Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Коба
Контакти:

Re: Пияни цигани пребиха бебе и майка му в болница

Мнениеот Коба » 02 юни 2014 21:15

CTAHKO написа:
Коба написа:
CTAHKO написа:
cska-632 написа:Май диагноза шизофрения поставят хората в бели престилки за такива като теб.

Нещо не мога да те разбера :roll:

Не му обръщай внимание! Срам ме е от него.После как да кажа че съм от ЦСКА.

Ей, комунистче долно, няма да ме замесвате във вашите цигански интриги, да си нямаме неприятности 8-)

Внимателно с епитетите и квалификациите! Искаш да те докладвам ли?До сега не съм контактувал с теб, нямам и намерение да го правя.Скучен си ми, а и не си дораснал до моето ниво!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 юни 2014 21:17

Laetitia написа:
badboy95 написа:А как да се развъдя аз, или някой друг на моята възраст, като всички жени са едни путки, които само искат ****е и пари, дрехи и обувки, и дискотеки и кълчене до припадък... Образованието в България от десетки години е умишлено на толкова ниско ниво, след 15 години ще видите кво ще стане, ако нещо не се промени... :evil:
Ех, малкия, всички жени от 15 до 115 ги вадиш черни. Ами момченцата какви са, душко? Селски пръчки, чиято единствена мисъл е коя курвичка да боднат и кой е последният модел БМВ.
Има и свестни млади хора, но са кът. Въпрос на късмет е да попаднеш на такива, но ги има.
Колкото до образованието, аз съм виждала и неграмотни хора на средна възраст, включително учители. Който иска да учи и има потенциал, никой не може да му попречи.
За циганите важи същото впрочем.

Абсолютна крайност рядко се среща, просто така се изразих, извинявай, ако си се почувствала обидена, НО, за жалост, смятам, че за моето поколение, положението е точно такова, и за жените, и за мъжете, стереотипът наистина е точно като нашите описания... За образованието не съм съгласен, но не ми се спори по тази тема в момента.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 02 юни 2014 21:20

badboy95 написа:Абсолютна крайност рядко се среща, просто така се изразих, извинявай, ако си се почувствала обидена, НО, за жалост, смятам, че за моето поколение, положението е точно такова, и за жените, и за мъжете, стереотипът наистина е точно като нашите описания... За образованието не съм съгласен, но не ми се спори по тази тема в момента.
Не, не съм се обидила, разбирам за какво говориш. Аз съм 6 години по-голяма от теб и мисля същото за моите набори - че болшинството са абсолютни боклуци, но пък в моето обкръжение хората са интелигентни, образовани и свестни, така че е въпрос на късмет, както казах, на какви ще попаднеш. Иначе единият ми брат ти е набор и той като теб е разочарован от хората на неговата възраст. За образованието не ти се спори, но ще ти кажа, че има ли желание, се намира начин. А няма ли такова, се намира оправдание. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Коба
Контакти:

Мнениеот Коба » 02 юни 2014 21:21

Laetitia написа:
badboy95 написа:А как да се развъдя аз, или някой друг на моята възраст, като всички жени са едни путки, които само искат ****е и пари, дрехи и обувки, и дискотеки и кълчене до припадък... Образованието в България от десетки години е умишлено на толкова ниско ниво, след 15 години ще видите кво ще стане, ако нещо не се промени... :evil:
Ех, малкия, всички жени от 15 до 115 ги вадиш черни. Ами момченцата какви са, душко? Селски пръчки, чиято единствена мисъл е коя курвичка да боднат и кой е последният модел БМВ.
Има и свестни млади хора, но са кът. Въпрос на късмет е да попаднеш на такива, но ги има.
Колкото до образованието, аз съм виждала и неграмотни хора на средна възраст, включително учители. Който иска да учи и има потенциал, никой не може да му попречи.
За циганите важи същото впрочем.

Мило, както винаги си права!Осъзнаваш ли какъв късмет извади с мен?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 02 юни 2014 21:24

О, Господи, ти пък откъде се появи... :lol: Надявах се да си заминал за Москва.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 юни 2014 21:25

Laetitia написа:О, Господи, ти пък откъде се появи... :lol: Надявах се да си заминал за Москва.

Някой е бил баниран наскоро и го е понесъл доста тежко явно... :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 02 юни 2014 21:48

ivooou написа:
batmanlevski написа:ами какво да ви кажа,къде са сега подкрепящите капиталистическата система която даде на един циганин престъпник по-големи права от на едно дете българче и неговата майка ,това ако беше през социализма ,мангала вече щеше да чука камъни в белене при другите мангали и капиталяги !

Все смятам,че комунягите им дадоха тези права,че да гласуват за тях.Последните избори са светъл пример.СМЪРТ за циганите и комунистите!!!Тогава и ще се оправи БЪЛГАРИЯ.МЕН ЛИЧНО МЕ ОСЪДИХА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА В СЪДА НА "РИМСКАТА СТЕНА', че "ОБЯСНИХ" на едни мангали да не вдигат шум,пред "Медицинска Академия"

Кои Комуняги,че те са много!?!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 02 юни 2014 21:58

pankin написа:Група пияни мъже нападнаха майка с бебе...

http://www.blitz.bg/news/article/271084

До кога ще търпим тези изродииии???

Докога ли? Докато има хора дето гласуват за БСП и ДПС,а младите си седят на задниците и не се интересуват от бъдещето си!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 юни 2014 22:03

Я ми кажи кой от управляващите след 89г. е поставил мангалите на мястото им?

Върни се в “Свободна зона”