски, заедно с ГЕРБ и РБ-"Протестна мрежа","Отворено общество",Ивет Добромирова,БХК,"Институтите" по незнам си кво...спонсорират от американски "фондации",да не кажа Американското посолство...и правят всичко друго,но не работят благотворително.Тея халтурки са тяхна дейност.Та тея ли ще ме убеждават да гласувам за който и да е...темата е за ключ,има вече такава по случая.
стига с тая параноя, че някой казал на друг да пише по форуми и да агитира, пиша си съвсем трезво мислещ от вкъщи. Аз ти говоря точно за тези, които бяхме спонтанно протестиращи и се опитвам някаква идея да предложа, да се развие и да се мателиализира по някакъв начин това отвращение,което се е насъбрало, а не да си остане едно монотонно викане на "оставка". Идеята, ако мислиш, че не ми е добра, ок, дай друга, но е в противовес на целия протест сега никой да не гласува от тези, които тогава скандирахме "оставка
Последна промяна от foetuss на 23 юли 2014 21:12, променено общо 1 път.