Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bomberman64 написа:ИЗВЕСТНА НАША ГАДАТЕЛКА БИЛА ПОПИТАНА ОТ ДУЧЕТО ,НА КОЕ МЯСТО ВИЖДА НЕГОВИЯ ЦСКА В КРАЯ НА ТАЗГОДИШНИЯ ШАМПИОНАТ?С ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА ГАДАТЕЛКАТА СЪОБЩИЛА, ЧЕ ОТБОР С ТАКОВА ИМЕ НЯМА В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ!!!!!!ЩЕ СЕ ПОСМЕЕМ МАЙ ТАЗИ ГОДИНАААА МОЖЕ ДА СЕ СМЕЕМ ДОГОДИНА
![]()
![]()
bomberman64 написа:ИЗВЕСТНА НАША ГАДАТЕЛКА БИЛА ПОПИТАНА ОТ ДУЧЕТО ,НА КОЕ МЯСТО ВИЖДА НЕГОВИЯ ЦСКА В КРАЯ НА ТАЗГОДИШНИЯ ШАМПИОНАТ?С ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА ГАДАТЕЛКАТА СЪОБЩИЛА, ЧЕ ОТБОР С ТАКОВА ИМЕ НЯМА В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ!!!!!!ЩЕ СЕ ПОСМЕЕМ МАЙ ТАЗИ ГОДИНАААА МОЖЕ ДА СЕ СМЕЕМ ДОГОДИНА
![]()
![]()
левскар07 написа:Някъде има ли на запис мача динамо м - цска.
Ей така, ще ми се да го изгледам, понеже го пропуснах тогава. Ако може. Ще съм ви благодарен.
МЕЦИ написа:левскар07 написа:Някъде има ли на запис мача динамо м - цска.
Ей така, ще ми се да го изгледам, понеже го пропуснах тогава. Ако може. Ще съм ви благодарен.
При Артур
левскар07 написа:Някъде има ли на запис мача динамо м - цска.
ros написа:левскар07 написа:Някъде има ли на запис мача динамо м - цска.
Потърси в раздел " Футболна класика" - там е.
Сигурно си го гледал, но потърси и мача Левски - Дебрецен... Ще намериш много истини. Дали не е един от трите, които УЕФА разследва?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта