Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот SkArY_9 » 19 ное 2009 23:54

Я се успокой малко.
Кажи какво точно е станало, за да може да проуча въпроса.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 21 ное 2009 12:06

levski/viewtopic.php?f=35&t=33293&p=607015#p607015 - anakin рекламира сайт..

Взети са мерки
Изображение

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 21 ное 2009 20:40

Не виждам каква връзка има коментара:
Siegfried написа:ЧЕЛСИ ШАМПИОН !!!

със темата "Съндърланд-Арсенал"
arsenal/viewtopic.php?f=18&t=33257&p=608985#p608985
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

mik
Контакти:

Мнениеот mik » 22 ное 2009 12:38

Пуснете тема за дискусия "Броя на отборите в професионалния ни футбол".Обобщете мненията и помогнете на БФС.Те са надменни и самозабравили се като политиците ни.Моето лично мниние е да променят организацията и броя само на "А"група.Да направят:
- "Висша лига" - 10 отбора
- " А " група - 10 отбора
- Западна "Б " - 16 отбора
- Източна "Б" - 16 отбора
Директно влиза 1-ят!
Вторите играят баражи с предпоследните.
По този начин " А " гр. ще е буфер, спортно-технически и икономически за всички мераци и амбиций на отборите за елитния ни футбол.
И още... Когато трябва да се взимат подобни решения нека да е преди началото на първенствата, за да са наясно отборите със своите цели!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 ное 2009 12:49

mik написа:Пуснете тема за дискусия "Броя на отборите в професионалния ни футбол".Обобщете мненията и помогнете на БФС.Те са надменни и самозабравили се като политиците ни.Моето лично мниние е да променят организацията и броя само на "А"група.Да направят:
- "Висша лига" - 10 отбора
- " А " група - 10 отбора
- Западна "Б " - 16 отбора
- Източна "Б" - 16 отбора
Директно влиза 1-ят!
Вторите играят баражи с предпоследните.
По този начин " А " гр. ще е буфер, спортно-технически и икономически за всички мераци и амбиций на отборите за елитния ни футбол.
И още... Когато трябва да се взимат подобни решения нека да е преди началото на първенствата, за да са наясно отборите със своите цели!

И според теб с какво ще помогнем на БФС и мислиш ли ,че ще ни вземат на сериозно с тази анкета?

mik
Контакти:

Мнениеот mik » 22 ное 2009 13:45

"Емил" сигурно си прав и имаш своите основания. ..... Или нищо не правят или правят това което тях ги устройва....Поне можем да си кажем мнението! Ако са добри ръководители от многото мнения ще синтезират най-доброто....Не е задължително някой да мисли,че е най-умен ,пък бил той Михайлов,Стоичков,Сираков,Балъков,В.Михов.......
Аз лично мисля,че ако няма БУФЕР между "елитния" и "Б" футбола винаги ще се промъкват случайни недоразумения които с нищо не вдигат нивото,ще са в услуга на някой и в края на краищата колко от нас ще искат да ги гледат! А колкото до броя на отборите може и да не са по 10 ,а по 8 !
Уважавам мнението ти и дано има много такива.И нали ние, било умерени зрители обичащи футбола от деца или предани ФЕНОВЕ обичащи отборите си до край, винаги искаме да си кажем мнението !Все с мисълта за нещо по-добро!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 ное 2009 13:54

mik написа:"Емил" сигурно си прав и имаш своите основания. ..... Или нищо не правят или правят това което тях ги устройва....Поне можем да си кажем мнението! Ако са добри ръководители от многото мнения ще синтезират най-доброто....Не е задължително някой да мисли,че е най-умен ,пък бил той Михайлов,Стоичков,Сираков,Балъков,В.Михов.......
Аз лично мисля,че ако няма БУФЕР между "елитния" и "Б" футбола винаги ще се промъкват случайни недоразумения които с нищо не вдигат нивото,ще са в услуга на някой и в края на краищата колко от нас ще искат да ги гледат! А колкото до броя на отборите може и да не са по 10 ,а по 8 !
Уважавам мнението ти и дано има много такива.И нали ние, било умерени зрители обичащи футбола от деца или предани ФЕНОВЕ обичащи отборите си до край, винаги искаме да си кажем мнението !Все с мисълта за нещо по-добро!

Ми пусни темата която желаеш пък ние ще подиксутираме върху нея.Лично аз съм за 10 отбора.Хайде пускай пък да видим какво ще се получи.

mik
Контакти:

Мнениеот mik » 22 ное 2009 14:26

Да си призная честно,не съм още наясно с някои неща, защото съм от скоро във форума.Ако не възразяваш пусни я ти ,като избереш подходящото място и време.Ще съм благадарен ако помогнеш. И дано има повече мнения и някой да ги чуе наистина.Благодаря предварително! Ано се получи ще се включа по-късно.
Успех!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 ное 2009 14:51

Мик ,готов си.Сега влез в темата и развии добре теорията си.Кажи конкретно какво искаш да кажеш.Успех с темата ти.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 ное 2009 15:41

levski/viewtopic.php?f=1&t=33503&p=612803#p612803

Щефан_ Ефенберг написа:леФски испада ФАКТ,във б група ще му е добре той си е затам и без това :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Моля да бъдат взети някакви мерки за този потребител.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”