Да заповядат противниците на бежанците
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Да заповядат противниците на бежанците
Аз бих допълнил, че трябва всички бежанци да се закарат да помагат, не само доброволците. Да свършат и те нещо полезно, пък ще им бъде и от полза - след време ще трябва да си възстановяват Сирията. даже трябва държавата да си влезне в плавомощията и да излови нелегалните емигранти около джамията в София, да ги натовари на влакове и те да отидат в Аспарухово.
BORN TO RUN
- anihilator
- Контакти:
годе написа:Eб*м ти държавата от ЕС щом опря до пришълците да я оправят!
Глупак
boabbb написа:Доброволците оредяват, бежанци идват на помощ
20 сирийски бежанци от лагера в Харманли заминават да помагат като доброволци в ликвидирането на последствията от наводнението във Варна.
Кандидатите са повече, списъкът се уточнява, съобщиха вчера от управата на центъра. Могат да заминат само имигранти със статут на бежанец. В Харманли от началото на юни съществува доброволческо формирование за действия при бедствия и аварии, имало е 2-дневно учение, пише „24 часа". "Остава да се съгласуват няколко въпроса с доброволческия център и Държавната агенция по бежанците за транспорта, храната и настаняването", каза комендантът на лагера Марко Петров.
В събота празненството за Международния ден на бежанеца било отменено заради трагедията в Североизточна България. Именно тогава ентусиастите от Сирия се самоорганизирали.
"И ние тъжим с роднините на вашите жертви. Каквото ни кажат, това ще правим: ще чистим, ще копаем", каза 31-годишният Ахмед Халилибрям.
"България ни приюти, когато бяхме в беда. Сега ние сме длъжни да върнем жеста. Религията ни задължава да бъдем състрадателни към хората в тежко положение", добавят негови сънародници. Групата ще замине най-рано днес. Тя тръгва с хранителни пакети за няколко дни, палатки, лекар и придружител от управата.
Заради работния ден вчера доброволците, които през уикенда помагаха на варненци, намаляха драстично. Затова от общината призоваха, който има възможност, да се включи в почистването на квартала. Не достигат шапки, лопати, ботуши и слънцезащитни кремове.
Източник: [offtopic]http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1285654[/offtopic]
Наслушахме се на тезите за "терористи" в българските лагери за бежанциКак беше
"Вън бежаците от България"
Типично по български обвиняваме винаги някой друг за простотията в собствената си държава. Кой е виновен, че сме на тва дередже? Лесно е да обвиняваш някой друг за собственото робско лицемерие.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Вън бежанците от България.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
- batmanlevski
- Контакти:
авторче,що не се омъжиш за един сирийски бежанец като ги харесваш толкова,хем ще краднете заедно железа и покъщнина ,той ще те научи бързи на тези неща ,а и не само на тези 

нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Ако се опитваш да натрапиш някакво общо схващане за всички,не си наясно с нищо,пак.Точно за това трябваше да се разграничат бежанци от нелегални имигранти,защо алжирци и други не отидат да помагат(риторичен въпрос),с това им показахме че сме съпричастни към ставащото в Сирия.Личното ми мнение,аз съм за сирийци християни да дойдат тук за постоянно.За сирийците шиити и алауити(клон на шиитите)знам,че са много по-светски настроени и приемат други религии за разлика от сунитите,където малко им трябва да станат нетолерантни. Пък не съм чул в Иран и Азербайджан,мнозинството са шиити, да се гърмят като луди.
tomba написа:Ако се опитваш да натрапиш някакво общо схващане за всички,не си наясно с нищо,пак.Точно за това трябваше да се разграничат бежанци от нелегални имигранти,защо алжирци и други не отидат да помагат(риторичен въпрос),с това им показахме че сме съпричастни към ставащото в Сирия.Личното ми мнение,аз съм за сирийци християни да дойдат тук за постоянно.За сирийците шиити и алауити(клон на шиитите)знам,че са много по-светски настроени и приемат други религии за разлика от сунитите,където малко им трябва да станат нетолерантни. Пък не съм чул в Иран и Азербайджан,мнозинството са шиити, да се гърмят като луди.
Факт, нали Волен Сидерооглу се дереше като бита кучка крещейки клета майка България, православен народ, незнам си кво не знам си що. Що не се направи кампания да се приберат християните сирийци, които са подложени на невиждан геноцид от американо-еврейско подкрепените "борци за правда и свобода"???
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Балкански Орел
- Контакти:
хахахахаххах, аве
.Нека си помагат нали са една кръв-мангалска.

[center]Levski & Lazio[/center]
Най- накрая и те да свършат нещо полезно .
- blac_black_cat
- Контакти:
Който прати SMS DMS VARNA: това значи, че даваш пари на манго, който НИКОГА не е плащал данъци, вода и др. и който живее незаконно.
Който иска да помага да го направи лично, на който трябва иначе всички пари ще отидат за построяване на мезонети за да си гледат коньовете.
Който иска да помага да го направи лично, на който трябва иначе всички пари ще отидат за построяване на мезонети за да си гледат коньовете.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]