Другото лице на банкера Василев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

red__army
Контакти:

Re: Другото лице на банкера Василев

Мнениеот red__army » 24 юни 2014 20:02

Като гледаш с такава физика...гавазин като Пеевски дали някога е спортувал,дори като малък,че да отбира от спорт.За това той е оставил спортните инвестиции на групата Пеевски,Доган,Боко...за последния нали няма съмнение в кой отбор,"играе",...на карикатура и борческа креатура като Тити Папазов.Честито,групичката си има нова банка,от вчера...Станислав Горанов от ГЕРБ,бившия зам минист. на Дянков,е новия шев на ..."Общинска банка".

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 юни 2014 20:03

nesto написа:
El Commandante написа:
slash1912 написа:
CTAHKO написа:Не съм фитилджия, ама е добре някой да покаже и "другото лице" на Коко 8-) Все пак трябва ние безпристрастните странични наблюдатели да имаме поглед върху двете страни 8-)

Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне,

Баси майката, единия президент го разнасят по вестниците заради милиарди,другия-за побой над чалгаджийка.
Разлика в стандартите майна...

Нашите душмани ги гоним за няколко месеца,не за 10 години!

Май Коко се оказа прекалено голям кокъл за вашата уста.Продължавайте да го гоните,сериала е интересен :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 20:04

nesto написа:Нашите душмани ги гоним за няколко месеца,не за 10 години!

Is that a fact?
Доколкото разбирам акциите са все още в шофьора на Коко,да?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 24 юни 2014 20:06

nesto написа:
El Commandante написа:
slash1912 написа:
CTAHKO написа:Не съм фитилджия, ама е добре някой да покаже и "другото лице" на Коко 8-) Все пак трябва ние безпристрастните странични наблюдатели да имаме поглед върху двете страни 8-)

Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне,

Баси майката, единия президент го разнасят по вестниците заради милиарди,другия-за побой над чалгаджийка.

И не и един или два пъти ! :lol:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 юни 2014 20:06

CTAHKO написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:Не съм фитилджия

знаем те бе Станко.ти си един обикновен платен плитически трол който живее в тоя форум :lol:

Когато аз говоря, желвите трябва да мълчат :!:

абе ончо,ходи си пиши платените поръчки от серегей станишев и не ме занимавай,ти си една обикновенна нищожна политеческа лека жена 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2014 20:08

костенурк написа:
CTAHKO написа:
костенурк написа:

знаем те бе Станко.ти си един обикновен платен плитически трол който живее в тоя форум :lol:

абе ончо,ходи си пиши платените поръчки от серегей станишев и не ме занимавай,ти си една обикновенна нищожна политеческа лека жена 8-)

Липсата на аргументи и на интелект за нормално опониране, води до такива постове :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 24 юни 2014 20:09

slash1912 написа:
nesto написа:
El Commandante написа:
slash1912 написа:

Май Коко се оказа прекалено голям кокъл за вашата уста.Продължавайте да го гоните,сериала е интересен :lol:

Първо брат, научи се да пишеш правилно и тогава ще ти обърна внимание.КокЪл може би в Долни Воден да е правилно,но в българския език не е, османски поданико! :lol:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2014 20:10

костенурк написа:
CTAHKO написа:Когато аз говоря, желвите трябва да мълчат :!:

Я да видим кой е леката жена, моето жълто патенце 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AGNaPOghkck[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 24 юни 2014 20:11

wannabe написа:С чужди пари пита прави... сега ще се види как е управлявал банката с парите на държавата... една църква и един селски отбор не могат да компенсират далаверите за милиони, които е въртял. Тук идва другият гениален аргумент на хората известни с липса на разум - поне цецоу оставя нещо в града. Те и вашите другари от турция оставиха джамии в града, но това не значи че трябва да ги търпиме. Взимайте си джамията (фенклуб) и вън от България :idea:

Я кажи Жоро наркомана какво направи с кървавите наркомански пари, освен че ви купи титла, нещо за някой направи ли?
Циганският вой няма никога да спре, но хак да ви е, да се потите над бакъра и винкела.... :lol:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 юни 2014 20:12

Кашчей написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:
костенурк написа:

Липсата на аргументи и на интелект за нормално опониране, води до такива постове :mrgreen:

липсата на мъж в живота на една жена,я кара да се навира навсякъде и да си го търси :mrgreen: ти си на всяка манджа мерудия бе като волна пеперуда от цвят на цвят :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Свободна зона”