Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Бойко Борисов - слуга на еврейската мафия

Мнениеот stefani » 28 юни 2014 12:40

Аман от тролове поддържащи Тройната коалиция олигархията и Руските интереси ! Засрамете се бе !!!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Бойко Борисов създава изкуствен хаос в банковата система

Мнениеот El Commandante » 28 юни 2014 12:41

stefani написа:Аман от тролове поддържащи Тройната коалиция олигархията и Руските интереси ! Засрамете се бе !

Демек,абсолютно невъзможно е некой,който не е комунист,турчин и проруснак да НЕ харесва мутрата Боко,така ли?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 юни 2014 12:44

Буда е еврейски проект, а между другото дпс и гроб вече са се разбрали за правителство в следващия парламент !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 юни 2014 12:45

Турска, мръсна подлога! Марш обратно в щатите и не се връщай! :evil:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
7gola

Мнениеот 7gola » 28 юни 2014 12:45

хубаво е ,че хората вече не са прости ,малко са толкова наивни за да вярват на Бойко и ГЕРб ,да има още заблудени хорица ,но те са единици или са платени ,този път на бойко номера прехвърли всякакви граници ,дано по-скоро се намери някой да му пръсне картофа защото ,че затвор няма да види е ясно на всички !

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 28 юни 2014 12:47

писах го в другата тема ,но пак повтарям
наречете ме овца,както искате ме наричайте,но за мен който вярва на шефа на бнб,чобанов,президента и т.н точно в този момент е тъпак
и веднага се обосновавам и давам пример
-ядрения авария от чернобил 86-та мисля,че беше и реакцията на управляващите-няма проблем,няма рискове
-банковата криза 96-та и реакцията на управляващите-няма проблеми,няма рискове за никой
и т.н
аз лично вече се оправих и не ме ебе,който иска нека вярва

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 28 юни 2014 12:49

Напълно подкрепям и съм съгласен на 100% с автора на темата!

1. Бойко Борисов прекара една седмица на посещение в САЩ, където се срещна с хора от International Republic Institute, която е мозъчен тръст на Републиканската Партия и спонсорирана от банковия сектор на Уол Стрийт, за да лобира за Де-Регулации във Финансите, за да може Световните Банки да приватизират всички активи навсякъде по света.

2. Бойко Борисов твърдеше още като се завърна от САЩ, че Българската икономика и финансовата ни система са в криза, нещо, което беше казано като подготовка на това, което предстоеше да се случи - съответно манипулацията с КТБ и Първа Инвестиционна Банка.

3. Вчера, след случката с Първа Инвестиционна Банка, единствено и само Бойко Борисов не само, че НЕ подкрепи Стабилността на Банковата ни система, но на всичкото отгоре започна да говори за теглене на ЗАЕМ от $6 Милиарда долара от МВФ !!!

Сами си направете заключение, за какво става дума, след като изгледате този филм - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bwO6NjBVGAA[/youtube]

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 28 юни 2014 12:49

очакваше след като получи инструктажа от САЩ да се случи нещо,ми ето какво е било ,създава хаос ,уж има криза в банковата система ,тегли се 6 млрд. заем за стабилизация ,идва на власт и всички парички се озовават в неговия джоб и в джобовете на господарите му от СЩ и Турция

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 28 юни 2014 12:50

джони написа:писах го в другата тема ,но пак повтарям
наречете ме овца,както искате ме наричайте,но за мен който вярва на шефа на бнб,чобанов,президента и т.н точно в този момент е тъпак
и веднага се обосновавам и давам пример
-ядрения авария от чернобил 86-та мисля,че беше и реакцията на управляващите-няма проблем,няма рискове
-банковата криза 96-та и реакцията на управляващите-няма проблеми,няма рискове за никой
и т.н
аз лично вече се оправих и не ме ебе,който иска нека вярва

Да бе, помня.
Те бяха и тогава. :lol:
[offtopic]от ден на ден ставаш все по пр`ст :mrgreen:[/offtopic]
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 28 юни 2014 12:50

praistoria написа:Това, което ми прави впечатление в червените душици е, че перманентно живеят с идеята за злия Боко, от който хората се страхуват и за това не излизат да гласуват. В последните 5 години се насраха от пропаганда как хората ги е страх, какъв диктатор е най-големия снабдител на Европа с амфети и тн, но като теглиш чертата Бойко подаде оставка след 10 дена малобройни протести, а бай Орешарски се измъква през задните входове една година без да напусне. Мен лично много повече ме е страх от малообразованата, полудебилна част от обществото, отбелязваща последователно №15-№15, отколкото от една обикновена мутра. Комунистите са не просто срам за България, те са най-голямото й проклятие. За тези 60 години успяха да задминат дори Фердинанд!

по- просто мнение от твоето рядко се среща. Усещаш ли се, че говориш за комунистическа пропаганда, а в същото време изменяш реалностите по същя начин? Всъщност ти си имаш едно комунистическо мислене с мутренска окраска. Обективнаостта не ти изнася, защото ще се почувстваш силно виновен за това, че гласуваш за такива.

Върни се в “Свободна зона”