Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот Балкански Орел » 20 юни 2014 02:39

CTAHKO написа:
Балкански Орел написа:
CTAHKO написа:
Балкански Орел написа:
za nas e toj religiq написа:Аз не знам след като казват че се очаква всеки момент да се повтори дъжда , защо не се прави кризисен щаб и да се евакуират хората :?

Защото мършите са част от целия план за заробване на тази страна, един пич беше написал за онези самолетчета, които пръскат едни неща и това всичко се знае от политиците ни !

Kaзва се Chemtrails 8-) Има достатъчно клипове в нета :)

Знам, преди съм гледал и знам за какво иде реч.От 1 година съм спрял да чета и гледам за тези неща, защото просто няма смисъл, нито някой ще попие и ще разбере, че е едно тъпо клоунче в ръцете на големите, нито аз ще се избавя от това робство като знам за какво става въпрос.99% си мислят, че всичко това което стана на Балканите е случайно, а 99,5% си мислят, че сащ са добрите.

Вярват, не вярват, ето ти линк с факти, закони, правителствени документи (на САЩ) и патенти за контолирането на климатичните условия 8-) От това по-достоверно, здраве му кажи :)

http://alterinformation.wordpress.com/2 ... 015026633/

+, тези хора които загинаха днес 000000000,1% от всички, които са и ще загинат от подобни експерименти.Да затягаме коланите, че явно вече и нашия ред дойде от към земетресения и наводнения.До сега по това отношение ни отминаваха, но явно Ран-ЪТ върви по тегаво от нормалното предвидено.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2014 02:43

Балкански Орел написа:
CTAHKO написа:Вярват, не вярват, ето ти линк с факти, закони, правителствени документи (на САЩ) и патенти за контолирането на климатичните условия 8-) От това по-достоверно, здраве му кажи :)

+, тези хора които загинаха днес 000000000,1% от всички, които са и ще загинат от подобни експерименти.Да затягаме коланите, че явно вече и нашия ред дойде от към земетресения и наводнения.До сега по това отношение ни отминаваха, но явно Ран-ЪТ върви по тегаво от нормалното предвидено.

Искаме Южен Поток, ей ти го 8-) Появи се Маккейн и бедствията не закъсняха 8-) Дали е случайно...едва ли 8-) После се чудим защо Орешарски толкова бързо и изведнъж си промени мнението, относно проекта. Какво ли щеше да е, ако не го беше направил 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 юни 2014 02:48

CTAHKO написа:
Балкански Орел написа:
CTAHKO написа:Вярват, не вярват, ето ти линк с факти, закони, правителствени документи (на САЩ) и патенти за контолирането на климатичните условия 8-) От това по-достоверно, здраве му кажи :)

Искаме Южен Поток, ей ти го :) Появи се Маккейн и бедствията не закъсняха 8-) Дали е случайно...едва ли 8-)

Няма нищо случайно.Може би нашите политици не са чак такива п*тки, ами просто са притиснати до стената.С това предупреждение днес, ясно се видя че ако искат тука може да ни направят диви и щастливи от към "божия ярост" следвана от "природни бедствия".Тоя свят явно наистина е някакъв ад и нищо чудно точно това да е ада от библията...Въпроса е кво сме правили в предишните си животи, че да се родим на тва безбожно място. :mrgreen: :|
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2014 02:54

Човешкият живот го нямат за нищо :evil:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Мнениеот Да живее Русия ! » 20 юни 2014 06:07

Това е катастрофа ! Броят на жертвите вече е 12 ...
За допускането на такава трагедия в една нормална държава ще има не просто оставки, а и управници вкарани в затвора !
Ако Варна беше в Русия бъдете убедени, че Путин ще вкара варненското кметче Портних за дълго в килия.

И друго. Едно време в България имаше борба с градоносните облаци. В уж бедна и уж изостанала социалистическа България имаше система за противодействие с ракети на подобни бедствия.
Днес в еврогейска България няма нищо !

Всъщност има. Утре в София ще има гей парад. Убеден съм, че колониалните ни власти ще вземат всички необходими мерки над София да няма нито едно облаче ...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 юни 2014 06:40

Вече говорят и за 13 жертви.Такива неща в България не бях виждал( визирам и мощното торнадо над Черно море).Това е една катастрофа и национална трагедия.Бог да прости загиналите!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 юни 2014 06:43

Да живее Русия ! написа:Това е катастрофа ! Броят на жертвите вече е 12 ...
За допускането на такава трагедия в една нормална държава ще има не просто оставки, а и управници вкарани в затвора !
Ако Варна беше в Русия бъдете убедени, че Путин ще вкара варненското кметче Портних за дълго в килия.

Офф моля те далеч с твоята руска пропаганда, че такива като тебе ставате смешни и жалки.
Я ми кажи какво се случи с кмета на Красноярск като ги заля потопа и загинаха над 100 души? Вкараха ли го в затвора искам това да ми кажеш?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 юни 2014 06:51

Тези журналисти тотално повтарят ,че валежът е 35л.Пълни глупости. Само в София е около 32л.Преди работа погледнах метео-форумите- в любителските станции измерват 104л!Това е Армагедон!С продължаващия валеж, като нищо ще удари 120л.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 20 юни 2014 07:53

Да живее Русия ! написа:Ако Варна беше в Русия бъдете убедени, че Путин ще вкара варненското кметче Портних за дълго в килия.

И друго. Едно време в България имаше борба с градоносните облаци. В уж бедна и уж изостанала социалистическа България имаше система за противодействие с ракети на подобни бедствия.
Днес в еврогейска България няма нищо !Всъщност има. Утре в София ще има гей парад. Убеден съм, че колониалните ни власти ще вземат всички необходими мерки над София да няма нито едно облаче ...

А преди Портних, колко години кмет на Варна беше Кирил Йорданов? Ако той за периода на кметуване си беше мръднал пръста и си бе подредил къщата, едва ли сега на Портних щеше да му се налага да "влиза в затвора"! За другото съм съгласен..., ама какво от туй? ;)

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 20 юни 2014 07:57

Трагедия..... Лека им пръст на жертвите :( :(
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Върни се в “Свободна зона”