Не съм и очаквал друго, но ме изкефи как лъснаха несъстоятелните им твърдения!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Феновете на Ботев и на Цецоууу нещо си изтърваха нервите, след като нямат нормални и логични аргументи против написаното.
Не съм и очаквал друго, но ме изкефи как лъснаха несъстоятелните им твърдения!
slash1912 написа:Тоя Кашчей не го знам на кой отбор е фен,но виждам,че Ботев са му много интересни в последно време.
za nas e toj religiq написа:Омръзна ми от вчера всички да се плюнчат как защитаваме Василев![]()
Покажете поне един от нас, който е написал, че той е невинен![]()
Само на нас ли ни прави впечатление , откровените несъответствия в думите на банкер номер 1![]()
Всички сочат с пръст и викат дръжте крадеца , и никой дума не обелва , за явните тъпизми които им се хвърлят в очите точно с тази цел![]()
Къде сте бе господа демократи , защо не роптаете срещу Пеевски и държавата която застава зад гърба му![]()
Нали сте големи борци за правда , никой ли не иска всичко да стигне до съд и то не в наш , а в европейски![]()
Да не би да вярва някой , че в милата ни родина ще има справедлив процес и истината ще се научи![]()
Как така всички вярват на едната страна , без дори да са показани някакви доказателства![]()
Казвала го властта в държавата ? Същата тази която всички плюеха до вчера ли ? Същата тази която се опитва да прави внушения на хората и говори меко казано небивалици![]()
Айде слезте на земята МОЛЯ
Кашчей написа:za nas e toj religiq написа:
ТИ ПЪК ЗАЩИТАВАШ ОСТАНЛИТЕ , същото е като да си се..ш в устата
Знаеш ли, феновете на Ботев не заслужавате никакво съчувствие, защото сте арогантни и нагли! Дори и да има свестни сред вас, те не пишат в този форум, с едно изключение, но и той рядко влиза вече..
ГОНГ ви даде трибуна, за да пцувате Митьо селския, а вие решихте, че това е ваша привилегия и можете да се изцепвате за всичко, което касае клуба ви, при което никой друг няма право на мнение относно богоизбраните от Колежа!
theprideofplovdiv написа:Кашчей написа:za nas e toj religiq написа:
ТИ ПЪК ЗАЩИТАВАШ ОСТАНЛИТЕ , същото е като да си се..ш в устата
Знаеш ли, феновете на Ботев не заслужавате никакво съчувствие, защото сте арогантни и нагли! Дори и да има свестни сред вас, те не пишат в този форум, с едно изключение, но и той рядко влиза вече..
ГОНГ ви даде трибуна, за да пцувате Митьо селския, а вие решихте, че това е ваша привилегия и можете да се изцепвате за всичко, което касае клуба ви, при което никой друг няма право на мнение относно богоизбраните от Колежа!
Слушай какво,приятелю.Не се занимавай с тях, обречени са,това е всеедно да убедиш БСП-ар,че Бойко е построил много повече от Станишката.Няма мърдане
П.С. Иначе виж колко тарикатскти,чак по детски,се опитват да ти вкарат думи в устата,че си на страната на Пеевски :D :D
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта