GOLEADOR написа:ББ ли прати прокурори в КТБ или правителството?
Те не само прокурори пратиха, но и онея с качулките и автоматите да тършуват из офисите, после тиквата бил виновен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GOLEADOR написа:ББ ли прати прокурори в КТБ или правителството?
scka написа:бойко е повече от обикновен престъпник ,не го подценявайте ,той и баща си би продал за да се докопа да властта за да може отново под предлог,че прави магистрали да краде с чували от нас обикновените и мизерстващи граждани! това е изрод !
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Blue1914 написа:Томислав Русев aka. Томи Справедливото за Боко вчера спомена ли нещо? Днес дали ще спомене?
Крайно време е тоя долен човек Борисов да спре да минава между капките и да престане да бъде водач на десните партии в държавата.
praistoria написа:Това, което ми прави впечатление в червените душици е, че перманентно живеят с идеята за злия Боко, от който хората се страхуват и за това не излизат да гласуват. В последните 5 години се насраха от пропаганда как хората ги е страх, какъв диктатор е най-големия снабдител на Европа с амфети и тн, но като теглиш чертата Бойко подаде оставка след 10 дена малобройни протести, а бай Орешарски се измъква през задните входове една година без да напусне. Мен лично много повече ме е страх от малообразованата, полудебилна част от обществото, отбелязваща последователно №15-№15, отколкото от една обикновена мутра. Комунистите са не просто срам за България, те са най-голямото й проклятие. За тези 60 години успяха да задминат дори Фердинанд!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта