Laetitia написа:Може наесен, сега ми се ще да трупна малко тен, да се поплацикам на море. Бяла съм като сирене, пф...
Наесен кел файда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Може наесен, сега ми се ще да трупна малко тен, да се поплацикам на море. Бяла съм като сирене, пф...
Laetitia написа:Може наесен, сега ми се ще да трупна малко тен, да се поплацикам на море. Бяла съм като сирене, пф...YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Аз така се заседях последните 2 месеца заради кирливата дипломна, нямам търпение да драсна нанякъде...
Елате в Габрово. За 20 лева цял ден ще ви развеждам по "интересните" места
Ау, да, забравих, че ставаш софиянец. :D Иначе аз си обичам бялата кожа, но като облечеш по-къса рокля, стои по-хубаво на крака с тен. Сега си мислиш: "Да ви имам женските простотии", нали...YANTRA_FOREVER написа:Наесен кел файдаВсички бели хора искат да са по-тъмни, а тъмните по-светли
daduradam написа:Киномани има ли ?
Laetitia написа:Ау, да, забравих, че ставаш софиянец. :D Иначе аз си обичам бялата кожа, но като облечеш по-къса рокля, стои по-хубаво на крака с тен. Сега си мислиш: "Да ви имам женските простотии", нали...
daduradam написа:Киномани има ли ?
А, не, никога не съм искала да съм мургава.YANTRA_FOREVER написа:Ами така мислиш, не са простотии, но според мен просто искаш, каквото нямаш. Ако беше мургава щеше да е обратното
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта