Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Какво би ме накарало да гласувам за БСП?

Мнениеот Странджата » 06 юли 2014 14:54

Станко, това според мене е повече аргумент в моя полза, защото и ти признаваш, че са се появили и са се наложили, но не ей-така - отгоре - доколкото си спомням, и едни избори загубиха ...Та в този смисъл проблемът е да припознаеш - ако има кого де, подобна партия. Но и тя спечели не малко с анти - социалистическа и анти-либерална платформа. И с доброкачествен национализъм.
А тука виждаш как е - колкото и да е зле, все със социалистите е най-добре ....

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 06 юли 2014 14:57

sin4ec написа:Ако на картата го нямаше ГЕРБ, бих се замислил за евентуална подкрепа на РБ-при всичките им кусури в тях има нещо живо... Но при тази ситуация-твърдо за БСП, това ще направят и доста мои познати. Че управлението на Орешарски дори и при тези тежки условия е по-добро от това на ГЕРБ, е неоспорим факт. Друг аргумент не е нужен.

Управлението на Орешарски било по добро -ти не си наред честно / спряха много еврофондове , здравната каса и декевър са в фалит , Василев и Пеевски доизкупиха що имаше за изкупуване и то с държавни пари е да изброявам ли повече ? Ивсичко това за една година . Аз лично никога не бих простил и автобусите с мангали в София :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 юли 2014 15:01

Странджата написа:Станко, това според мене е повече аргумент в моя полза, защото и ти признаваш, че са се появили и са се наложили, но не ей-така - отгоре - доколкото си спомням, и едни избори загубиха ...Та в този смисъл проблемът е да припознаеш - ако има кого де, подобна партия. Но и тя спечели не малко с анти - социалистическа и анти-либерална платформа. И с доброкачествен национализъм.
А тука виждаш как е - колкото и да е зле, все със социалистите е най-добре ....

Ами аз от доста време говоря точно това. В България няма нито дясна, нито лява партия. За когото и да гласуваш, все си е тая. Няма коя партия да припознаеш, без значение дали си с леви или десни убеждения. Има само олигархични кръгове, произхождащи от стария режим, които си имат партии и ти трябва да избираш, кои олигарси да те тъпчат. Това ти е избора в България. Ама като го напишеш това и веднага скачат "антикомунистите" и "отявлени демократи", за да ми обясняват че съм комунистически трол :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 06 юли 2014 15:05, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

GoingDownS
Контакти:

Мнениеот GoingDownS » 06 юли 2014 15:04

Нищо не може да ме накара да гласувам за комунистите! Смърт Мръсна Да Бъди!

Потребителски аватар
7gola

Мнениеот 7gola » 06 юли 2014 15:09

искам независима и силна България с високи доходи за това ще гласувам за БСП

Потребителски аватар
7gola

Мнениеот 7gola » 06 юли 2014 15:11

anihilator написа:Нищо не би ме накарало , а самата тема е рекламна кампания на старите курви 8-)

абе ти само за к'рви мислиш, да не работиш в тази сфера ;) то капитализма и к.урвите вървят ръка за ръка

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 юли 2014 15:14

При мен въпросът стои така: Какво би ме накарало изобщо да гласувам? ... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 юли 2014 15:22

Мисълта, че Борисов може да е премиер! :x

Потребителски аватар
lpfc_1926
Контакти:

Мнениеот lpfc_1926 » 06 юли 2014 15:24

batmanlevski написа:българин съм и не искам България да се управлява и разграбва от капиталисти,американци и турци,за това ще гласувам за БСП

Ахаехехе че то БСП спря Южен Поток и докара Уестинг Хаус в Козлудой бе другарю!!!! :lol: Впрочем за теб Лютви Местан турчин ли е или не?! :roll:
░▒▓▀1926▀▓▒░ LPFC ░▒▓▀1926▀▓▒░

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 юли 2014 15:37

За CTAHKO.
В известен смисъл е така, но все пак трябва да се гласува. И ако няма за кого с две ръце, трябва да се намери за кого с една ръка. И ако "и едните, и другите са маскари", щом имаш "процеси, предприятийца", за някого даваш глас, щом нямаш - поне не за тези, които най-дълго са ти доказвали, че са маскари, защото и те гласове с това са събирали досега - другите са маскари, ние не сме, ама са го повтаряли най-дълго. Та в безизходицата те най-малко заслужават да им повярваш отново .... Пък и от реакциите тука се налага един основен аргумент - ако не гласуваш за БСП, ще изберат ГЕРБ, а това не е сериозен довод, когато търсиш кой какъв е ...

Върни се в “Свободна зона”