Ислямът е извън закона в Ангола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ислямът е извън закона в Ангола
Ангола как избухва от време на време в тоя форум, голям смях. Щом от тях искате да се учите...
Player написа:Явно в Ангола имат най-много топки! Голямо браво на тях. Исляма е настоящата чума и трябва да бъде спряна. Толкова много поколения хора са се борили това нещо да бъде ограничено, а сега ни се натяква доброволно да ги приемем. Много неща в това нещо което дори и религия не мога да го нарека, противоречат на много неща от конституциите на модерните цивилизовани страни и на културите ни. Аз съм не само за забрана с конституция на това нещо и не само за ликвидиране на джамиите, но и изгонването и на последния мюсюлманин от християнските страни. Да се върнат от пясъчните дупки от които са дошли и да си ядат пясъка там докато им дойде акъла в главата.
Късно е вече за каквото и да било исляма ще превземе света до 20-30 години.
http://vbox7.com/play:b65d3763
gpole написа:Player написа:Явно в Ангола имат най-много топки! Голямо браво на тях. Исляма е настоящата чума и трябва да бъде спряна. Толкова много поколения хора са се борили това нещо да бъде ограничено, а сега ни се натяква доброволно да ги приемем. Много неща в това нещо което дори и религия не мога да го нарека, противоречат на много неща от конституциите на модерните цивилизовани страни и на културите ни. Аз съм не само за забрана с конституция на това нещо и не само за ликвидиране на джамиите, но и изгонването и на последния мюсюлманин от християнските страни. Да се върнат от пясъчните дупки от които са дошли и да си ядат пясъка там докато им дойде акъла в главата.
Не вярвам точно исляма да завладее света. По-скоро ще бъде атеизма или ню ейдж.
едно голямо БРАВО на тоя пич !!!! заедно с комунизма , исляма е другото огромно зло ,измислено от човечеството !!!
Alexx написа:gpole написа:Player написа:Явно в Ангола имат най-много топки! Голямо браво на тях. Исляма е настоящата чума и трябва да бъде спряна. Толкова много поколения хора са се борили това нещо да бъде ограничено, а сега ни се натяква доброволно да ги приемем. Много неща в това нещо което дори и религия не мога да го нарека, противоречат на много неща от конституциите на модерните цивилизовани страни и на културите ни. Аз съм не само за забрана с конституция на това нещо и не само за ликвидиране на джамиите, но и изгонването и на последния мюсюлманин от християнските страни. Да се върнат от пясъчните дупки от които са дошли и да си ядат пясъка там докато им дойде акъла в главата.
Не вярвам точно исляма да завладее света. По-скоро ще бъде атеизма или ню ейдж.
Гледай клипа хората го обясняват много просто какво ще се случи.
Гледал съм го клипа. Просто изказвам мнението как аз го виждам бъдещето. Защото си нямате представа колко са силни атеистичните лиги в щатите. Същото важи за ню ейдж, които ги има и по-целия свят.
- batmanlevski
- Контакти:
то и тука е извън закона от ДПС и ГЕРБ са на друго мнение !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
браво ,исляма е позволен само в капиталистическите страни защото всички капиталисти са и ислямисти, ние като бяхме комунистическа страна и тук бешв забранен ,но сега е капитализъм и исляма в БГ процъфтява !
Аз съществена разлика между Ислямът и Християнството не виждам...Едни и същи измислени правила и сюжети, едни и същи малоумни норми, които естествено не се спазват от тези, които имат претенции,че са най-близко до бога ( попове,свещеници , папи, мапи и т.н. ).
И при едните и при другите има противопоставяне и претенции, кое течение е по-достоверното ( католици/православни - шиити/сунити ) И при двете има един Месия ( Исус и Мохамед ) и двете имат почти еднакви правила и закони.
Блажени са вярващите, а колко хора са си отишли от тоя свят, заради недомислието си да се противопоставят на глупавите религиозни норми и да се опитват да откриват истините за света.
И при едните и при другите има противопоставяне и претенции, кое течение е по-достоверното ( католици/православни - шиити/сунити ) И при двете има един Месия ( Исус и Мохамед ) и двете имат почти еднакви правила и закони.
Блажени са вярващите, а колко хора са си отишли от тоя свят, заради недомислието си да се противопоставят на глупавите религиозни норми и да се опитват да откриват истините за света.
Религията е най-глупавото нещо, което "човек" е измислил. Да полудееш по една измишльотина ! Безценно !