Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всички са деца на ДС и стари комунисти!

Мнениеот CTAHKO » 05 юли 2014 16:40

orlando7 написа:За сведение на автора на темата и антикомунист номер 1 във форума,децата на ДС и старите комунисти не се връщат от никъде,защото никога не са си тръгвали и винаги са били във власта!

Това е цитирана фраза на Веселин Методиев. За това е в кавички.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юли 2014 16:41

tomba написа:За всеки може да се изфабрикуват компромати,точно в това е проблема ,така се манипулира обществото(овцете).

Абсолютно е така, след като всички са от едно и също котило 8-) Лошото е, че това не са компромати, а част от миналото и наследството им 8-) С тези хора ли ще правим демокрация и пазарна икономика в България 8-)

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Re: Станишев подава оставка, избират нов лидер на БСП на 27 юли

Мнениеот levskar_95 » 05 юли 2014 16:44

dream team написа:Аз съм за Курнелия. Поне ще нервира мутрата Боко.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tVSlUNAx1LU[/youtube]
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

vladurban3651
Контакти:

Re: Станишев подава оставка, избират нов лидер на БСП на 27 юли

Мнениеот vladurban3651 » 05 юли 2014 16:51

Как няма да застане Станишев до Евгени Минчев?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 юли 2014 16:58

Аз от кога ви казвах за гореспоменатите "антикомунисти", че са си всъщност чисти комунисти и най-обикновени престъпници и агенти на партийна сигурност, обаче вие тогава ме наричахте луд и не знам си какъв! Всички партии до една са клонинги на ЦК на Политбюро и пълни с комунистически престъпници!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безмозъчен
Контакти:

Мнениеот Безмозъчен » 05 юли 2014 17:01

Безкомпромисен написа:Аз от кога ви казвах за гореспоменатите "антикомунисти", че са си всъщност чисти комунисти и най-обикновени престъпници и агенти на партийна сигурност, обаче вие тогава ме наричахте луд и не знам си какъв! Всички партии до една са клонинги на ЦК на Политбюро и пълни с комунистически престъпници!
Бог да пази България от комунисти!

+1

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 юли 2014 17:09

Супер глупаво и тесногръдо. Това, че бабите ми и дядовците ми са гласували за бк(с)п и мен ли ме прави комунист. А останалите ли.. те просто са били избити без съд и присъда

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юли 2014 17:11

milen.hristov написа:Супер глупаво и тесногръдо. Това, че бабите ми и дядовците ми са гласували за бк(с)п и мен ли ме прави комунист. А останалите ли.. те просто са били избити без съд и присъда

Ти изобщо прочете ли нещо от тази тема или пак ще ръсим мозък и пърхот, без да сме прочели и един ред :?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 юли 2014 17:16

Фактите са си факти.Факт.България е била,е,и ще бъде управлявана от нас комунистите.Абсолютно всички в нашата мила родина Народна Република България сме закърмени с комунистическо мляко от гордите гърди на нашите майки. 8-) Не знам само защо разни парвенюта се правят на глупаци,демократи и антикомунисти?Само и единствено заради комунизма България все още я има на световната карта.Казах истината такава каквата е,всичко друго е алабалистика на разни ми смехурковци и скрити червени сърца.Така че,на крак о парий и презрени,на крак о роби на труда.Комунизмът ще спаси България.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 05 юли 2014 17:24

sandi74 написа:Фактите са си факти.Факт.България е била,е,и ще бъде управлявана от нас комунистите.Абсолютно всички в нашата мила родина Народна Република България сме закърмени с комунистическо мляко от гордите гърди на нашите майки. 8-) Не знам само защо разни парвенюта се правят на глупаци,демократи и антикомунисти?Само и единствено заради комунизма България все още я има на световната карта.Казах истината такава каквата е,всичко друго е алабалистика на разни ми смехурковци и скрити червени сърца.Така че,на крак о парий и презрени,на крак о роби на труда.Комунизмът ще спаси България.

Забрави след последното изречение, за финал да напишеш... "ФАКТ" :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”