1982 написа:Кашчей, не ми отговори онзи ден - имаш ли жена ??
Не мислиш ли, че ми задаваш публично твърде личен въпрос, без да посочиш причина за него?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Кашчей, не ми отговори онзи ден - имаш ли жена ??
Кашчей написа:pomiqr162 написа:Кашчей написа:modor написа:Кашчей написа:sin4ec написа:Дюгеня си бачка и днес го надъних със стока, ама аз съм три дни почивка. Родопа ще е след 10 дена, но на Витоша може да се качим тия дни. Много хубаво се пекат кифтета там, много съм им майстор, дебреееееееее!
Кифтетата обикалят ли барбекюто, преди да станат на кифтета
Да не сте пипнали наш помияр![]()
Той не става за кифтета-много е жилав
Всеки засмукал помиярската глава знае, че по вкусно нещо не съществува.
Явно си я смукал, след като знаеш и твърдиш
Кашчей написа:1982 написа:Кашчей, не ми отговори онзи ден - имаш ли жена ??
Не мислиш ли, че ми задаваш публично твърде личен въпрос, без да посочиш причина за него?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
pomiqr162 написа:
За разлика от твоя милост не съм си махал ребрата, за да мога да се самозадоволявам.
1982 написа:Кашчей написа:1982 написа:Кашчей, не ми отговори онзи ден - имаш ли жена ??
Ебахти личния въпрос, братче, все едно те питам дали си бръснеш ..... наденицата.![]()
![]()
![]()
Аз нямам жена, ето, не ме е срам да напиша публично един тоооооооолкова "личен въпрос" ..... сигурно, ако те питам и дали имаш работа, ще ми отговориш същото ...
Кашчей написа:Какво ще споделяш ти, за твоят живот, мен не ме касае изобщо. Аз за моят споделям само това, което преценя и го правя с този, на когото преценя, че мога да се доверя. Ти какво искаш-да пиша нещо за себе си и за личният си живот, и това да бъде веднага използвано от лекетата във форума, на които им бъркам под свинските или птичи опашки?!?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
memnto написа:Тоя няма никой, сам е като пещерен човек. От това са продиктувани и заядливите и жлъчни коментари навсякъде из форума.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта