Другото лице на банкера Василев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Другото лице на банкера Василев

Мнениеот plan-2012 » 24 юни 2014 20:13

nesto написа:
El Commandante написа:
slash1912 написа:
CTAHKO написа:Не съм фитилджия, ама е добре някой да покаже и "другото лице" на Коко 8-) Все пак трябва ние безпристрастните странични наблюдатели да имаме поглед върху двете страни 8-)

Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне,

Баси майката, единия президент го разнасят по вестниците заради милиарди,другия-за побой над чалгаджийка.
Разлика в стандартите майна...

Нашите душмани ги гоним за няколко месеца,не за 10 години!

Изображение

С какво ги гоните бе майна с кебапчета и кюфтета от кебапчийницата на фен клуба ли :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2014 20:14

костенурк написа:
Кашчей написа:
костенурк написа:абе ончо,ходи си пиши платените поръчки от серегей станишев и не ме занимавай,ти си една обикновенна нищожна политеческа лека жена 8-)

Липсата на аргументи и на интелект за нормално опониране, води до такива постове :mrgreen:

липсата на мъж в живота на една жена,я кара да се навира навсякъде и да си го търси :mrgreen: ти си на всяка манджа мерудия бе като волна пеперуда от цвят на цвят :lol:

Че и продължава :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 юни 2014 20:14

CTAHKO написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:Когато аз говоря, желвите трябва да мълчат :!:

абе ончо,ходи си пиши платените поръчки от серегей станишев и не ме занимавай,ти си една обикновенна нищожна политеческа лека жена 8-)

Я да видим кой е леката жена, моето жълто патенце 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AGNaPOghkck[/youtube]

къв е тоя тъп клип бе платен нещастник :lol: няма ли някоя политическа тема да потролиш,ебати тъпото парче :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

leitenant
Контакти:

Мнениеот leitenant » 24 юни 2014 20:15

Извън злобните забележки по линия Ботев - Локо Пловдив, на коите няма да обърна внимание, поради факта, че не съм им привърженик, ще кажа, че материалът в "Другото лице на банкера Василев" ми направи много добро впечатление.
Действително Цветан Василев заслужава известна симпатия за тези начинания, още повече че неговия враг, Пеевски, не е направил и една добрина, при все че и нему не липсват парици.

Така че,
най-важното е, България да не е ущетена от тяхните машинации.

Сполай на онзи, който безкористно и чистосърдечно помага за всякакви добри дела!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 юни 2014 20:15

CTAHKO написа:
костенурк написа:
Кашчей написа:
костенурк написа:абе ончо,ходи си пиши платените поръчки от серегей станишев и не ме занимавай,ти си една обикновенна нищожна политеческа лека жена 8-)

Липсата на аргументи и на интелект за нормално опониране, води до такива постове :mrgreen:

липсата на мъж в живота на една жена,я кара да се навира навсякъде и да си го търси :mrgreen: ти си на всяка манджа мерудия бе като волна пеперуда от цвят на цвят :lol:

Че и продължава :lol:

няма да те оставя да дишаш,долен платен болшевишки бот 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 20:16

nesto написа:Първо брат, научи се да пишеш правилно и тогава ще ти обърна внимание.КокЪл може би в Долни Воден да е правилно,но в българския език не е, османски поданико! :lol:

Това твоето е поведение известно в психологията като изместване и прехвърляне.
Беше ти зададен елементарен въпрос: КЪДЕ са акциите?

Прехвърлянето пък е особено комично,малко в стил циганина вика дръжте мангала,след като ясно ви беше обяснено от собствената ви легенда,че повечето от вас живеят в Столипиново,след като официално подкрепихте сегашната власт,след като получихте поздравителна телеграма от ДПС,а на всичкото отгоре сега заставате зад тлъстия гръб на Пеевски във войната му с един български бизнесмен.

Идеален сценарии за сериал сте, ше го кръстим Многострадалния Ремзи от Аджисана, за саундтрак ше вземем хитове като Радж Фукарата, Едерлези,Чшайе шукарие и Джелем Джелем, според мен поне 3 награди Еми (ама не Коковица) са гарантирани още в дебютния сезон...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2014 20:18

костенурк написа:
Кашчей написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:Не съм фитилджия

знаем те бе Станко.ти си един обикновен платен плитически трол който живее в тоя форум :lol:

Когато аз говоря, желвите трябва да мълчат :!:

абе ончо,ходи си пиши платените поръчки от серегей станишев и не ме занимавай,ти си една обикновенна нищожна политеческа лека жена 8-)

И аз мога да ги нижа такива, но не съм толкова възпитан, като теб, и затова ще си премълча.
А къде пиша и в коя тема пиша-изобщо не е твоя работа!
ПП - И Батков е построил параклис, но не съм чел декларации от левскарите, с които да го защитават от нещо или да го възхваляват!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 юни 2014 20:20

nesto написа:
slash1912 написа:
nesto написа:
El Commandante написа:
slash1912 написа:
CTAHKO написа:Не съм фитилджия, ама е добре някой да покаже и "другото лице" на Коко 8-) Все пак трябва ние безпристрастните странични наблюдатели да имаме поглед върху двете страни 8-)

Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне,

Баси майката, единия президент го разнасят по вестниците заради милиарди,другия-за побой над чалгаджийка.
Разлика в стандартите майна...

Нашите душмани ги гоним за няколко месеца,не за 10 години!

Май Коко се оказа прекалено голям кокъл за вашата уста.Продължавайте да го гоните,сериала е интересен :lol:

Първо брат, научи се да пишеш правилно и тогава ще ти обърна внимание. :lol:

Това е форум,не час по литература.Човек,който живее в Столипиново няма как да ми е брат 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2014 20:24

костенурк написа:
CTAHKO написа:Че и продължава :lol:

няма да те оставя да дишаш,долен платен болшевишки бот 8-)

Слабичко 8-) Ниска летва си, ставаш само за подпалки ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 20:27

CTAHKO написа:Питай го този отгоре дали му е тъпо :lol:

Станьо,земи спри с тея костенурки че ми се отеба за една седмица напред,ебем ти гнусотиите...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Свободна зона”