Reckless написа:Нещата са много простички, но в България сте останали само страхливци и за това ще ви мачкат, както си искат. Докато живях в България, никога не съм имал проблеми с цигани, защото ги чупех от бой за най-малкото. Дори да чуех, че някой друг българин има проблем с тях, отивах и ги добиват. Не бях и единствен. Имаше доста хора, като мен, които не им понасяха циганиите и понякога ги трепехме колективно. За конкретния случай се чудя, пострадалата жена, няма ли мъж, роднини...? Или и да има са също от страхливците. В последните години, като се прибирам в България ми прави впечатление, че няма вече хора с достойнство и чест там. И детето ти да убият на улицата, няма да отвърнеш от страх. Най много да влезеш в интернет да се оплакваш.
Аре като не знаеш какво е станало, поне не се изказвай неподготвен.. В тая държава институциите не си вършат работата! Нито правоохранителните, нито правораздавателните органи.. Това е истината! А и ако всички в тая държава са на твоя принцип "око за око, зъб за зъб", докъде мислиш, че ще стигнат нещата?