viali69 написа:Много разгорещено говори Томислав Русев против политиците, но ... всъщност защитава техните интереси.
А, техните интереси са да има стабилна банкова система, която да изсмуква и последните парици на българина.
Банките са кръвоносната система на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !!!
Томислав говори против "тиквите", но всъщност е заклет фен на Тиквата !
Същата Тиква беше две седмици във Вашингтон. През това време у нас дойдоха трима американски сенатори. Те спряха "Южен поток". После Тиквата се върна и в България настъпи хаос.
Дали Антон Кутев е виновен за хаоса ? Смешно ! Много голяма сила придавате на другаря Кутев.
Хаосът у нас е полезен за онези, които искат да сме тяхна колония. Същите онези, които ни се месят във вътрешните работи, макар да се водим свободна и суверенна държава.
Техните глашатаи у нас са майстори да казват на черното бяло и да хвърлят вината за всичко върху комунистите.
Така техните сатанински дела остават скрити за голяма част от простолюдието.
Тук макар и да не ми се нрави стила ти, трябва да призная, че си улучил с разсъжденията.
Мнението на Томислав наистина обслужва политици и олигарси като насажда значимоста на банковата система за добруването на народа в страната.
Считам обаче че го прави съвсем непреднамерено, заради липса на разсъдък в правилна орбита и наличие на ефирно време, което трябва да ангажира с мнение!
Смятам също и че силно преувеличаваш ролята на пожарникарите в този "сценарий".
Убеден съм че събитията са в резултат на характерната за страната ни циклична глупост, която обуславя твърде често действията на политици, управници и народ.
Нищо чудно в настоящата поредна глупост партиите да не са учавствували със собствен дял за нея и като е характерно за радиоводещ, да не разбират какво всъщност се случва.
Принципно е известно, че банките са причината за световната икономическа криза и заради това е твърде страно че ние търсим кой я управлява в България!
Е ако все още Ви е нужен виновник, аз го открих - ГЛУПОСТА и Мракобесието в тандем с народа!
Не бих се учудил обаче ако настоящата криза обърка сметките на банкери, политици, законодатели, "олигарси" и фронтмени и нещата потръгнат в посока удобна за читавитв хора!