Другото лице на банкера Василев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Другото лице на банкера Василев

Мнениеот slash1912 » 24 юни 2014 19:49

CTAHKO написа:Не съм фитилджия, ама е добре някой да покаже и "другото лице" на Коко 8-) Все пак трябва ние безпристрастните странични наблюдатели да имаме поглед върху двете страни 8-)

Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне, пише ''Всеки ден''. Въпреки че наскоро Динев се обясни в любов на жена си в тв предаване, това не му пречи да я бие. „Тяхното е малко в стил „Бий ме, обичам те" - шамари я, а тя седи с него и разправя наляво и надясно колко се обичат", коментират близки до семейството. Певицата обаче без притеснение се разхожда по къси роклички, които разкриват щедро синините, оставени от тежката ръка на Коко. „Ходихме на излет в планината и се ударих, спънах се в една от играчките на детето и паднах, ударих се във фитнеса", били редовните оправдания, които пробутвала изпълнителката пред приятелки.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/213051-%D0%BA ... D1%8F.html
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 19:51

slash1912 написа:
CTAHKO написа:Не съм фитилджия, ама е добре някой да покаже и "другото лице" на Коко 8-) Все пак трябва ние безпристрастните странични наблюдатели да имаме поглед върху двете страни 8-)

Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне,

Баси майката, единия президент го разнасят по вестниците заради милиарди,другия-за побой над чалгаджийка.
Разлика в стандартите майна...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2014 19:53

костенурк написа:
CTAHKO написа:Не съм фитилджия

знаем те бе Станко.ти си един обикновен платен плитически трол който живее в тоя форум :lol:

Когато аз говоря, желвите трябва да мълчат :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 24 юни 2014 19:54

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lvCcnn7D7Vk[/youtube]

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 24 юни 2014 19:56

ДАЙТЕ МИ НА МЕНЕ 100 000 000 ЛЕВА ГОТОВА ПАРА И СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ОБЕЩАВАМ ДА СТАНА ЛЮБИМИЯ БЛАГОДЕТЕЛ НА ПОВЕЧЕТО ОТ ФЕНОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ТЕЗИ ПАРИ ДЕТО ГИ ХАРЧАТ МУТРИТЕ И МУТРОБЕЛИТЕ ЯКИЧКИ СА НАШИ ПАРИ ОТКРАДНАТИ ОТ НАС, ЧРЕЗ ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!!!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 19:57

Yoda написа:ДАЙТЕ МИ НА МЕНЕ 100 000 000 ЛЕВА ГОТОВА ПАРА И СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ОБЕЩАВАМ ДА СТАНА ЛЮБИМИЯ БЛАГОДЕТЕЛ НА ПОВЕЧЕТО ОТ ФЕНОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ТЕЗИ ПАРИ ДЕТО ГИ ХАРЧАТ МУТРИТЕ И МУТРОБЕЛИТЕ ЯКИЧКИ СА НАШИ ПАРИ ОТКРАДНАТИ ОТ НАС, ЧРЕЗ ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!!!!!

Тоа па,стига вика бе,разбрахме че немаш два лева,не е нужно да ни пукаш тъпанчетата...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2014 19:57

Оглушахме :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2014 19:58

костенурк написа:
CTAHKO написа:Не съм фитилджия

знаем те бе Станко.ти си един обикновен платен плитически трол който живее в тоя форум :lol:

Ти ли плащаш парите, та знаеш, че е платен? Нещо фиш, разплащателна разписка..... :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 24 юни 2014 19:58

El Commandante написа:
slash1912 написа:

Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне,

Баси майката, единия президент го разнасят по вестниците заради милиарди,другия-за побой над чалгаджийка.
Разлика в стандартите майна...

Стандартите наистина са много различни еничари османски,ти даже не осъзнаваш колко!Нашите душмани ги гоним за няколко месеца,не за 10 години!А клуб ,като вашият,с това свято име,издържан от турци,и привърженици,подкрепящи турци-ето това е срам за България и вас!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 24 юни 2014 20:01

El Commandante написа:
Yoda написа:ДАЙТЕ МИ НА МЕНЕ 100 000 000 ЛЕВА ГОТОВА ПАРА И СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ОБЕЩАВАМ ДА СТАНА ЛЮБИМИЯ БЛАГОДЕТЕЛ НА ПОВЕЧЕТО ОТ ФЕНОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ТЕЗИ ПАРИ ДЕТО ГИ ХАРЧАТ МУТРИТЕ И МУТРОБЕЛИТЕ ЯКИЧКИ СА НАШИ ПАРИ ОТКРАДНАТИ ОТ НАС, ЧРЕЗ ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!!!!!

Тоа па,стига вика бе,разбрахме че немаш два лева,не е нужно да ни пукаш тъпанчетата...

Простете гу-син полковник от ДС , няма да се повтори ......................
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Свободна зона”