Ислямът е извън закона в Ангола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Ислямът е извън закона в Ангола

Мнениеот Corwin » 02 юли 2014 17:18

Ангола как избухва от време на време в тоя форум, голям смях. Щом от тях искате да се учите...

gpole

Мнениеот gpole » 02 юли 2014 17:33

Player написа:Явно в Ангола имат най-много топки! Голямо браво на тях. Исляма е настоящата чума и трябва да бъде спряна. Толкова много поколения хора са се борили това нещо да бъде ограничено, а сега ни се натяква доброволно да ги приемем. Много неща в това нещо което дори и религия не мога да го нарека, противоречат на много неща от конституциите на модерните цивилизовани страни и на културите ни. Аз съм не само за забрана с конституция на това нещо и не само за ликвидиране на джамиите, но и изгонването и на последния мюсюлманин от християнските страни. Да се върнат от пясъчните дупки от които са дошли и да си ядат пясъка там докато им дойде акъла в главата.

Късно е вече за каквото и да било исляма ще превземе света до 20-30 години.
http://vbox7.com/play:b65d3763

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юли 2014 17:40

gpole написа:
Player написа:Явно в Ангола имат най-много топки! Голямо браво на тях. Исляма е настоящата чума и трябва да бъде спряна. Толкова много поколения хора са се борили това нещо да бъде ограничено, а сега ни се натяква доброволно да ги приемем. Много неща в това нещо което дори и религия не мога да го нарека, противоречат на много неща от конституциите на модерните цивилизовани страни и на културите ни. Аз съм не само за забрана с конституция на това нещо и не само за ликвидиране на джамиите, но и изгонването и на последния мюсюлманин от християнските страни. Да се върнат от пясъчните дупки от които са дошли и да си ядат пясъка там докато им дойде акъла в главата.

Не вярвам точно исляма да завладее света. По-скоро ще бъде атеизма или ню ейдж.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 02 юли 2014 17:43

едно голямо БРАВО на тоя пич !!!! заедно с комунизма , исляма е другото огромно зло ,измислено от човечеството !!!

gpole

Мнениеот gpole » 02 юли 2014 17:52

Alexx написа:
gpole написа:

Не вярвам точно исляма да завладее света. По-скоро ще бъде атеизма или ню ейдж.

Гледай клипа хората го обясняват много просто какво ще се случи.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юли 2014 18:00

Гледал съм го клипа. Просто изказвам мнението как аз го виждам бъдещето. Защото си нямате представа колко са силни атеистичните лиги в щатите. Същото важи за ню ейдж, които ги има и по-целия свят.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 юли 2014 18:59

то и тука е извън закона от ДПС и ГЕРБ са на друго мнение !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 02 юли 2014 19:02

браво ,исляма е позволен само в капиталистическите страни защото всички капиталисти са и ислямисти, ние като бяхме комунистическа страна и тук бешв забранен ,но сега е капитализъм и исляма в БГ процъфтява !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2014 00:34

Аз съществена разлика между Ислямът и Християнството не виждам...Едни и същи измислени правила и сюжети, едни и същи малоумни норми, които естествено не се спазват от тези, които имат претенции,че са най-близко до бога ( попове,свещеници , папи, мапи и т.н. ).
И при едните и при другите има противопоставяне и претенции, кое течение е по-достоверното ( католици/православни - шиити/сунити ) И при двете има един Месия ( Исус и Мохамед ) и двете имат почти еднакви правила и закони.
Блажени са вярващите, а колко хора са си отишли от тоя свят, заради недомислието си да се противопоставят на глупавите религиозни норми и да се опитват да откриват истините за света.

Reckless

Мнениеот Reckless » 03 юли 2014 03:38

Религията е най-глупавото нещо, което "човек" е измислил. Да полудееш по една измишльотина ! Безценно !

Върни се в “Свободна зона”