Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пияни цигани пребиха бебе и майка му в болница

Мнениеот CTAHKO » 02 юни 2014 22:10

eelche написа:
pankin написа:Група пияни мъже нападнаха майка с бебе...

http://www.blitz.bg/news/article/271084

До кога ще търпим тези изродииии???

Докога ли? Докато има хора дето гласуват за БСП и ДПС,а младите си седят на задниците и не се интересуват от бъдещето си!

И за кого предлагаш да се гласува 8-) По твоята логика, аз пък мога да ти кажа, че младите ще си стоят в къщи и няма да гласуват, докато няма промяна в избирателния закон и докато продължи да не им се оставя никакъв избор ;) Тия с БСП, ДПС, ГЕРБ или която и да е партия ги заеби ;) Караниците и споровете в Народното събрание са едно театро за пред медиите. Като излезнат от там си въртят заедно далаверите и хич не им дреме ;) И ти е караш да гласувам за някой от тези...не, благодаря 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
A.C.A.B.
Контакти:

Мнениеот A.C.A.B. » 02 юни 2014 22:12

eelche написа:
pankin написа:Група пияни мъже нападнаха майка с бебе...

http://www.blitz.bg/news/article/271084

До кога ще търпим тези изродииии???

Докога ли? Докато има хора дето гласуват за БСП и ДПС,а младите си седят на задниците и не се интересуват от бъдещето си!

Виж, какво те питат, вместо да ми се правиш на политик!

Потребителски аватар
A.C.A.B.
Контакти:

Мнениеот A.C.A.B. » 02 юни 2014 22:14

Хората гласуваха достатъчно! То не беха СДС, то не беха Царе, то не беха пожарникари... И к'во!?

Reckless

Мнениеот Reckless » 02 юни 2014 22:16

Нещата са много простички, но в България сте останали само страхливци и за това ще ви мачкат, както си искат. Докато живях в България, никога не съм имал проблеми с цигани, защото ги чупех от бой за най-малкото. Дори да чуех, че някой друг българин има проблем с тях, отивах и ги добиват. Не бях и единствен. Имаше доста хора, като мен, които не им понасяха циганиите и понякога ги трепехме колективно. За конкретния случай се чудя, пострадалата жена, няма ли мъж, роднини...? Или и да има са също от страхливците. В последните години, като се прибирам в България ми прави впечатление, че няма вече хора с достойнство и чест там. И детето ти да убият на улицата, няма да отвърнеш от страх. Най много да влезеш в интернет да се оплакваш.

Потребителски аватар
A.C.A.B.
Контакти:

Мнениеот A.C.A.B. » 02 юни 2014 22:21

Reckless написа:Нещата са много простички, но в България сте останали само страхливци и за това ще ви мачкат, както си искат. Докато живях в България, никога не съм имал проблеми с цигани, защото ги чупех от бой за най-малкото. Дори да чуех, че някой друг българин има проблем с тях, отивах и ги добиват. Не бях и единствен. Имаше доста хора, като мен, които не им понасяха циганиите и понякога ги трепехме колективно. За конкретния случай се чудя, пострадалата жена, няма ли мъж, роднини...? Или и да има са също от страхливците. В последните години, като се прибирам в България ми прави впечатление, че няма вече хора с достойнство и чест там. И детето ти да убият на улицата, няма да отвърнеш от страх. Най много да влезеш в интернет да се оплакваш.

Аре като не знаеш какво е станало, поне не се изказвай неподготвен.. В тая държава институциите не си вършат работата! Нито правоохранителните, нито правораздавателните органи.. Това е истината! А и ако всички в тая държава са на твоя принцип "око за око, зъб за зъб", докъде мислиш, че ще стигнат нещата?

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 02 юни 2014 22:25

Като върнем социализма ще се оправим, дотогава циганите ще ви бият и ще се гаврят с Вас другари капиталисти.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 юни 2014 22:37

Reckless написа:Нещата са много простички, но в България сте останали само страхливци и за това ще ви мачкат, както си искат. Докато живях в България, никога не съм имал проблеми с цигани, защото ги чупех от бой за най-малкото. Дори да чуех, че някой друг българин има проблем с тях, отивах и ги добиват. Не бях и единствен. Имаше доста хора, като мен, които не им понасяха циганиите и понякога ги трепехме колективно. За конкретния случай се чудя, пострадалата жена, няма ли мъж, роднини...? Или и да има са също от страхливците. В последните години, като се прибирам в България ми прави впечатление, че няма вече хора с достойнство и чест там. И детето ти да убият на улицата, няма да отвърнеш от страх. Най много да влезеш в интернет да се оплакваш.

Говорим за спазване на закони и съответните санкции при не спазването им.Или казано по-просто за държавност,иначе предлагаш да се върнем в родово-племенни отношения или бабаитско махленски.Но ако държавата не си влезе във функциите,може и да се окажеш прав.Все пак имай предвид,че натискът за циганската безнаказаност идва точно от "партньорите" ни в ЕС.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 юни 2014 22:40

гражданин от село написа:

Говорим за спазване на закони и съответните санкции при не спазването им.Или казано по-просто за държавност,иначе предлагаш да се върнем в родово-племенни отношения или бабаитско махленски.Но ако държавата не си влезе във функциите,може и да се окажеш прав.Все пак имай предвид,че натискът за циганската безнаказаност идва точно от "партньорите" ни в ЕС.

На бас, че не идва от там.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 юни 2014 22:46

От къде?Зад океана?Само не ми казвай,че заради циганските гласове на избори.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 юни 2014 22:46

Я, появила се е тема за избирателите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Върни се в “Свободна зона”