CTAHKO написа:Балкански Орел написа:CTAHKO написа:Балкански Орел написа:za nas e toj religiq написа:Аз не знам след като казват че се очаква всеки момент да се повтори дъжда , защо не се прави кризисен щаб и да се евакуират хората
Защото мършите са част от целия план за заробване на тази страна, един пич беше написал за онези самолетчета, които пръскат едни неща и това всичко се знае от политиците ни !
Kaзва се ChemtrailsИма достатъчно клипове в нета
Знам, преди съм гледал и знам за какво иде реч.От 1 година съм спрял да чета и гледам за тези неща, защото просто няма смисъл, нито някой ще попие и ще разбере, че е едно тъпо клоунче в ръцете на големите, нито аз ще се избавя от това робство като знам за какво става въпрос.99% си мислят, че всичко това което стана на Балканите е случайно, а 99,5% си мислят, че сащ са добрите.
Вярват, не вярват, ето ти линк с факти, закони, правителствени документи (на САЩ) и патенти за контолирането на климатичните условияОт това по-достоверно, здраве му кажи
![]()
http://alterinformation.wordpress.com/2 ... 015026633/
+, тези хора които загинаха днес 000000000,1% от всички, които са и ще загинат от подобни експерименти.Да затягаме коланите, че явно вече и нашия ред дойде от към земетресения и наводнения.До сега по това отношение ни отминаваха, но явно Ран-ЪТ върви по тегаво от нормалното предвидено.