Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот ros » 20 юни 2014 00:29

Само преди месец медиите се надпреварваха да броят трупове в Сърбия и Босна!!! И НИКОЙ НЕ РЕШИ ДА НАПРАВИ РЕПОРТАЖ ЗА ГОТОВНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ! Тази вечер отново броим жертви - този път за съжаление българи. Вечна памет на загиналите и кураж на близките им!

Някой пита тук за кметовете - ами те са хората на МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ! Те са ангажирани за канализация, гражданска защита на местно ниво, информация на населението и най-вече СПЕШНА РЕАКЦИЯ В ИЗВЪНРЕДНИ СИТУАЦИИ. А какво е направил варненския - "опитал да звънне на държавата". ТИ СИ ДЪРЖАВАТА МОЙ ЧОВЕК, ТИ СИ ОНЗИ, КОЙТО ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ 3 ЧАСА ВАЛИ В ТВОЯТА КЪЩА!!!

Преди 5 часа се върнах от Рим. Сигурно сте гледали по новините за дъждовете там. Валя като из ведро почти 3 дни - да за по няколко часа, но си валя стабилно. Какво искам да ви кажа с това ли? Ами пред хотела ми имаше няколко футболни терена, които след края на всеки валеж бяха с по педя вода... След 20 мин на терените вече играеха футболисти, като че ли не е валяло!!! Правете си вие изводите
Последна промяна от ros на 20 юни 2014 00:32, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 20 юни 2014 00:30

Срещу природата не може да се бори никой. Само трябва да се молим Господ да е милостив към нас.
Изображение

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 20 юни 2014 00:31

Тва са само мангали бе, кво се жалвате толкова..

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2014 00:33

juju написа:Тва са само мангали бе, кво се жалвате толкова..

T:ъ/П.АК!

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 20 юни 2014 00:34

Кво става с тая природа не мога да си обясня?! свикнали сме такива бедствия, които ги гледаме да се случват по целия свят, да ни подминават или се случват рядко, ама тоя път...
Последна промяна от Rooster1912 на 20 юни 2014 00:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 00:34

Не мога да повярвам,че тези снимки и клипове са от България :shock: :shock: :shock: Зверска трагедия ! Как загиват обаче хората от подобни природни стихии, никога не съм разбирал, водата е все пак с дълбочина 1 метър...Колкото и да те тика и блъска, винаги можеш да се закрепиш някъде, не говорим за Цунами все пак..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Три жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 00:37

джони написа:ОСТАВКА НА КМЕТА ПОРТНИХ И ВСИЧКИ ДРУГИ ЗАМЕСЕНИ!!!

Малоумници като теб, които се опитват да вадят политически дивиденти от подобни трагедии, заслужават да бъдат обесени като кучета на ст. Васил Левски пред бурните аплодисменти на 60 хил. души !!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 юни 2014 00:37

Тоя Портних -гербаджията веднага почна да прави политически изказвания ,някои хора срама и възпитание нямат ,голям кмет няма що ,какъвто им е лидера такива са и хората около него все някой друг им е виновен за некадърността ,колко трябва да си прост и тъп да почнеш да правиш политически заяждания след такава трагедия .

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 юни 2014 00:39

dunavfc написа:Не мога да повярвам,че тези снимки и клипове са от България :shock: :shock: :shock: Зверска трагедия ! Как загиват обаче хората от подобни природни стихии, никога не съм разбирал, водата е все пак с дълбочина 1 метър...Колкото и да те тика и блъска, винаги можеш да се закрепиш някъде, не говорим за Цунами все пак..

Ти да не мислиш, че загиналите са лъвове на по 18-35-40 години, това са стари хора..
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2014 00:40

Балкански Орел написа:
dunavfc написа:Не мога да повярвам,че тези снимки и клипове са от България :shock: :shock: :shock: Зверска трагедия ! Как загиват обаче хората от подобни природни стихии, никога не съм разбирал, водата е все пак с дълбочина 1 метър...Колкото и да те тика и блъска, винаги можеш да се закрепиш някъде, не говорим за Цунами все пак..

Ти да не мислиш, че загиналите са лъвове на по 18-35-40 години, това са стари хора..

Има загинали млада жена и мъж, това имам предвид...

Върни се в “Свободна зона”