Минутки на водещия Томислав Русев за „тиквите“ и олигарсите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Минутки на водещия Томислав Русев за „тиквите“ и олигарсите

Мнениеот volf » 27 юни 2014 23:44

viali69 написа:Много разгорещено говори Томислав Русев против политиците, но ... всъщност защитава техните интереси.
А, техните интереси са да има стабилна банкова система, която да изсмуква и последните парици на българина.
Банките са кръвоносната система на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !!!
Томислав говори против "тиквите", но всъщност е заклет фен на Тиквата !
Същата Тиква беше две седмици във Вашингтон. През това време у нас дойдоха трима американски сенатори. Те спряха "Южен поток". После Тиквата се върна и в България настъпи хаос.
Дали Антон Кутев е виновен за хаоса ? Смешно ! Много голяма сила придавате на другаря Кутев.
Хаосът у нас е полезен за онези, които искат да сме тяхна колония. Същите онези, които ни се месят във вътрешните работи, макар да се водим свободна и суверенна държава.
Техните глашатаи у нас са майстори да казват на черното бяло и да хвърлят вината за всичко върху комунистите.
Така техните сатанински дела остават скрити за голяма част от простолюдието.

Тук макар и да не ми се нрави стила ти, трябва да призная, че си улучил с разсъжденията.
Мнението на Томислав наистина обслужва политици и олигарси като насажда значимоста на банковата система за добруването на народа в страната.
Считам обаче че го прави съвсем непреднамерено, заради липса на разсъдък в правилна орбита и наличие на ефирно време, което трябва да ангажира с мнение!
Смятам също и че силно преувеличаваш ролята на пожарникарите в този "сценарий".
Убеден съм че събитията са в резултат на характерната за страната ни циклична глупост, която обуславя твърде често действията на политици, управници и народ.
Нищо чудно в настоящата поредна глупост партиите да не са учавствували със собствен дял за нея и като е характерно за радиоводещ, да не разбират какво всъщност се случва.
Принципно е известно, че банките са причината за световната икономическа криза и заради това е твърде страно че ние търсим кой я управлява в България!
Е ако все още Ви е нужен виновник, аз го открих - ГЛУПОСТА и Мракобесието в тандем с народа!
Не бих се учудил обаче ако настоящата криза обърка сметките на банкери, политици, законодатели, "олигарси" и фронтмени и нещата потръгнат в посока удобна за читавитв хора!
Последна промяна от volf на 27 юни 2014 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 27 юни 2014 23:53

А и искам ако случайно Томислав чете нашите глипости, да му се извиня, както за това, така и че ние слушаме неговите!
Какво да се прави - не можем да се преструваме че сме сами на тази земя и се налага да общуваме, както и да имаме гражданска позиция.
Не ме разбирай покрешно другарю Русев - аз не Ви мразя!
Напротив - даже много Ви харесвам. Без Вас светът щеше да е малко по-скучен, а и обърканите Ви мисли звучат твърде добронамерено, за да нвредят с нещо на някого и още по-малко да са му полезни за нещо.
Успех!
Кажете още нещо де.....?

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 28 юни 2014 00:00

Какъв световен ред те гони бе брат ?
Нито бизнес може да се прави нито спорт има нито икономика имаме нито здравеопазване имаме и т.н.

Световния ред няма ли го или го има например в Австрия,Холандия и т.н.

Знаеш ли защо циганите нямат футболен отбор ?
Защото всеки циганин ще играе с различна по-цвят фанелка.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 28 юни 2014 00:08

balef написа:Какъв световен ред те гони бе брат ?
Нито бизнес може да се прави нито спорт има нито икономика имаме нито здравеопазване имаме и т.н.

Световния ред няма ли го или го има например в Австрия,Холандия и т.н.

Знаеш ли защо циганите нямат футболен отбор ?
Защото всеки циганин ще играе с различна по-цвят фанелка.

Ах! :?: :!:
Вие със кого си общувате бре другарю Левски - не мога да Ви открия корекспондента?
Да бяхте quote -нали мнението въз което негодувате!

