Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всички са деца на ДС и стари комунисти!

Мнениеот CTAHKO » 05 юли 2014 17:26

zlato1234 написа:
sandi74 написа:Фактите са си факти.Факт.България е била,е,и ще бъде управлявана от нас комунистите.Абсолютно всички в нашата мила родина Народна Република България сме закърмени с комунистическо мляко от гордите гърди на нашите майки. 8-) Не знам само защо разни парвенюта се правят на глупаци,демократи и антикомунисти?Само и единствено заради комунизма България все още я има на световната карта.Казах истината такава каквата е,всичко друго е алабалистика на разни ми смехурковци и скрити червени сърца.Така че,на крак о парий и презрени,на крак о роби на труда.Комунизмът ще спаси България.

Забрави след последното изречение, за финал да напишеш... "ФАКТ" :mrgreen:

Самият ФАКТ, че е написано от другаря sandi, автоматично го прави ФАКТ 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 юли 2014 17:28

CTAHKO написа:
zlato1234 написа:
sandi74 написа:Фактите са си факти.Факт.България е била,е,и ще бъде управлявана от нас комунистите.Абсолютно всички в нашата мила родина Народна Република България сме закърмени с комунистическо мляко от гордите гърди на нашите майки. 8-) Не знам само защо разни парвенюта се правят на глупаци,демократи и антикомунисти?Само и единствено заради комунизма България все още я има на световната карта.Казах истината такава каквата е,всичко друго е алабалистика на разни ми смехурковци и скрити червени сърца.Така че,на крак о парий и презрени,на крак о роби на труда.Комунизмът ще спаси България.

Забрави след последното изречение, за финал да напишеш... "ФАКТ" :mrgreen:

Самият ФАКТ, че е написано от него, автоматично го прави ФАКТ 8-)

Факт.Всичко друго е бошлав и гъделичкане на клетите клавиатурки,трябва вече да си го знаете бе деца.Факт. 8-)

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 05 юли 2014 17:32

sandi74 написа:Факт.Всичко друго е бошлав и гъделичкане на клетите клавиатурки,трябва вече да си го знаете бе деца.Факт. 8-)

А така, тряба да започваш и да завършваш със "ФАКТ" за да сме сигурни и уверени във истинността на факта. 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 юли 2014 18:15

Списъка дори е много малък, има още доста хора като споменатите. Но това е логично, след като за да си бил някакъв в соца е трябвало да си член на БКП. Децата на всички тези хора следователно са като крушата и дървото. Ако някои иска наистина да отърве България от комунистите, има само един начин и те са си го казали, ама всички го забравят. Властта са я взели с кръв и с кръв ще я дадат. Така могат да говорят терористи или диктатори, но не и европейска политическа партия.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 юли 2014 18:17

Станко типично по комунистически упреква децата и внуците за греховете на техните предци. Всеки сам трябва да носи отговорност за себе си. В България няма аристокрация, а допреди 100-на години 90% от населението ни е било селско. Сигурен съм, че същият процент от хората в момента в родата си имат както комунисти, така и десни.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юли 2014 18:27

Red Warrior написа:Станко типично по комунистически упреква децата и внуците за греховете на техните предци. Всеки сам трябва да носи отговорност за себе си. В България няма аристокрация, а допреди 100-на години 90% от населението ни е било селско. Сигурен съм, че същият процент от хората в момента в родата си имат както комунисти, така и десни.

Много правилно 8-) За това трябва да си мълчим и да ги търпим :!: Просто сме длъжни. Пък за когото и да гласуваш, все си е тая. Победителят от изборите е ясен 8-) И разбира се, че децата им са невинни ;) Дори не им се налага да работят, за да бъдат министър-председатели или поне на някоя ръководна правителствена службица 8-) Аз от кога ви обяснявам, че Серж е най невинното дете на майката природа, ама вие НЕ та НЕ и се опитвате да го изкарате най-черния 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

alfalik
Контакти:

Мнениеот alfalik » 05 юли 2014 19:07

COVINI написа:Тошко Бораткоф какъв е,кога най-после ще признаете истинтата,че 100йчовците се издържат с комунистически пари откраднати от народа.

Някой ден, някога, някаде....ще ми паднеш, тогава ще ти счупя и ръцете и краката че и главата !

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 05 юли 2014 19:23

СТАНКО няма ли кой да те банне.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Станишев подава оставка, избират нов лидер на БСП на 27 юли

Мнениеот NOMER14 » 05 юли 2014 19:24

Кашчей,
1.Много добре знаеш, че СДС не управляваше с ДПС - нямаха нито един министър (вузовете още не бяха почнали да дават китапи на конвейер), пък и създадено от ДС, СДС бъкаше с "мравки".
2.Много добре знаеш, че БСП си е комунистическа партия - по състав, по история, по манталитет....

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 юли 2014 19:28

love_hurtz написа:СТАНКО няма ли кой да те банне.

Богопомазаните не ни наказват. 8-)

Върни се в “Свободна зона”