Другото лице на банкера Василев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Другото лице на банкера Василев
Като гледаш с такава физика...гавазин като Пеевски дали някога е спортувал,дори като малък,че да отбира от спорт.За това той е оставил спортните инвестиции на групата Пеевски,Доган,Боко...за последния нали няма съмнение в кой отбор,"играе",...на карикатура и борческа креатура като Тити Папазов.Честито,групичката си има нова банка,от вчера...Станислав Горанов от ГЕРБ,бившия зам минист. на Дянков,е новия шев на ..."Общинска банка".
- slash1912
- Контакти:
nesto написа:El Commandante написа:slash1912 написа:CTAHKO написа:Не съм фитилджия, ама е добре някой да покаже и "другото лице" на КокоВсе пак трябва ние безпристрастните странични наблюдатели да имаме поглед върху двете страни
Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне,
Баси майката, единия президент го разнасят по вестниците заради милиарди,другия-за побой над чалгаджийка.
Разлика в стандартите майна...
Нашите душмани ги гоним за няколко месеца,не за 10 години!
Май Коко се оказа прекалено голям кокъл за вашата уста.Продължавайте да го гоните,сериала е интересен

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- El Commandante
nesto написа:Нашите душмани ги гоним за няколко месеца,не за 10 години!
Is that a fact?
Доколкото разбирам акциите са все още в шофьора на Коко,да?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
nesto написа:El Commandante написа:slash1912 написа:CTAHKO написа:Не съм фитилджия, ама е добре някой да покаже и "другото лице" на КокоВсе пак трябва ние безпристрастните странични наблюдатели да имаме поглед върху двете страни
Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне,
Баси майката, единия президент го разнасят по вестниците заради милиарди,другия-за побой над чалгаджийка.
И не и един или два пъти !

CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Не съм фитилджия
знаем те бе Станко.ти си един обикновен платен плитически трол който живее в тоя форум
Когато аз говоря, желвите трябва да мълчат
абе ончо,ходи си пиши платените поръчки от серегей станишев и не ме занимавай,ти си една обикновенна нищожна политеческа лека жена

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
костенурк написа:CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Не съм фитилджия
знаем те бе Станко.ти си един обикновен платен плитически трол който живее в тоя форум
абе ончо,ходи си пиши платените поръчки от серегей станишев и не ме занимавай,ти си една обикновенна нищожна политеческа лека жена
Липсата на аргументи и на интелект за нормално опониране, води до такива постове

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
slash1912 написа:nesto написа:El Commandante написа:slash1912 написа:CTAHKO написа:Не съм фитилджия, ама е добре някой да покаже и "другото лице" на КокоВсе пак трябва ние безпристрастните странични наблюдатели да имаме поглед върху двете страни
Май Коко се оказа прекалено голям кокъл за вашата уста.Продължавайте да го гоните,сериала е интересен
Първо брат, научи се да пишеш правилно и тогава ще ти обърна внимание.КокЪл може би в Долни Воден да е правилно,но в българския език не е, османски поданико!

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
костенурк написа:CTAHKO написа:Когато аз говоря, желвите трябва да мълчат
Я да видим кой е леката жена, моето жълто патенце

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AGNaPOghkck[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
wannabe написа:С чужди пари пита прави... сега ще се види как е управлявал банката с парите на държавата... една църква и един селски отбор не могат да компенсират далаверите за милиони, които е въртял. Тук идва другият гениален аргумент на хората известни с липса на разум - поне цецоу оставя нещо в града. Те и вашите другари от турция оставиха джамии в града, но това не значи че трябва да ги търпиме. Взимайте си джамията (фенклуб) и вън от България
Я кажи Жоро наркомана какво направи с кървавите наркомански пари, освен че ви купи титла, нещо за някой направи ли?
Циганският вой няма никога да спре, но хак да ви е, да се потите над бакъра и винкела....

Кашчей написа:костенурк написа:CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Не съм фитилджия
Липсата на аргументи и на интелект за нормално опониране, води до такива постове
липсата на мъж в живота на една жена,я кара да се навира навсякъде и да си го търси

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.