Потребителски аватар
qnko_diviq
Контакти:

Мнениеот qnko_diviq » 28 юни 2014 00:13

Незнам защо ми се подигравате на мнението, нима не сте готови да се жертвате за тази страна ? Да не мислите, че нашите знайни и незнайни герои са нямали какво да губят ? Напротив оставили са всичко в името на тази страна !
Колкото до Новия Световен Ред банките са едни от най-големите инструменти на този план, лошото е че ако фалират банките само в България няма да се отървем от Новия Световен Ред, а само ние ще берем ядове.За да се отървем от НСР трябва целият свят да си изтегли парите от банките.
Янко Дивия и четата му ще накажат всички врагове на България !

mobelix
Контакти:

Мнениеот mobelix » 28 юни 2014 00:16

ей няма да се оправим!!!! Кое не е вярно от това което каза Томислав днес! Някои от писалите по-горе живеят в друга дьржава май?!560 хил подписи за референдум и 240 тикви не ги отразиха. Няма да има мажоритарни избори, няма да има задьлжително гласуаване, няма електронно гласуване. Защо - това ще попречи 3-4 човека да редят листите. Може да влезе в парламента и нчкой независим и ще обьрка далаверата им. Не е важно какво мислят 80% от бьлгарите. Важно е какво им изнася на Станишев, Местан и Бийко. Останалите сме кофти материал. Ще има избори и какво от това. пак са сьщите. Който и да дойде на власт. Всички обслужват корпуративни интереси, ние само сме инструмент с гласа си да подкрепим една или друга групировка която ще ограбва през следващите години.
Томе - прав си, но какво предлагаш. Някоя от наличмите тикви ще секне далаверата! Едва ли! Тогава кой? И по скоро как? Протести срещу едните, протести срещу другите. Какво следва? Единственото нещо е летището и на някьде другаде по-далече от тук

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 28 юни 2014 00:17

qnko_diviq написа:Незнам защо ми се подигравате на мнението, нима не сте готови да се жертвате за тази страна ? Да не мислите, че нашите знайни и незнайни герои са нямали какво да губят ? Напротив оставили са всичко в името на тази страна !
Колкото до Новия Световен Ред банките са едни от най-големите инструменти на този план, лошото е че ако фалират банките само в България няма да се отървем от Новия Световен Ред, а само ние ще берем ядове.За да се отървем от НСР трябва целият свят да си изтегли парите от банките.

Господи,защо не си прибереш вересиите?!Толкова болен свят събран на едно място?

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 28 юни 2014 00:31

qnko_diviq написа:Незнам защо ми се подигравате на мнението, нима не сте готови да се жертвате за тази страна ? Да не мислите, че нашите знайни и незнайни герои са нямали какво да губят ? Напротив оставили са всичко в името на тази страна !

Точно това е, че никой или почти никой не е готов да се жертва за България, всеки иска само да вземе нещо, да получи наготово. Затова националист у нас минава за мръсна дума, не изнася на много хора.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 28 юни 2014 00:38

viali69 написа:Много разгорещено говори Томислав Русев против политиците, но ... всъщност защитава техните интереси.
А, техните интереси са да има стабилна банкова система, която да изсмуква и последните парици на българина.
Банките са кръвоносната система на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !!!
Томислав говори против "тиквите", но всъщност е заклет фен на Тиквата !
Същата Тиква беше две седмици във Вашингтон. През това време у нас дойдоха трима американски сенатори. Те спряха "Южен поток". После Тиквата се върна и в България настъпи хаос.
Дали Антон Кутев е виновен за хаоса ? Смешно ! Много голяма сила придавате на другаря Кутев.
Хаосът у нас е полезен за онези, които искат да сме тяхна колония. Същите онези, които ни се месят във вътрешните работи, макар да се водим свободна и суверенна държава.
Техните глашатаи у нас са майстори да казват на черното бяло и да хвърлят вината за всичко върху комунистите.
Така техните сатанински дела остават скрити за голяма част от простолюдието.

И кво ся, САЩ ни наказват, щото сме се осмелили да строим ЮП, а Русия ни наказва, щото сме го спрели. Бмм...

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 28 юни 2014 00:44

Тук съм абсолютно съгласен с РУСЕВ. Едва ли има по - търпелив народ, едва ли има по - ограбен и окраден от нашия, едва ли има по- изстрадал и по -мизерстваш от българина? Аз знам какво е да работиш в чужбина и какво е да се прибереш при деца и семейство след работа в БЪЛГАРИЯ. Затова казвам така - надигне ли се народа и аз тръгвам и не ми пука. ТИКВИТЕ трябва да се изметат от БЪЛГАРИЯ и народа да заживее така както заслужава , а не да мизерства с 300-400лева месечно. С Вас съм г-н РУСЕВ , независимо от различните футболни пристрастия.
Футболните фенове трябва да са в челото на "МЕТЛАТА". УСПЕХ.

Върни се в “Свободна зона”