Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Емил бърка качамак, пача, глиган по провансалски, не му е до пейнтски истории, нали, Емо?
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:Отваряш снимката с Paint, избираш преорaзмерявaне-пиксели и си я правиш на каквото ти трябва.
Къде да го търся това пейнт ?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Ицо, повечето филолози сме хубави хора, да знаеш.
Така е, както виждаш вървя по твоите стъпкиосвен това, че предпочитам да не виждам какво дишам
![]()
Ако наистина не ти харесват тея шеги кажиАз против града нямам нищо, само едно зелено нещо ме кара да не съм много благоразположен
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Ама си ми сладък и обидчив. :* То и аз съм същата, де...acmilan написа:И що така комплекси от Берое бе, колега, не е хубаво така. Габрово е хубав град, аз не бих си позволил да се ебавам с български град така. Най-малкото след като Стара Загора е един от най-големите и развити български градове. Но вие си знаете. Също така смятам, че българските региони трябва да се развиват вместо всичко да се съсредоточава в столицата и подобно отношение към град, който съумява да се развива не кореспондира с претенции за адекватно мислене. Както и да е. Със здраве.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 31 госта